Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

Posted

karusia - ja bym troche bardziej wolała przekazac rzeczy Tobie, bo zanim sama porobie fotki (a przede wszystkim opisy) to znów minie nie wiem ile czasu (ja te rzeczy to w ogóle chciałam wystawiać na skatowanego bolusia - wiesz jak to było dawno..:oops: )
Tak, ze z punktu widzenia czasowego korzystniej jednak byłoby przejać jakos to wszystko ode mnie...

Ja pracuje na Zwierzynieckiej..
Bywasz moze czasem gdzieś w okolicy?
Ja moge tez podejść gdzies w rejonie centrum - nie ma problemu..

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rejony zwierzynieckiej...nie ma problemu moge tam bywac;)moglabym podejsc np w piatek ,gdyby Ci pasowalo,porobie fotki i wystawie...napisz mi tylko na priwa gdzie dokladnie i jakie godz Ci odpowiadaja:)

Posted

dzwonilam wlasnie...z sunia wszystko w porzadku,dostala witaminki i spi w domku...
w sobote Panstwo zawoza ja na sterylke!!!:multi:potem bedzie u nich az wydobrzeje,zostanie tez odrobaczona (albo juz zostala:oops:) i zaszczepiona!!!
a najlepsze to, ze powiedzialam ze zbieramy pieniazki a Pan, ze Oni wszytsko pokrywaja!!!Wspaniali ludzie...:)
ale pieniazki zbieramy z bazarku itp bo zawsze moga sie przydac...
co do wyjazdu to 18-20 lutego to ostateczna data...
sunia musi miec domek,jestpodobno kochana i grzeczna....
pomozmy ludziom,ktorzy uratowali jej zycie!!!!

Posted

Własnie miałem napisac o dobce ,ale widze ,ze Karusia juz mnie ubiegla.Koszty sterylizacji i ew.leczenia pokryja tymczasowi opiekunowie, w ciazy chyba nie jest , jesli juz to w bardzo wczesnej.Dziewczyny ,moze zbierajcie fundusze na ew. 2 tyg. przechowania jej w hotelu jak opiekunowie beda musieli wyjechac.Mysle ,ze pod obecna opieka krzywda jej sie nie stanie, tylko domu trzeba szukac.

Posted

tak tak pieniazki na hotelik konieczne...Therion a czy myslisz ze jak Panstwo wroca to beda mogli nadal byc jej domkiem tymczasowym??poza tym kurde boje sie tez ze za bardzo sie do nich przywiaze...domek konieczny...
Kasiu spytam jak reaguje na koty i dzieci ale nie wiem czy ktos mial mozliwosc juz to zaobserwowac...

Posted

ja po cichu tez na to licze...Pan jakos tak bardziej nie pewny ale jak rozmawialam z Pania to byla bardziej stanowcza co do koniecznosci szuakania domku...ale nigdy nic nie wiadomo...
jednak szukamy koniecznie,a nuz inna bida sie zalapie:)
a czy ktos moze porozwieszal gdzies jakies plakaty??

Posted

black_sheep napisał(a):
o matko, tego sposobu ja też nie znam, co to za alt + ? A normalnie nie można kodu wkleić, tam w edycji podpisu?

chodzilo tak wlasnciwie o crtl+ c a potem +v ewentualnie na odwrot:)hehe dla mnie to najprostszy sposob i jedyny jaki znam (czasem zapominam):evil_lol:

Posted

dzodzo napisał(a):
ona jest przesłodka, plakat jest doskonaly..pytalam rodzine wkrakowie o tymczas ale niestety, maja doga w kawalerce i nie upchna jej:shake:

dzieki dzodzo...szkoda ale faktycznie byloby Im ciezko:)

Posted

Perfi nic sie niedzieje...teraz kazdy ma mnostwo na glowie:)a czy ta sunie tez moglabys dac na psie adopcje??:oops:tylko nie wiem jak ma w koncu na imie-Pan mowil na nia Miśka...
a o Venus jak bedzie tez cos jeszcze wiadomo-tzn jak same ja poznamy to tez bedzie mozan oglaszac...