AniaB Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 karusiu, ja mam troche róznych drobiazgów - w wiekszosci gratisów z yves rocher (tusz, broszka, itp) jeśli ktos mógłby to wystawic na bazarku to chetnie to podaruje niestety sama nie umiem wstawiac zdjec i za kazdym razem musze prosić tz a on marudzi ja w kazdej chwili jestem w stanie przekazac komus te rzeczy... Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ania serdecznie Ci dziekuje:loveu::loveu::loveu: ja tez nie umiem wstawiac zdjec ale pomarudze kogos albo sie naucze w koncu....:oops: strasznie sie ciesze...przyda sie wszytsko,trzeba liczyc sie z hotelikiem... hmmm moglybysmy sie jakos umowic...tylko nie wiem jakie okolice Ci pasuja... Quote
black sheep Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak nie umiecie wstawiać, to czemu nie poślecie zdjęć np. do mnie. Nie znam się na bazarku, dlatego prosze mi posyłać fotki i link do wątku gdzie mam wstawić i już! Mój mail prosze sobie zakodować;) [email protected] Dla mnie to 5 min i już;) Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 to jest wlasnie dobry plan..co prawda mam instrukcje od Anashara jak wstawiac ale...ja to lewa do tego jestem.. czasem glupio juz prosic o wstawianie zdjec bo Ci co umieja mowia ze to takie proste:oops: ale dzieki black sheep-zapamietam!! Quote
black sheep Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No jak trzeba to wysyłaj:) Sprawdze poczte zobacze że coś jest to wstawie:) Dziś już uciekam:* Quote
Gosia>>> Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 O losie jaka śliczna sunia...:loveu: Dziewczyny jeśli chcecie to ja moge powystawiać i przypilnować aukcji. Quote
black sheep Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale na allegro jest, chyba że umeisz wstawiac gdzie indziej:) To chętnie:) Quote
Gosia>>> Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja miałam na myśli nasz dogomaniacki bazarek. Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dziekujemy Gosia,co do bazarku to jeszcze bedziemy sie umawiac co i jak,na razie rzeczy trzeba zebrac... a czy ktos umie pooglaszac jszcze gdzies w necie??? Quote
Patia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wstawiłam na Zwierzaki w Krakowie i na forum Krakvetu. Quote
aisaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hop!HOP! Krakowianka....szuka dobrego domku... Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 niestety Krakowianka ma co raz mnej dni:(:(:( Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 nie znam dokladnej daty...bylam tam w piatek,czyli 2 lutego i mowili o 2 tygodniach czyli mysle ze pewnie jakos pod koniec przyszlego tyg.ale zadzwonie dzis do nich i dowiem sie Quote
aisaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Coraz mniej dni i coraz zimniej!!!POMOCY!!! Quote
Therion Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziś na wizycie domowej u suczki bedzie moja znajoma lek.wet.,jest sasiadka w Krakowie państwa ,którzy sie nia opiekują. Sprawdzi co z ta ewntualna ciaza i w jakim jest stanie. Quote
Patia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Super , będziemy wiedzieć coś więcej . Karusiu dzwon do państwa jesli możesz , niech czują , że mają wsparcie , że się sprawą interesujemy. Quote
aisaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To super, bedzie wiadomo czy jest zdrowa, co jej jest a czy mozna ją zaszczepić czy odrobaczyć? Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Therion super!! Ci Panstwo juz o tym wiedza?zadzwonie zapytac jak tam...moze spytam tez czy przy ewentualnej sterylizacji zajeliby sie nia do czasu wyjazdu... Therion spytaj prosze potem Pania wet. czy sa w tym momencie jakies przeciwwskazania co do sterylki... Quote
Therion Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Państwo wiedza o wizycie,sam pan jedzie z wetka, ponoc juz sie lepiej zachowuje dobka,o sterylizacji tez maja rozmawiac. Quote
AniaB Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Gosia>>>;3148406 napisał(a):O losie jaka śliczna sunia...:loveu: Dziewczyny jeśli chcecie to ja moge powystawiać i przypilnować aukcji. to co ja teraz mam robić? czy mam jakos fotki zrobić, czy komus rzeczy przekazac..? Gosia dzieki!!:loveu: Quote
karusiap Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ania jak Tobie wygodniej...albo jak masz mozliwosc porobic fotki i wyslac Gosi a potem sie dogadacie co komu wyslac...albo przekazac np mnie ... Quote
Recommended Posts