Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

No i jak tu nie być szczęśliwą jak się ma taką Rodzinkę....moje Dzieci i Wnuczęta Ukochane...jaktu nie być szczęśliwą kiedy dzięki moim jamnikom poznałam tyle dobrych Duszyczek tu na dogo....dziękuję WAM....

Ciociu Keakea-trafiłaś chyba w sedno-On mimo tego co przeszedł chodzi wyprostowany jak angielski dżentelmen,pilnuje swojej godności niczym Kleopatra a swojej miski jak Kargul ziemi...:diabloti:

Edited by Celina12
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jejciu-Sopeluchna tak słodko śpi i nie wie,że tyle osób o NIM myśli,martwi sie i pomaga....:loveu::loveu:

a mój stary,ciepły,domowy sweter stał się już JEGO własnością....a spróbujcie Go okryć jak On nie chce-napyskuje,pokręci się,umości łapuchnami na nowo....i chrapoli.

Posted

Kochany Sopeluś i śliczniutki Piruś - ale masz kochane jamniorki Celinko, nie wspominając juz o Dumci i moim Fokusiku:)
Tak, tak Ciociu Miko - cieszę się na myśl o nowym bazarku dla Sopelcia:)

Posted

Lukrowany Książę zamieszkał....taki chudziutki....my też znamy co to porzucenie,strach,niepewność.....ale znamy tez miłość,ciepło,cudowny uspokajający dotyk rąk.....a Sopelek już sam się wpycha naszej Selin pod ręce a potem chlast na plecki,wije się jak wąż i mruczy ,prosząc o głaski po brzuszku i udkach...wie Skubany co dobre...troszkę nam żal ,że Nasze Człowieki nie mają po czworo rąk.

MY "ogary":diabloti: chcemy....w las...

Posted

wiem, ale co wówczas z wolontariatem, tam pomagam wielu psom, za każdym razem gdy brałam tymczasika nie wyrabiałam juz wtedy z czasem i pogodzeniem opieki nad psiakiem i koordynacją wolontariatu,

Posted

No niestety opieka pochłania czas....a to papu a to pilnowanie-teraz Sopelka,by wychodził na dwór-od dwóch dni zero siku w domku,a to przytulania...a to okrywanie kocykami...:diabloti:...itp.....ja mam inny rodzaj wolontariatu.....:evil_lol::evil_lol:...Wnuczęta....

Musze się pochwalić Wnusią-dziś tak słodko przemawiała do Sopelka-"...nie bój się mamcia Cię kocha...." więc pytam się Jej a kto to mamcia dla Sopelka a Ona "....no Ty babciuś.." a Sopelek dziś chodził za Nią i się przymilał a ogonek latał jak na sprężynce...:loveu::loveu: