dreag Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Maia;18698565,[B napisał(a): dreag jak już będę miała fanty chętnie spotkam się z twórcą fajowych bazarków,aby choć trochę zgłębić tajemnej wiedzy od bazarkowego mistrza :-) Spotkać, to my się spotkamy najpierw jeszcze zanim zdobędziesz te bazarkowe fanty;), będziemy miały trochę czasu na szkolenie;), już ja Cię przećwiczę:). Oby nie fizycznie, tak jak ostatnio (sobota i duuużo śniegu - mówi Ci to coś;)?) Quote
kaszanka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 faktycznie wątek żyje :) Fajnie jak wszyscy chcą pomóc :) Quote
Maia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='dreag']Spotkać, to my się spotkamy najpierw jeszcze zanim zdobędziesz te bazarkowe fanty;), będziemy miały trochę czasu na szkolenie;), już ja Cię przećwiczę:). Oby nie fizycznie, tak jak ostatnio (sobota i duuużo śniegu - mówi Ci to coś;)?)[/QUOTE] Hihi taak, tak wiem, że mamy wspólne dziecko;) znaczy się konia:eviltong: to jesteśmy na razie na siebie skazane;) :-) O ostatniej sobocie to będę długo pamiętać :-), niezłe z nas turystki :-) :cool1:, a zakwasy na rękach do dziś jeszcze czuję:-). Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, bo inaczej to byś mnie przeszkoliła że ho ho :mad: Quote
dreag Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) Właśnie mi sie przypomniało, że to była pełna relaksu na łonie natury niedziela;). Edited February 23, 2012 by dreag Quote
Vicky62 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Maia co tam u sunieczki? Mam nadzieję,że jutro dopisze pogoda na sesję zdjęciową :lol: Quote
Maia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='dreag']Właśnie mi sie przypomniało, że to była pełna relaksu na łonie natury niedziela;). He he no tak to była niedziela, a co ja robiłam w sobotę? Aaa chyba też byłam z Tobą:p Sunia na ogromny apetyt, dziś słyszałam jak szczeka, a raczej robi bu bu:-). Z moimi psami żyje w zgodzie, tak samo z królikami. Myślę, że kotami początkowo była by zainteresowana, ale nie zrobiła by krzywdy. Jest bardzo cichutka, nic nie niszczy, już dzisiaj w domu nie nasiusiała, ładnie chodzi na smyczy. Jest bardzo grzeczną dziewczynką :-) Dostałam dziś worek karmy od dreag DZIĘKUJĘ! :loveu: Edited February 23, 2012 by Maia Quote
kaszanka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 teriery to myśliwskie stwory - zawsze będą sie interesować wszystkim mniejszym a szczególnie jak będzie uciekało :D Quote
Bakteria Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Niestety nie znalazłam tych ogłoszeń o zaginionej suni terrierce... Sprawdzałyście czy sunia ma czipa? Quote
Maia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Bakteria']Niestety nie znalazłam tych ogłoszeń o zaginionej suni terrierce... Sprawdzałyście czy sunia ma czipa?[/QUOTE] nie ma czipa Quote
zachary Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wygląda na to,że wywalona....bo inaczej ktoś powinien jej intensywnie szukać....Jak to dobrze maia, że Twój chłopak tak "skutecznie" wracał do domu....Tara, miała ogromne szczęście! Jest przepiękna. Długo musiała być bezdomna, skoro taka wychudzona... Quote
psi Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Tara do wyboru i koloru (na ogłoszenia może się nadadzą) Quote
zachary Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Psi, cudnie ogoliłaś Tarę, pięknie się prezentuje dziewczynka! Ona ma szalenie spokojne, wręcz filozoficznie zamyślone spojrzenie.....Cudo! Quote
psi Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Maia było mi miło Ciebie poznać :) Tara to cudny terier walijski jest bardzo łagodna, pozbawiona agresji, dzielnie wszystko znosiła :loveu: mam nadzieję,że znajdzie super domek.Komuś się poszczęści :loveu: Po odchuchaniu i odkarmieniu będzie z niej cud miód malina dziewczyna :loveu: Ciesze się,że mogłam Was poznać :) Quote
doris66 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Teraz to dopiero widac jaka to wspaniała suczka. Quote
Maia Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 psi ja również cieszę się, że Ciebie poznałam i mogłam miło spędzić piątkowy poranek:-). Dziękuję Ci za strzyżenie Tary, za smycze, obróżkę i adresówkę dla niej. Vicky62 dała puszki dla suni. Dziękuję:-). Tara ma zapas jedzenia, teraz tylko musi trochę przybrać na wadze. W salonie piękności Tarusia była bardzo opanowana i grzeczna. Z cierpliwością znosiła wszystkie zabiegi. Po wszystkim podziękowała psi, obsikując podłogę:p zachary masz rację ona właśnie jest taka jak napisałaś- zrównoważona i stateczna, jest bardzo fajna. Niestety boję się żeby przez moje psy nie stała się nerwowa, bo niestety teraz są u mnie 4 psy w jednym małym pokoju i atmosfera jest napięta, moja Bubeczka jest smutna i ciągle burczy... Miałam nadzieję co do jednego DT, ale nic z tego nie wyszło i nie mam żadnego pomysłu gdzie ją umieścić:(. ehh co to będzie... Quote
asika5 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 z niecierpliwością czekałam na ta metamorfozę no i oczywiście się nie rozczarowałam:loveu: Tara to miss terierka:loveu: maia DT niestety nie mogę dać ale jak juz będzie tekścik porobię suni ogłoszenia papierowe ze zdjęciem Quote
zachary Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wiem maia, że 4 psy w małym pokoju to ...Szkoda,że Tary nie będzie w najbliższych Pupilach.Może ktoś by ją rozpoznał albo się zakochał od pierwszego wejrzenia....A może będzie? Quote
kaszanka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 to ja sie biorę za pakiecik :) - bo fotki cudne - psina odmieniona nie do poznania :) Quote
zachary Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 A może ktoś zgłosił Tarę na wątek terierów? Quote
jaanna019 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 A w tytule napiszcie, że terier walijski. Quote
Vicky62 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Tara cudooo:loveu: na żywo jeszcze cudowniejsza.Maia nie martw sie ona szybko znajdzie domek.Kaszanka jak zrobi ogłoszenia, to domki będą sie o nią bić.:lol: Wiem,że trudno jest z czterema psami w małym pokoju,ale myślę że niedługo to potrwa. Quote
psi Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 cieszę się ,że sunia się podoba :) to jest bardzo fajny psiak trzymam kciuki za szybki i cudny domek :) jedynie to trochę bała się suszarki (ale większość psiaków boi się suszenia) ale podczas kąpieli była grzeczna :) Quote
Recommended Posts