Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']mam rozumieć..głupi pomysłchyba nie zaburzy stabilności jednośladunie wiem co ludzie powiedzą jak zobaczą mnie z Alesiem w chuście,alemito

Ja wiem...
Najpierw to-:???:
A potem to-:stupid:
:megagrin:

Posted

Sonka95 napisał(a):
O tym samym pomyślałam ;)

Oska mnie wyśmiała:razz::diabloti: a ja tylko chciałam pomóc Halizce i plaskatym:)byłoby taniej:lol:

Posted

Bgra napisał(a):
Halizko a 2 koszyczki,jeden z przodu drugi z tyłu nie załatwiłyby sprawy do czasu zakupu wózeczka?

Sonka95 napisał(a):
O tym samym pomyślałam ;)

Niestety Tomiś się boi i nie da się włożyć do koszyka :shake: , pomijając jego gabaryty :lol:, więc zostaje piechotka i samochód :evil_lol:

Posted

Bgra napisał(a):
dzisiejszej nocy Alex miał atak padaczki,te pierwsze dwa incydenty...to nie był jednak zły sen
tak bardzo się o niego boję

Zaglądam po wieści... a co wet powiedział ?

Posted

na podstawie mojego opisu,potwierdził,że to atak padaczki
zrobił Ukg,Usg-status idem
kazał zażywać dodatkowo CardioVet 2x1 tabl
leków p.padaczkowych nie podajemy,bo wskazaniem do ich zażywania jest co najmniej 2 ataki w miesiącu
co do badań...Rtg nic nie wyjaśni,bo nic nie będzie widać,dno oka z wiadomych względów awykonalne
pytałam o MR lub TK,
kazał czekać,chyba na czuja...zaprzeczył,że coś w główce rośnie-tfu
Aleś po ataku otrzepał się i poszedł,od wczoraj jedyna zmiana jaka zaszła w jego zachowaniu to,że ma więcej wigoru,mniej śpi
cały czas mamy go na oku

Posted

Patik napisał(a):
Biedaczek.. mam nadzieje,ze już nie będzie miał żadnego ataku.
Trzymamy kciuki i pozdrawiamy;)

dziękujemy za dobre słowa:lol:

Posted

Bgra napisał(a):
na podstawie mojego opisu,potwierdził,że to atak padaczki
zrobił Ukg,Usg-status idem
kazał zażywać dodatkowo CardioVet 2x1 tabl
leków p.padaczkowych nie podajemy,bo wskazaniem do ich zażywania jest co najmniej 2 ataki w miesiącu
co do badań...Rtg nic nie wyjaśni,bo nic nie będzie widać,dno oka z wiadomych względów awykonalne
pytałam o MR lub TK,
kazał czekać,chyba na czuja...zaprzeczył,że coś w główce rośnie-tfu
Aleś po ataku otrzepał się i poszedł,od wczoraj jedyna zmiana jaka zaszła w jego zachowaniu to,że ma więcej wigoru,mniej śpi
cały czas mamy go na oku

Biedny Aleś... oby ten atak się już nie powtórzył.... :shake:
Wyprzytulaj go od Cioci Lili! :loveu:

Posted

Bgra napisał(a):
wymiziany,wytulony,wycałowany:loveu:
też sobie tego życzymy,tyle przeszedł a tu nowe utrapienie

Zawsze się zastanawiam jak to jest, że psiaki które tak dużo w życiu przeszły,
ciągle się z czymś zmagają...a nie mogą już żyć bez problemów do póóóóóóóóźnej starości ......

Posted

Lili8522 napisał(a):
Zawsze się zastanawiam jak to jest, że psiaki które tak dużo w życiu przeszły,
ciągle się z czymś zmagają...a nie mogą już żyć bez problemów do póóóóóóóóźnej starości ......

też nad tym ubolewam,mam nadzieję,że ataki nie będą częste
na razie chyba będzie chodził z córcią do pracy,ale z drugiej strony w domku czuje się u siebie...

Posted

Sonka95 napisał(a):
Biedny Aleś :-( ... życzymy , aby nie było już tych ataków

dziękujemy,mamy nadzieję,że będzie dobrze,że dalej będzie się spokojnie cieszył życiem:loveu:

Posted

O, rany ale mnie zmartwiłeś Alisiu, oby więcej to się nie powtórzyło :shake:, on tyle przeszedł..........strasznie niesprawiedliwy ten los :shake:.Nie dziwię się, że domek to najbezpieczniejsze miejsce :p, mizianka dla maluszka :loveu:

Posted

haliza napisał(a):
O, rany ale mnie zmartwiłeś Alisiu, oby więcej to się nie powtórzyło :shake:, on tyle przeszedł..........strasznie niesprawiedliwy ten los :shake:.Nie dziwię się, że domek to najbezpieczniejsze miejsce :p, mizianka dla maluszka :loveu:

dziękujemy:loveu:
sama nie wiem co zrobić,najchętniej sama zabrałabym go do mojej pracy:razz:

Posted

Bgra napisał(a):
dziękujemy:loveu:
sama nie wiem co zrobić,najchętniej sama zabrałabym go do mojej pracy:razz:

Najgorsza ta niepewność :shake:, czy to zdarzenie jednorazowe czy będzie się powtarzać :shake:,oby to było jeden jedności raz :loveu:

Posted

haliza napisał(a):
Najgorsza ta niepewność :shake:, czy to zdarzenie jednorazowe czy będzie się powtarzać :shake:,oby to było jeden jedności raz :loveu:

i o to i o to...Halizko teraz już wcale nie śpię
nadrobiłam zaległości w oglądaniu filmów:razz:
i tak oglądamy z Alesiem...rozkłada się na moich kolanach i śpi:loveu:mój synuś przenajsłodszy:loveu:
w przerwach gramy w gry:cool3:na FB

Posted

zrobiłam rozeznanie,w razie gdy trzeba było wykonać MR
niedaleko...w Mikołowie,cena około 900 zł,TK w tej samej cenie
taniej by wyszło gdybym sobie odpłatnie chciała zrobić i to znacznie

Aleś ma się dobrze,ale za nic karmy jeść nie będzie,Animondy w puszkach też nie,to ci miglanc...nic to...gotujemy :evil_lol:
bardzo lubi bułeczkę z masłem z szyneczką czy bez:evil_lol:i możecie mi tłumaczyć jakie to niezdrowe dla psa :diabloti: jutro znowu mu zrobię kanapkę

Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonia tylko jak się zrobi kanapkę zawsze się tymi swoimi oczyskami patrzy czy coś jej nie spadnie :diabloti: To Aleś wybredny się zrobił :evil_lol:

jak na początku jadł wszystko... teraz :crazyeye: i broń Panie tylko nie monotematycznie:evil_lol:różnorodność sobie ceni :evil_lol:

Posted

Bgra napisał(a):
to ci miglanc...nic to...gotujemy :evil_lol:
bardzo lubi bułeczkę z masłem z szyneczką czy bez:evil_lol:i możecie mi tłumaczyć jakie to niezdrowe dla psa :diabloti: jutro znowu mu zrobię kanapkę

Niech sobie je co chce :diabloti:, oby tylko zdrówko nie szwankowało :shake:, pogrymasi a później znowu będzie podjadał inne rzeczy :evil_lol:

Posted

haliza napisał(a):
Niech sobie je co chce :diabloti:, oby tylko zdrówko nie szwankowało :shake:, pogrymasi a później znowu będzie podjadał inne rzeczy :evil_lol:

został mi tylko brązowy ryż,nie chciało mi się biec do sklepu...to dodałam do marchewki i kurczaczka,wybiera tylko mięsko:diabloti: