Celina12 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) No i jak tu nie być szczęśliwą jak się ma taką Rodzinkę....moje Dzieci i Wnuczęta Ukochane...jaktu nie być szczęśliwą kiedy dzięki moim jamnikom poznałam tyle dobrych Duszyczek tu na dogo....dziękuję WAM.... Ciociu Keakea-trafiłaś chyba w sedno-On mimo tego co przeszedł chodzi wyprostowany jak angielski dżentelmen,pilnuje swojej godności niczym Kleopatra a swojej miski jak Kargul ziemi...:diabloti: Edited March 3, 2012 by Celina12 Quote
keakea Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 My też powoli planujemy bazarek dla Sopeluchny, będzie dobrze, wsparcia nie zabraknie :) Hrabia von und zu Sopelek :D Quote
Celina12 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jejciu-Sopeluchna tak słodko śpi i nie wie,że tyle osób o NIM myśli,martwi sie i pomaga....:loveu::loveu: a mój stary,ciepły,domowy sweter stał się już JEGO własnością....a spróbujcie Go okryć jak On nie chce-napyskuje,pokręci się,umości łapuchnami na nowo....i chrapoli. Quote
Celina12 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pirat w imieniu Sopelcia zaprasza Ciocie na Jego wątek.... Quote
Mika31 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 śliczny jest Sopelku ciocia szykuje następne fanty na bazarek dla ciebie Quote
anica Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wpadłam ucałować Sopelka :) on codziennie to piękniejszy ....tak to prawda -miłość czyni cuda :) Quote
Mika31 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='jofracy']Ciocia Sarunia się ucieszy :diabloti:[/QUOTE] ojj na pewno Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Kochany Sopeluś i śliczniutki Piruś - ale masz kochane jamniorki Celinko, nie wspominając juz o Dumci i moim Fokusiku:) Tak, tak Ciociu Miko - cieszę się na myśl o nowym bazarku dla Sopelcia:) Quote
Celina12 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Cześć Ciocie-teraz ja winduję Sopelcia wysoko DUMCIA Quote
keakea Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dumka, Pirat, Fokus, kto to u Was zamieszkał taki lukrowany? :D Quote
Celina12 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Lukrowany Książę zamieszkał....taki chudziutki....my też znamy co to porzucenie,strach,niepewność.....ale znamy tez miłość,ciepło,cudowny uspokajający dotyk rąk.....a Sopelek już sam się wpycha naszej Selin pod ręce a potem chlast na plecki,wije się jak wąż i mruczy ,prosząc o głaski po brzuszku i udkach...wie Skubany co dobre...troszkę nam żal ,że Nasze Człowieki nie mają po czworo rąk. MY "ogary":diabloti: chcemy....w las... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 soboz4 napisał(a):ale komplecik, zazdrość mnie zżera!!!! No nie? Super są - u drzwi Twoich stoimy Selin:):):)... hihihi..... Quote
soboz4 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wiem, ale co wówczas z wolontariatem, tam pomagam wielu psom, za każdym razem gdy brałam tymczasika nie wyrabiałam juz wtedy z czasem i pogodzeniem opieki nad psiakiem i koordynacją wolontariatu, Quote
Celina12 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No niestety opieka pochłania czas....a to papu a to pilnowanie-teraz Sopelka,by wychodził na dwór-od dwóch dni zero siku w domku,a to przytulania...a to okrywanie kocykami...:diabloti:...itp.....ja mam inny rodzaj wolontariatu.....:evil_lol::evil_lol:...Wnuczęta.... Musze się pochwalić Wnusią-dziś tak słodko przemawiała do Sopelka-"...nie bój się mamcia Cię kocha...." więc pytam się Jej a kto to mamcia dla Sopelka a Ona "....no Ty babciuś.." a Sopelek dziś chodził za Nią i się przymilał a ogonek latał jak na sprężynce...:loveu::loveu: Quote
yunona Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Rezolutna Wikunia :). A Sopelek super chłopak, prawdziwy jamniś. Moje też gniazda robią po swojemu :) Quote
soboz4 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 masz super! Moje dorosłe dzieci, ani syn ani córka coś nie kwapią się z uszczęśliwieniem mnie wnuczętami... Quote
anica Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 to prawda Selin musi być szczęśliwa ! z taką rodzinką :lol: przytulaski dla Wszystkich - całej szczęśliwej rodzinki :lol: Quote
keakea Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Hej Sopelek, myją Cię Duzi jeszcze czy już dali spokój? A z Rezydentami się dogadujesz? Widziałem, że podebrałeś fotel Dumci :) Rrrulon Quote
Recommended Posts