black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dajcie tekst to wstawie sunie na allegro, ale jutro, bo dziś nie mam czasu. Więc do jutra ma tu być tekst! Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Klementynkaa dzieki serdeczne:) proponuje tak: Pokrzywdzona przez ludzi, ale nadal kochajaca i pelna nadziei ze ktos mnie zechce, wciaz patrze w okno i czekam na Ciebie..... pilnie szukamy domu dla znalezionej dobermanki,sunia jest mloda i sliczna, nie jest duza jak na dobermana...musi znalesc szybko kochajacy dom gdyz Panstwo, ktorzy uratowali jej zycie ,nakarmili i zapewnili cieply kat wyjezdzaja... i jakby cos Ci jeszcze przyszlo do glowy;) Quote
aisaK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Karusia, napiszesz cos od serca? Plus ten piekny wierszyk od Beroska? O, juz napisałaś, pisałyśmy w tym samym czasie ;) Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ale jestem zawias...tu juz tyle postow:oops:napisalam tekst a wiersz wlasnie super pomysl...przepisac go jeszcze raz czy jest skad skopiowac?? Quote
aisaK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Karusia: Czy Ty znasz wielki ból samotności, kiedy serce i dusza chcą kochać i żyć , Kiedy dni bez ciepła i miłości wydają się trwać wiecznie niczym szara, niekończąca się nić... Dlaczego wszedłeś w moje życie, dlaczego pokochałem Cię, dlaczego wtedy każdego dnia wyczekiwałem kiedy ujrzę Cię.. Moje oczy pytają teraz czy uwierzysz jak smutno mi? Czekam więc ciągle na Ciebie Na uśmiech Twój , który cieszy mnie... Jedno mi tylko zostało czekać na Ciebie bez końca bo Ty jesteś moja nadzieją na godną przyszłość i na spokojny ostatni zachód słońca... A serce doczekać się nie może Czy ktoś przygarnie i pokocha mnie...??? Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 karusiap napisał(a):Klementynkaa dzieki serdeczne:) proponuje tak: Pokrzywdzona przez ludzi, ale nadal kochajaca i pelna nadziei ze ktos mnie zechce, wciaz patrze w okno i czekam na Ciebie..... pilnie szukamy domu dla znalezionej dobermanki,sunia jest mloda i sliczna, nie jest duza jak na dobermana...musi znalesc szybko kochajacy dom gdyz Panstwo, ktorzy uratowali jej zycie ,nakarmili i zapewnili cieply kat wyjezdzaja... i jakby cos Ci jeszcze przyszlo do glowy;) Tylko tyle wyiskałaś karusia, oj oj Gdzie ten wiersz, to go może dodam do tego allegra, może co pomoże, to zrobie jeszcze teraz aukcje błyskawiczną, ale naprawde kosztem jutrzejszego egzaminu Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie lubei wierszy więc niech go ktoś czytnie, bo ja jak przeczytam to i tak nei zrozumiem, i mi powie czy pasuje go dac na allegro? Może nie będziemy cudować? Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Piszcie szybko, jakiej jest wielkości? Wiek? Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 to jest wiersz specjalnie napisany na aukcje dla Beroska czyli tez dobka,nie wydaje mi sie zbytnim cudowaniem...i bardzo prosze o pomoc skoro moj tekst jest nie tak:angryy: Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 black_sheep napisał(a):Piszcie szybko, jakiej jest wielkości? Wiek? wielkosci jest dobermana bo to dobermanka ...ale z tych mniejszych ...a wieku nikt nie zna bo to przybleda,mloda raczej Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 karusia! Ja nie mówie że twój tekst jest zły tylko krótki, no i taki, no... Sorki ale się spiesze:( To mam napisać mała dobermanka? Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 owieczko moim zdaniem najwazniejsze informacje musza byc czytelne...dodaj ten wiersz wklejony przez aisaK...no napisz niewielka dobermanka... a jak kontakt jakis potrzebny to daj moje 507058628 lub 0124156218 [email protected] i zmykaj do nauki powodzenia jutro!!! Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jest aukcja, jak jest coś źle jutro zmienie: TUTAJ Quote
Klementynkaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 na plakaciku jest tekst, na wiersz nie ma miejsca, plakat musi byc czytelny - tylko jaki kontakt podać? wpisałam adres www "nadziei dobermana" ale jakis mail? telefon? Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 dzieki wielkie owieczko!!!!!:loveu: Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Klementynkaa']na plakaciku jest tekst, na wiersz nie ma miejsca, plakat musi byc czytelny - tylko jaki kontakt podać? wpisałam adres www "nadziei dobermana" ale jakis mail? telefon? Klementynko podaj moje [email protected] tel 507058628 lub 0124156218 nie ma jej jeszcze na str nadziei Quote
black sheep Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 karusiap napisał(a):dzieki wielkie owieczko!!!!!:loveu: Możesz już zmienić w tytule tą prośbe o allegro:) :multi: :cool3: Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 black_sheep napisał(a):Możesz już zmienić w tytule tą prośbe o allegro:) :multi: :cool3: racja racja:) Quote
Klementynkaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 http://www.kadeokirk.com/p_krakow_suka.jpg tu jest plakat, ewentualne zmiany i poprawki jutro będa możliwe. pozdrówka ;) Quote
karusiap Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 swietny plakat!!kto moze prosze o rozwieszanie!! Quote
Jagienka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='black_sheep']Jest aukcja, jak jest coś źle jutro zmienie: TUTAJ Ja proponuje, żeby w tytule napisać - Doberman Quote
Patia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Black Sheep , dziękuję ,że zrobiłas za mnie Allegro , bo ja byłam wyłączona przez sobotę i niedzielę :oops: (przepraszam ale to przez adopcje klusiorków i podrzutka ) a tu nóz na karku. Quote
aisaK Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Karusia, jesteś w kontaktach na stronie nadzieja dobermana, w małopolsce. Plakat sliczny, napisz w tytule, że prosisz o rozwieszanie plakatów. Ja u siebie na zapupiu tez rozwiesze, ale u nas to raczej nie ma adopcji, a co dopiero dobermana. :roll: Quote
karusiap Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 mialam przed chwila telefon od jednego Pana....pytal o sunie jaka jest i wogole..ma psa dlatego stwierdzil ze mogli by sie dogadac...musze wlasnie zapytac jaka ona jest do psow.spytalam czy pies kastrowany zeby zadnych mlodych od razu nie bylo,Pan powiedzial ze tak ale stwierdzil ze skontaktuje sie na maila,wiec nie wiem czy moje pytanie Go odstraszylo czy zrobi tak..moze akurat.. wogole mysle ze dobrze by bylo wysterylizowac sunie ..ale niestety na to potrzebny dom ktory sie nia po tym zabiegu zajmie no i pieniazki... a moze trafi sie akurat odpowiedzialny dom...:roll: Quote
Recommended Posts