haliza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Bgra napisał(a):jakby co to mam jeszcze porzeczkowe,brzoskwiniowe i limonkowe:diabloti::evil_lol:ehh ten nałóg:angryy: a herbatkę do tego lubię truskawkowo/pigwową z dziką różą:) Herbatka może być, ale to drugie nigdy się nie przyjęło :sleeping::diabloti: Quote
Lili8522 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Przepraszam za zaśmiecanie wątku... ale jak nie pomożemy suczka zostanie zagryziona... proszę zajrzyjcie... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238257-Tina-niewielka-suczka-GA%C5%9ANIE-W-SCHRONISKU%21-Pomocy%21%21%21 Quote
Bgra Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Lili8522']Przepraszam za zaśmiecanie wątku... ale jak nie pomożemy suczka zostanie zagryziona... proszę zajrzyjcie... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238257-Tina-niewielka-suczka-GAŚNIE-W-SCHRONISKU!-Pomocy!!! to nie zaśmiecanie wątku,to pies w potrzebie! nie musisz przepraszać Quote
marmosia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Bgra napisał(a):jakby co to mam jeszcze porzeczkowe,brzoskwiniowe i limonkowe:diabloti::evil_lol:ehh ten nałóg:angryy: a herbatkę do tego lubię truskawkowo/pigwową z dziką różą:) Na herbatkę zapraszam, różne ci u mnie w szafeczce:cool3: i choć smakowych fajeczek u mnie nie ma, normalne i owszem :diabloti: Nałóg to wstyd, ale to silniejsze ode mnie :angryy: I lubię poza tym :oops: Miziaki dla Was :Dog_run: Quote
Lili8522 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Bgra napisał(a):to nie zaśmiecanie wątku,to pies w potrzebie! nie musisz przepraszać Dziękuję :) ale wiesz jak niektórzy reagują na takie informacje? :mad: Jak tam Twoje cudeńka? Pewnie w taką pogodę pod kocykiem i śpią :loveu: Quote
Bgra Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) Lili8522 napisał(a):Dziękuję :) ale wiesz jak niektórzy reagują na takie informacje? :mad: Jak tam Twoje cudeńka? Pewnie w taką pogodę pod kocykiem i śpią :loveu: możesz wklejać wszystko co chcesz a jak już jest jakiś potrzebowski na czterech łapach to koniecznie!:loveu: wczoraj miałam dzień urlopu bo te rury z gazu... Hana jak to Hana,wszystko musiała widzieć...dlaczego pan stuka,dlaczego wierci,dlaczego taaaaakie iskry lecą przy spawaniu:evil_lol: no niczego się nie boi,to fakt:evil_lol: ciekawska jak zawsze a Aleś jak to Aleś...Aleś ma głowę w chmurach,myśliciel,nie dla niego takie przyziemne sprawy żeby pan chociaż ciasteczko przyniósł,nie przyniósł,Aleś się nie zaprzyjaźnił,chyba spał:evil_lol: Edited January 10, 2013 by Bgra literówka Quote
Bgra Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 dzisiaj 10 stycznia 2013 moje 3 punkty karne ależ jestem szczęśliwa;) Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Witamy się ;) I miłego weekendu życzymy :loveu: Quote
haliza Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Bgra']dzisiaj 10 stycznia 2013 moje 3 punkty karne ależ jestem szczęśliwa;) A mówiłam, że szybko zleci a najważniejsze nie ma czym zaprzątać sobie głowy :p Quote
Bgra Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 no...mam jeszcze na stałe:razz: ale niech sobie są mam taką zasadę jak czegoś nie da się ominąć to to "polubiam" Quote
haliza Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Bgra']no...mam jeszcze na stałe:razz: ale niech sobie są mam taką zasadę jak czegoś nie da się ominąć to to "polubiam" No i super :loveu:.......bo przez malutką chwilę bałam się, że może.......ale na szczęście Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 zajrzyjcie do Węgielka,proszę http://www.dogomania.pl/forum/threads/238549-Węgielek-kolejna-WALCZĄCA-O-ŻYCIE-ofiara-schroniskowych-pogryzień-błaga-o-pomoc!?p=20265159#post20265159 Quote
Patik Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Pozdrawiamy Was gorąco ;D Cieszymy się,ze pkt. karnych już nie ma :D Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Patik napisał(a):Pozdrawiamy Was gorąco ;D Cieszymy się,ze pkt. karnych już nie ma :D może kiedyś,jak będzie amnestia na dogo to te 4 co mam na stałe...:lol: Quote
Sonka95 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 A te punkty to chodzi o ilość tych łapek , ogni itp. ... ? ;) Bo jestem ciekawa ile ja mam tych punktów Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Sonka95 napisał(a):A te punkty to chodzi o ilość tych łapek , ogni itp. ... ? ;) Bo jestem ciekawa ile ja mam tych punktów nie kochanie,to punkty karne za SPAM,bo niektórym użytkowniczkom DOGO nie spodobały się moje zaproszenia na bazarki Plaskatych(nie moje) i zgłosiły modowi i wnioskowały o ukaranie mnie raz zdobyłam 4 punkty na dożywocie drugim razem mod okazał się łaskawszy i dał mi 3 punkty na 3 miechy ale z info,że jak będę niegrzeczna czytaj-jak będę dalej wysyłała zaproszenia na bazarki to dostanę je na stałe a może i ciut dołożą... a zadaje się,żeby dostać bana trzeba mieć 10:) te łapki,ognie... to chyba się dostaje za aktywność na dogo,sama nie wiem:razz: Quote
Sonka95 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dzięki za informacje ;) Teraz już wiem o co chodzi z tymi punktami ... Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Sonka95 napisał(a):Dzięki za informacje ;) Teraz już wiem o co chodzi z tymi punktami ... miło mi,że mogłam pomóc:lol: Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 haliza napisał(a):Witamy wiczorkiem :loveu: witamy:)u nas wygląda to już na noc,Miśki się poukładały do snu:) Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Hańcia biała?i wydało się:eviltong: Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 próba kamuflażu...wąsy sobie doprawiła... i ciąg dalszy...oszukuje,wcale nie jest biedronką:eviltong: Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Bgra'] próba kamuflażu...wąsy sobie doprawiła... i ciąg dalszy...oszukuje,wcale nie jest biedronką:eviltong: Pięknie wygląda, troszkę odznacza się od śniegu ale to na pewno przekłamanie aparatu :evil_lol:, kubraczek biedronkowy cudny, gdzie takie dają Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='haliza']Pięknie wygląda, troszkę odznacza się od śniegu ale to na pewno przekłamanie aparatu :evil_lol:, kubraczek biedronkowy cudny, gdzie takie dają Kubraczek biedronkowy?to wyprawka Alesia Jak go odbierałam z Katosów od Figu to chciałam zdjąć i założyć jego nowy,ale Figu dzwoniła i kazali mu zostawiać czasami jak widać Hańcia też w nim występuje,Alesiowi trochę jakby przyciasny:evil_lol: Quote
Recommended Posts