Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

Posted

wlasnie dzwonila do mnie bardzo mila Pani spod Czestochowy...ma pieska dobka i jest zainteresowana nasza sunia:)oczywiscie wie ze sunia bedzie wysterylizowana...mieszka w domku z ogrodem:)
zaprosilam Pania na forum,mam nadziej ze zaraz sie zaloguje,Pani zgodzilaby sie na wuzyte przedadopcyjna i umowe:)

a ja dzwonilam jak tam dobcia,,,jest podobno cudowna ale za bardzo przyzwyczaja sie do Pani...szczeka troche na obcych ale jak widzi ze Pani z kims rozmawia to po chwili jest juz mila;)
nie cierpi dzwieku zapalniczki i zapieta na smycz staje jak wryta...jest posluszna przybiega z duzej odleglosci na zawolanie ale na smyczy sie nie ruszy...Pani pyta co z tym robic?
Pani z nia pracuje wytrwale:)
sterylka nie bedzie jutro tylko wprzyszlym tyg chyba...

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
wlasnie dzwonila do mnie bardzo mila Pani spod Czestochowy...ma pieska dobka i jest zainteresowana nasza sunia:)oczywiscie wie ze sunia bedzie wysterylizowana...mieszka w domku z ogrodem:)
zaprosilam Pania na forum,mam nadziej ze zaraz sie zaloguje,Pani zgodzilaby sie na wuzyte przedadopcyjna i umowe:)

Brzmi super!:loveu: :multi:

Posted

pani moze sprobowac z szeleczkami - psy ktore mialy przykre doswiadczenia z obroza czesto daja sie prowadzic na szeleczkach :)
trzymam kciuki :thumbs:

Posted

wlasnie Pani chyba kupila jej szelki i bedzie probowac:)oby sie udalo...
a Pani o ktorej pisalam nie moze sie cos zalogowac...kurcze niech mi ktos przypomni gdzie to sie robi?na str glownej dogo?:oops:

Posted

opstatnio sa problemy z rejestracja na dogo, jedna pani ktora wziela klusiora czeka na link aktywacyjny chyba 2 tygodnie juz....
najpierw pani musi sprobowac sie zarejstrowac, moze bedzie miala wiecej szczescia :)

Posted

o kurcze dziewwczyny to co eraz??Pani najchetniej chciala sie spotkac z kims w weekend...macie kogos kto przeprowadza takie wizyty w okolicach Czestochowy,zaraz zadzwonie zapytam gdzie dokladnie...

Posted

Pani slusznie zauwazyla, ze bedzie tragedia jak sunia na dobre pokocha aktualna Pania co powoli sie staje wiec trzeba dzialc...ja musze wyjsc bede wieczorem poznym ale jak macie jakas osobe do polecenia ,ktora mogla by przeprowadzic taka wizyte to pioszcie,,,miejscowosc jest 7 km od Chestochowy w str Warszawy:)

Posted

cholera zawsze cos musi sie stac:(:(
Pani ma kota persa i z pewnoscia chcialaby by przezyl on spotkanie z Miśka...a akurat wczoraj Pani,u ktorej jest sunia mowila mi ze koty to jej wrog:(:(dopytam dokladnie...oby to byly wczoraj jakies moje przeslyszenia:shake:

Posted

Ale czy Miska goni koty? to trzeba dobrze sprawdzić, bo moja Sonia pogoni ale jak juz sie kotu znudzi to siądą koło siebie i odchodzi lizanie pysiaków. Ja kotów nie mam,ale takie spotkania mam u znajomej.
Poza tym, Karusia, czy wyjaśniło się z tym domem? Czy pani bierze Satti czy Miskę? O przyzwyczajenie się nie martw, każdy pies u kogoś na tymczasie musi sie troszkę przyzwyczaić, ale jak poczuje, że mu dobrze przestanie się martwić.

Posted

Kasiu zadzwonie jutro i zapytam jak to z tymi kotami dokladnie...pwoeim Ci ze dzis jestem w szoku w zwiazku z Satti a Pani pisala tylko rano..teraz cisza a ja czekam az mosii da rade wpasc zrobic wizyte przedadopcyjna ale ta zeby i jej i tej Pani pasowalo to przyszly weekend...w tamtych okolicach malo jest podobno dogomaniakow...