Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeszcze raz dziękujemy za kolejny bazarek....mnie dziś net chodzi okropnie....:shake:...rozliczenie zrobię jak się poprawi....wgrało mi sie tylko jedno zdjęcie....

Sopelek dziękuję Ciociom za karmę,którą bardzo a to bardzo lubi....:loveu::loveu:

poprzednia byłą jednak troszke inna i aż tak bardzo nie smakowała Mu.

Posted

Ciocie oto Milaczek-Sopelaczek

Wczoraj wieczorem wprawił mnie w takie zdziwienie,że nie mogłam uwierzyć,że to Sopelek,który niecały tydzień temu przyjechał zalękniony,chory...stale przysiadający aby "zrobić" krwawy śluz....warkolący na wszystko co sie rusza...On bawił się z FOKUSEM-sam zaczepiał......Najstarszy i Najmłodszy-w szaleńczej zabawie-a co przy tym było mruczenia,prychania.....biegali wkoło pokoi...fotki są-czekają na wgranie...

Posted

Cudnie ze wszystko u Sopelka idzie w dobrym kierunku,jeszcze tylko własnego domku potrzeba.
Celinko,podaj mi prosze konto to przeleje juz pieniadze z mojego bazarku na Sopelka na którym zebrało się 150zł.

Posted

Super foteczki Celinko!!! Super!!!
I pomyśleć, że tydzień temu wszyscy czekaliśmy aż dojedzie do Ciebie Celinko....
I przyjechała taka zalękniona kupka nieszczęścia... a dziś??? Dziś mamy wesołego jamniczego seniora chętnego do zabawy i sypiającego w łóżku ze swoją Panią!!!!

Posted

:buzi::buzi:Piękny jesteś Sopelku,kto cie tak skrzywdził?Zeby tez na starość go ktoś wyrzucił na bruk jak on ciebie>Trzymaj się Sopelku widac,że odzyskałeś radość życia,spij spokojnie chłopczyku

Posted

Sopelek śpi już-rezydenci tyż..:diabloti:...muszę bardzo uważać-bo jak wstaje i nie otworzę drzwi-zaraz przysiada i robi siooo....no i stale zagląda do misek...jeszcze musimy uważać,bo chciałby jeść na...ZAPAS....

Jest taki słodki,miły....warkolenia coraz mniej....będą z Niego...LUDZIE!!!:diabloti: