Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

haliza napisał(a):
U mnie te kupione wcześniej też doszywałam rzepy :evil_lol:, ale polarkowe najlepiej Amusi pasują :evil_lol:

mają sporą szafę,dla Alesia szukam nowego leciutkiego kombinezonu,bo ten co ma to rączek nie okrywa:razz:

Posted

Bgra napisał(a):
mają sporą szafę,dla Alesia szukam nowego leciutkiego kombinezonu,bo ten co ma to rączek nie okrywa:razz:

Ja zawsze kupowałam takie bardziej pelerynkowate, bez rękawków, nieprzemakalne, ale polarek najlepszy :evil_lol:

Posted

haliza napisał(a):
Ja zawsze kupowałam takie bardziej pelerynkowate, bez rękawków, nieprzemakalne, ale polarek najlepszy :evil_lol:

Alesia trzeba ciepło ubierać,na jesień mamy polarkowe,na deszcz p.deszczowe,na śnieg p/śnie... poleciałam:diabloti:
w zimie jak jest mroźno to seterek polarkowy i na to kombinezonik,bo inaczej marznie
nie cierpi jak mu się na łapkach kule śniegowe robią,wtedy staje i ryczy,że na ręce chce i zaraz mu zimno
wtedy najlepszy kombinezonik na wszystkie cztery łapy,bo śnieg sam spada
mamy jeszcze sweterki,kamizelki,pelerynki
jak przeglądam strony z ubrankami to moje dziecko patrzy na mnie z ukosa:evil_lol:

Posted

Tomiś nie potrzebuje ubranek :evil_lol:, a Ami.....jeżeli dla Amusi jest nieodpowiednia pogoda to wraca do domu z prędkością światła i żaden spacerek nie wchodzi w grę :cool3:

Posted

haliza napisał(a):
Tomiś nie potrzebuje ubranek :evil_lol:, a Ami.....jeżeli dla Amusi jest nieodpowiednia pogoda to wraca do domu z prędkością światła i żaden spacerek nie wchodzi w grę :cool3:

Ami to charakterna baba:loveu:
Aleś,wiesz ma chore serduszko i krążenie już nie te
a Hana po co ma zasmarkana chodzić:evil_lol:
Osa kazała ubierać,więc ubieram:loveu:

Posted

Bgra napisał(a):
Ami to charakterna baba:loveu:

Pewnie, pewnie nie dosyć, że nie zmarzną to jeszcze jak pięknie wyglądają :loveu:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonia to lata całą zimę bez ubranka , a miałam jej kupić i tak się wybierałam , ze do sklepu nie doszłam :evil_lol:

o Ty niedobra:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Bgra']Ami to charakterna baba:loveu:
Tak jest - to mi się podoba :lol:

Posted

[quote name='haliza'][quote name='Osa']Tak jest - to mi się podoba :lol:[/QUOTE]
.....i podsumowała :razz:[/QUOTE]
A jak - od razu z "grubej rury...":evil_lol:

Posted

[quote name='Osa']A jak - od razu z "grubej rury...":evil_lol:

I czy tu można dyskutować albo mieć odmienne zdanie :mad:, niestety nie - DYKTATURA:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='haliza']I czy tu można dyskutować albo mieć odmienne zdanie :mad:, niestety nie - DYKTATURA:evil_lol::diabloti:

cieszmy się,że to nie Tyrania i Despotyzm:diabloti::evil_lol:

a kombinezonik jak nie na Alesia to na Hanę będzie...taką mam nadzieję,wiesz jak to jest z rozmiarami
na razie ostatni:evil_lol:taką mam radość z kupowania dla nich rzeczy,że nie mogę sobie odmówić...ale to konieczny zakup:razz:

Posted

[quote name='Bgra']cieszmy się,że to nie Tyrania i Despotyzm:diabloti::evil_lol:

a kombinezonik jak nie na Alesia to na Hanę będzie...taką mam nadzieję,wiesz jak to jest z rozmiarami
na razie ostatni:evil_lol:taką mam radość z kupowania dla nich rzeczy,że nie mogę sobie odmówić...ale to konieczny zakup:razz:[/QUOTE]
Ja nie mam konta na alegro więc jeszcze się hamuję :p

Posted

[quote name='haliza']Ja nie mam konta na alegro więc jeszcze się hamuję :p[/QUOTE]

noo kochana...na szczęście mam tylko dwójkę bo inaczej bym z torbami poszła:evil_lol:
a nad maszynką się zastanawiam...poważnie