Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ile Miśka może mieć lat? Mi się wydaje, że skoro ona taka łagodna to pewnie i do psów i dzieci tez tak powinno być, ale dobrze byłoby sprawdzić.

Posted

zadzwonie jutro wieczorem jak tam sie czuje po zabiegu....no dobra pomieszalam...:oops:przepraszam..
Miśka ma zabieg w sobote, a ze mnie sie juz myla dni tyg i odkrylam ze egz mam jutro (czyli musi byc piatek) to Miśka ma zabieg pojutrze:oops:zadzwonie wtedy i dowiem sie tez ile Pani Wet daje jej lat na oko...
zapytam tez jak sie zachowuje ,bo ostatnio Pani mi mowila ze naszczekala na mleczarza,nie jakos agresywnie ale ja mysle ze ona sie juz przyzwyczaila i broni "swojej Pani"...dlatego potrzebuje jak najszybciej stalego domu by nie cierpiala jeszcze bardziej przy rozstaniu...znowu pomysli ze ktos ja zostawil:(
aatedy jak ja widzialam to byla jeszcze bardzo zastresowana ...ale jak juz przywyknie ze nic jej nie grozi to na pewno bedzie przytulanka:)