karusiap Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 rozmawialam z pania od Miski...zainteresowany Pan umowil sie na dzis i nie przyjechal...:( ale ale...co sulyszalam..."my to ja sobie chyba zostawimy,bo taka kochana jest i ze wszytskimi zaczyna sie dogadywac"!!!!!!!:multi: :multi: :multi: ale na to czekalam:loveu: Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale to chyba, to jest chyba, czy chyba raczej, Karolinka? ;) Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 E to tylko takie głupie 'chyba', jak dla mnie to już świętuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA:):):):):):):) Quote
karusiap Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 to jest takie raczej pewne chyba...bo juz sie Misia z corka Pani zaprzyjaznila wiec ma z nia kto zostawac w razie wyjazdow:) ja mysle, ze Miski juz nikomu nie oddadza..aha i podobno super sie w miescie zachowuje:loveu: Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No to super!!!! Wiadomości jakie mi były dzisiaj potrzebne :(:(:( Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jak to pewne na 100% to zmieniaj tytuł i świętujemy!:):D Quote
wtatara Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tak się cieszę że Misia ma nareszcie domek. To było przeznaczenie że Misia trafiła do tego państwa Quote
martasuwałki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cieszę się razem z Wami i Misią... Mialam nadzieję na dobre zakończenie tej historii... Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karusiap Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 aisaK napisał(a):No to super!!!! Wiadomości jakie mi były dzisiaj potrzebne :(:(:( Kasiu czy to lzy szczescia??co sie dzieje?? no chyba swietujemy:multi: Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dla Miśki łzy szczęscia :multi: i naprawdę dobre wiadomości! Ale z dobermanich wieści nic dobrego...i dlatego te drugie łzy to łzy smutku... Najważniejsze, że Miska ma już sowich ludzi, na dodatek-jakich!!! Quote
zasadzkas Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Fajnie czasem przeczytać dobre wiadomości :roll: Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Super wieści :sweetCyb: Tylko, żeby Ci państo później się nie rozmyślili :shake: Czy sunia, zostanie u Nich na 100% :???: Quote
karusiap Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 no ja mam nadzieje, ze tak...nie sadze by ja oddali... Quote
karusiap Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 upewnie sie,ale chce dac im troche czasu...glupio mi juz normalnie tak non stop do nich wydzwaniac:oops: Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Trzeba dzwonić, trzeba :diabloti: bo musimy wiedzieć czy suńka zostanie u Nich już na stałe ;) Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A może chętnym, którzy chcieli adoptować Miśkę, opiszecie inne dobermany, ostatnio przybywa ich na dogo ( tych porzuconych ) :-( Quote
karusiap Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oczywiscie wszytskich informuje...ten Pan wogole mnie zdziwli skoro sie nie odezwal... Quote
monita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pewnie nie masz nowych wieści o suni, z powodu innych psiaków :???: Quote
karusiap Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 kurcze faktycznie ostatnio na wszytsko brak czasu...teraz przez Swieta nie bede juz moze mekolic;)ale zaraz po zadzwonie...bardzo prosze jakas rozgarnieta cioteczke o przypomnienie mi o tym:oops: Quote
Recommended Posts