Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tara w porządku, a nawet bardzo w porządku. W ogóle nie zachowuje się tak, jakby za nami tęskniła :mad: Ogonek w ruchu, pilnuje swoich Dużych, nawet zaczyna się bawić, baaaaaaardzo podoba się jej podwórko. Na dniach dostanę zdjęcia to się podzielę ;)

Posted

Super! Jak widziałam ją ostatnio było w niej dużo więcej radości! A na początku wydawała się drętwa, to jednak był stres, bidulka nie wiedziała co się z nią dzieje. Napięknieszy moment jest właśnie wtedy gdy początkowo biedny, wystraszony piesek trafia do swojego DS i jego los się odmienia. Wystarczyło trochę dobrych chęci kilku osób i piesek jest szczęśliwy, a mogła tam w tej szopie umrzeć, albo niewiadomo ile siedzieć w schronie.Emilka dziękuję Ci!

Posted

[FONT=&quot]"Witam, Tarunia się zadomowiła, nawet chyba się uśmiecha : ) jest bardzo posłuszna i szybko przyswaja nowe zasady. Zrobiła się bardzo śmiała z wdziękiem zaczepia wszystkich domowników, w domu jest bardzo grzeczna i tuli się przy każdej okazji za to na podwórku i na spacerach wychodzi energia. Z rana pojechaliśmy na działkę (uwielbia jeździć samochodem ) było małe szaleństwo, wybiegała się było tez polowanie na motyle ; ) przesyłam kilka zdjęć
Pozdrawiamy : )"

[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

Posted

Tak, imię zostało, nowa Pani stwierdziła, że bardzo pasuje do suczki :) I to prawda, że jest śliczna :loveu: jak była u mnie to taka ładna mi się nie wydawała, ot taka koza :diabloti: dopiero jak dostałam te zdjęcia to myślę sobie, kurcze, ale ona fajna :lol:

Posted

Miło czyta się takie wieści :) Bardzo się cieszę,że dziewczyna ma super domek :) Maia z TZ uratowaliście ją chylę czoła :)

• 2 weeks later...
Posted

Oczywiście, że pomyłka.

Z DS wszystko jak najbardziej w porządku. Tara już chyba zrozumiała, że to jej rodzina. W domu jest bardzo spokojna, szybko załapała zasady tam panujące, na podwórko włącza się jej energia, bawi się, troszkę się nie słucha jak ją coś zainteresuje i pyskuje do psów, ale to wszystko do opanowania i pracują nad tym. Zdecydowanie przytyła, chodzi na długie spacery, okazało się, że nie bardzo lubi koty, miała z jednym spotkanie bliskiego stopnia :roll: Nie wiem co mam jeszcze napisać, toczy się normalne psio-ludzkie życie ;-) Może dodam, że Tara to ukochana Księżniczka i wniosła do nowego domu mnóstwo miłości, wszyscy są nią zachwyceni, nie tylko domownicy, ale i znajomi, rodzina i każdy kto ją widzi. Jak dostanę zdjęcia to się podzielę :)

Posted

Jest co podziwiać.Tarunia cudowna...ciałka nabrała dziewczynka,uśmiechnięta i widać że szczęśliwa.
No a ten wieszak na psie akcesoria jest z.... ty.Też bym taki chciała:lol:

Posted

Dlaczego tak jest, ze sa ludzie i ludziska?????
Dlaczego wszyscy nie mogą byc jak Ci LUDZIE?????
O ile byloby ciekawsze i lzejsze nasze zycie.

• 3 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Tarki. W końcu pokazała co to znaczy terier :diabloti: jest żywa, energiczna i... kochana :loveu: Cieszę się, że się już zupełnie otworzyła.Chciałabym żeby wszystkie psiaki znalazły takie domy. Zdjęcia z wycieczki nad Wisłę: