Vicky62 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 no to szykuj sie Taro, do salonu piękności :lol: Już psi postara sie żybyś wyszła jak modelka;) Psi nie dlugo i ja zawitam z Sonią bo wygląda jak niedźwiedź :evil_lol: Quote
psi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Maia']Wow! :loveu: dziękuję za zaproszenie! :-) Myślę, że jej futerko nie wygląda najlepiej więc z chętnie skorzystamy, zwłaszcza że to może pomóc w szukaniu domu. psi odezwę się do Ciebie wieczorkiem, teraz mam tylko chwilkę. Jestem bardzo mile zaskoczona i teraz szczerze się w monitor z radości:p. ja już znikam i będę dostępna na dogo o 20.00 futerko wymaga trochę "ogłady" i myślę,że dzięki temu szybciej znajdzie domek bo jest w typie rasy :) nie zawsze ale czasem mogę pomóc ;) do potem no to szykuj sie Taro, do salonu piękności :lol: Już psi postara sie żybyś wyszła jak modelka;-) Psi nie dlugo i ja zawitam z Sonią bo wygląda jak niedźwiedź :evil_lol:Zapraszam :) Moje futerka też już odliczają dni :diabloti: do pozbycia się szaty :diabloti: Iwo pewnie potem coś tam naskrobie na swoim wątku ;) Quote
gawronka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 psi to specjalistka w swoim fachu :p Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 śliczna paniuchna, jak tam ten domek tymczasowy? Quote
Maia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 (edited) Odnośnie DT to na razie nic nie widać, ale rozmowy trwają. Zobaczymy. Wiecie co zauważyłam, że Tara woli panów, w lecznicy jak z nią byłam usiadła sobie daleko ode mnie obok pewnego pana, oparła się o jego nogę i nawet nie chciała do mnie podejść. Druga rzecz, to u mnie bardzo cieenniutko z kasą -nie mam pracy, DT który może by ją wziął do siebie również potrzebuje wsparcia, chociaż 50 zł miesięcznie, chyba że znajdę Bezpłatny DT, no i małą trzeba zaszczepić.... Jedzeniem podzielą się z nią moje pieski, ale na sterylkę, szczepienia itp. niestety nie stać mnie...Jest Cudowna Osoba:loveu: która bardzo mi pomaga, darzę ją wielkim szacunkiem i podziwiam i jest dla mnie autorytetem, ale nie mam serca ciągle obciążać Ją swoimi problemami i kolejnymi pieskami w potrzebie, za bardzo Ją lubię i nie chciałabym, aby w końcu miała mnie dosyć. Dlatego proszę osób, które mają możliwość o pomoc dla suni. Nie uratuję wszystkich psów, ale akurat ta mała terierka wpadła w moje ręce, więc razem z Waszą pomocą możemy odmienić jej los. suślik dziękuję za Twoje wsparcie :-) Edited February 23, 2012 by Maia Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Maia - mogę przekazać kilka fantów na bazareczek - koleżanka przetrzepała szafę :) - bazarek można zrobic dla niej - co ty na to? Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Maia mogę również zafundować jej pakiecik - co ty na to ?? Quote
suślik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='kaszanka']Maia - mogę przekazać kilka fantów na bazareczek - koleżanka przetrzepała szafę :) - bazarek można zrobic dla niej - co ty na to? O to to :) ja też mam kilka fantów do przekazania. póki mam dobry aparat porobię fotki i jak będzie bazarek to podeślę. Ze sterylką to może marcową akcję sterylizacji ? https://www.facebook.com/events/146548332133253/ Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 no to czekamy na odzew Maia, i mam pytanie - ile ten dt płatny?? Quote
Vicky62 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='kaszanka']no to czekamy na odzew Maia, i mam pytanie - ile ten dt płatny??[/QUOTE] Maia pisała w poście wyżej,że DT chce chociaż 50zł Na bazarek również fanty znajdę. Quote
J.D.[Asencja] Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kasiu możesz też zrobic bazarek...z tych fantów co wiesz:razz: podzielimy się... Quote
Maia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Super!!! dobra to spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek :-) kaszanka oczywiście ogłoszenia potrzebne eksta! :-). J.D. dobra spróbuję przechwycić Twoje fanty :-) ... Będę mogła się do tego zabrać dopiero jak będę w domu, bo tu na stancji nie mam kompa, no i aparat... wpadł mi do wody i teraz nie działa... Quote
