karusiap Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 tak ...hmmm plan dobry tylko...musialabym to zrobic ja.:oops:..laik komputerowy...ale szybko sie ucze,zaraz pokombinuje:) Quote
karusiap Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 no dobra tego sie nie naucze...:oops: aisaK mam prosbe,Twoj post tez jest na pierwszej stronie zaraz po moim..moglabys tam wkleic jakies fotki?? Quote
Perfi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja bym dala tak ;) cytuj post ze zdjeciami, zaznacz zdjecia ctr+c potem wrocisz na 1 strone - edytuj post i ctrl+v ;) Quote
karusiap Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 no i co tu duzo mowic...Ola jest genialna:loveu::loveu:dziekuje:) Quote
Perfi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a tam :oops: nie mow tak bo bede pusta i prozna i nikt mnie nie bedzie lubial ;) Quote
karusiap Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Perfi napisał(a):a tam :oops: nie mow tak bo bede pusta i prozna i nikt mnie nie bedzie lubial ;) no raczej o to nie masz sie co martwic;)nic z tych spraw Ci nie grozi;) Quote
black sheep Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 karusia no widzisz, faktycznie szybko się uczysz;) Quote
karusiap Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 hehe dziekuje:)staram sie,ale wstawianiem fotek to jeszcze bede Was pewnie meczyc;) Quote
black sheep Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 tak, ja ciągle patrzę na poczte, czy nie ma jakiś fotek do wklejenia;) Quote
karusiap Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Miśka jutro bedzie wysterylizowana i za pere dni gotowa do adopcji.... tylko domek nie gotowy:(:(:( Quote
aisaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A ile Miśka może mieć lat? Mi się wydaje, że skoro ona taka łagodna to pewnie i do psów i dzieci tez tak powinno być, ale dobrze byłoby sprawdzić. Quote
Perfi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ojej ja wpisalam ze ma kolo roku nie wiem skad ja to wzielam :/ Quote
karusiap Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 zadzwonie jutro wieczorem jak tam sie czuje po zabiegu....no dobra pomieszalam...:oops:przepraszam.. Miśka ma zabieg w sobote, a ze mnie sie juz myla dni tyg i odkrylam ze egz mam jutro (czyli musi byc piatek) to Miśka ma zabieg pojutrze:oops:zadzwonie wtedy i dowiem sie tez ile Pani Wet daje jej lat na oko... zapytam tez jak sie zachowuje ,bo ostatnio Pani mi mowila ze naszczekala na mleczarza,nie jakos agresywnie ale ja mysle ze ona sie juz przyzwyczaila i broni "swojej Pani"...dlatego potrzebuje jak najszybciej stalego domu by nie cierpiala jeszcze bardziej przy rozstaniu...znowu pomysli ze ktos ja zostawil:( aatedy jak ja widzialam to byla jeszcze bardzo zastresowana ...ale jak juz przywyknie ze nic jej nie grozi to na pewno bedzie przytulanka:) Quote
karusiap Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 hmm podobno teraz wzieli ja Panstwo do domu;)zapytam jak sie zachowuje:) Quote
black sheep Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To pytaj pytaj, takimi informacjami powinnaś sypać jak z rękawa;):D Quote
AniaB Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 karusiu, czy nasze jutrzejsze spotkanie nadal aktualne? Quote
karusiap Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 AniaB jasne,jesli tylko mozesz to ja jak najbardziej:) aisaK nie znamy jej wieku a u wetki bedzie w sobote Quote
black sheep Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aisak kombinujesz coś? Ja też, ale idzie mi to jak koń pod góre...:/ Quote
aisaK Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Chyba każdy cos kombinuje ;) Ale mi też to Owieczko wychodzi, że szkoda gadać!!! Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Heh, no nic, w każdym razie staramy się:) A sunia leć do góry! Quote
Recommended Posts