Jump to content
Dogomania

Malutki Rudasek pojechał do DS w Lubinie...Trzymamy kciuki aby się szybko zadomowił.

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje posty na tym wątku zniknęły - konkretnie te które pisałam dziś rano, nie wiem czy "łaskawie" znowu się tu pojawią, gdy dogo przestanie wariować, więc napiszę raz jeszcze:
[FONT=Verdana]Żeby pies znalazł dom, to musi mieć duuużo ogłoszeń i w internecie i w prasie. Żeby miał te ogłoszenia, muszą być do tego dodane zdjęcia, a żeby były zdjęcia i to dobre, to trzeba je zrobić, więc wczoraj pozwoliłam sobie pogadać z Muzzym - naszym lubelskim psim fotografem, tutaj widać jego kunszt: http://psifotograf.hostcenter.pl/ żebyśmy jutro(sobota) podjechali razem do Wierzchowisk obfotorgafować Rudaska. Zadzwoniłam dziś rano godz. 8 pod podany w pierwszym poście nr tel - 510 288 236. Odebrała pół-przytomna z racji rannej godziny Pani, która od razu mi powiedziała, że nie ma jutro czasu jechać do Wierzchowisk, bo to psiak, który przebywa u tzw. "znajomych moich znajomych", a wątek prowadzi mu jeszcze ktoś inny. Tak sobie myślę, że warto by podawać namiary w ogłoszeniach, na kogoś, kto ma o psie wiadomości z pierwszej ręki, kto jest w ogóle decyzyjny i zorientowany w sprawie danego psa, bo szukanie domu dla psa, który przebywa u "znajomych moich znajomych" może zakończyć się niepowodzeniem.
Ani Muzzy ani ja nie mamy czasu jechać pod Lublin(17 km) w ciągu tygodnia. Jedyny taki dzień to sobota i wtedy można też zacząć ogłaszać psa, inaczej kolejny tydzień będzie siedział w piwnicy bez nowych zdjęć i ogłoszeń.
Podaję mój nr tel - 607 605 048 - zapraszam kogoś DECYZYJNEGO i KONKRETNEGO w sprawie umówienia sesji zdjęciowej dla Rudaska w dniu jutrzejszym.
[/FONT]

Posted

[quote name='diana79']zero odpowiedzi ze strony opiekunów i jak tu można mu pomóc? :(

ja też jestem rozczarowana straconą szansą na lepszej jakości zdjęcia do ogłoszeń - TEN PIES BEZ LEPSZYCH FOTEK DOMU NIE ZNAJDZIE - TO PEWNE!

osoba podana do kontaktu w poście pierwszym tak na prawdę nie jest na bieżąco z aktualną sytuacją Rudaska na tej wsi i sama jest bardziej zaskoczona telefonem z pytaniem o tego psa niż zadowolona z tego faktu.

Nie wiemy co się z psem dzieje, nie mamy zdjęć, czas płynie i kolejny tydzień stracony...niestety:( Czarno widzę przyszłość Rudaska:(

Posted

[quote name='diana79']zero odpowiedzi ze strony opiekunów i jak tu można mu pomóc? :([/QUOTE]
Diano może będzie lepiej gdy w pierwszym poście podasz nr tel do Sylwii (519 323 811), u której obecnie przebywa piesek. Ona będzie mogła na bieżąco udzielać informacji na temat rudaska.

Posted

[quote name='Becia Lublin']Diano może będzie lepiej gdy w pierwszym poście podasz nr tel do Sylwii (519 323 811), u której obecnie przebywa piesek. Ona będzie mogła na bieżąco udzielać informacji na temat rudaska.[/QUOTE]

tak będzie najlepiej dzięki :) a co z fotkami ?

Posted

[quote name='diana79']a co z fotkami ?[/QUOTE]
Chętnie pomogę. Powiedziano mi, że Sylwia skontaktuje się ze mną koło piątku, wtedy mam nadzieję, że umówimy się na weekend na zdjęcia.

Posted

[quote name='muzzy']Chętnie pomogę. Powiedziano mi, że Sylwia skontaktuje się ze mną koło piątku, wtedy mam nadzieję, że umówimy się na weekend na zdjęcia.[/QUOTE]

o to wspaniale bardzo dziekuję :)