J.D.[Asencja] Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Maia']Super!!! dobra to spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek :-) kaszanka oczywiście ogłoszenia potrzebne eksta! :-). J.D. dobra spróbuję przechwycić Twoje fanty :-) ... Będę mogła się do tego zabrać dopiero jak będę w domu, bo tu na stancji nie mam kompa, no i aparat... wpadł mi do wody i teraz nie działa... może znajdziesz kogoś do pomocy? Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Maia - foty są ładne te co są - skleć jakiś teksćik - i polecieli :) Quote
Maia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 'J.D.[Asencja napisał(a):;18697296']może znajdziesz kogoś do pomocy? Aparat spróbuję od siostry pożyczyć, no a z resztą sobie poradzę;) [quote name='kaszanka']Maia - foty są ładne te co są - skleć jakiś teksćik - i polecieli :) Dobra jak tylko napiszę tekst do ogłoszeń wstawię tu Quote
asika5 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Najważniejsze, że sunia juz bezpieczna. jest prześliczna:loveu: ma taki słodki pysio maia też mam sunie terierkowatą (oczywiście po przejściach) to bardzo mądre sunie jak ciocia psi ją wyszykuje to będą sie o nią bić:eviltong: Quote
psi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='gawronka']psi to specjalistka w swoim fachu :p :oops: dziękuję gawronka jak ciocia psi ją wyszykuje to będą sie o nią bić:eviltong: mam taka nadzieję ocenicie potem jaki ze mnie fachowiec ;) krytyka mile widziana bo to mobilizacja do jeszcze lepszej pracy :) oczywiście miłe słowa również wskazane :D Maia pasuje Ci piątek 9.00? Edited February 22, 2012 by psi Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jak tu upiększanie sunie wchodzi w grę - to ja czekam na ładniejsze foty , no i na teksćik oczywiście :) warto by było sprawdzić suczkę na dzieci i inne czworonogi... Quote
Vicky62 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='kaszanka']jak tu upiększanie sunie wchodzi w grę - to ja czekam na ładniejsze foty , no i na teksćik oczywiście :) warto by było sprawdzić suczkę na dzieci i inne czworonogi...[/QUOTE] Super,a ja umówię sie z Maia po upiekszeniu suni i obfocimy jeszcze raz. Oczywiście jak bedzie pasować.Daj mi znać Maia. Quote
Bakteria Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A to nie jest przypadkiem terrier walijski? Myślę, że bardzo możliwe jest, że ktoś jej szuka... gdzieś mi się chyba nawet kiedyś rzuciły ogłoszenia w oczy, poszukam. Quote
jaanna019 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Bakteria']A to nie jest przypadkiem terrier walijski? Myślę, że bardzo możliwe jest, że ktoś jej szuka... gdzieś mi się chyba nawet kiedyś rzuciły ogłoszenia w oczy, poszukam.[/QUOTE] Jak najbardziej walijski. Quote
psi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Bakteria']A to nie jest przypadkiem terrier walijski?[/QUOTE] jak dla mnie z fotek to tak, nie umiem ocenić jej wielkości bo nie znam osobiście osób :shake: ale wygląd i umaszczenie to terier walijski :) Quote
Vicky62 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='psi']jak dla mnie z fotek to tak, nie umiem ocenić jej wielkości bo nie znam osobiście osób :shake: ale wygląd i umaszczenie to terier walijski :) Zapewniam,ze wielkością też przypomina teriera walijskiego.Tylko strasznie jest chuda.Zresztą bedziesz upiększać to sie przekonasz.Strach do niej dotykać wszystkie kosteczki wyczuwalne. Bakteria sprawdź jak mozesz te ogłoszenia, być moze ktos jej szukał.Miała obróżkę i kółeczko jakby po identyfikatorze. Quote
Maia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 psi pasuje mi piątek o 9. kaszanka jutro wstawię tekst do ogłoszeń, sunia jest łagodna do innych psów, kotami jest bardzo zainteresowana, tak samo np królikami, ale nie rzuca się z paszczą żeby zabić, raczej sprawdza co to jest :-), bakteria dla mnie ona to też terier walijski nie tylko z umaszczenia, ale także z rozmiaru. Vicky62to po salonie piękności spotkamy się na sesję :-), co do dokładnych godzin jeszcze sie dogadamy, dreag jak już będę miała fanty chętnie spotkam się z twórcą fajowych bazarków,aby choć trochę zgłębić tajemnej wiedzy od bazarkowego mistrza :-) DZIĘKUJĘ ZA OBECNOŚĆ NA WĄTKU!! :-) Quote
Recommended Posts