azalia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jaki biedny maluszek,w piwnicy musi siedzieć,żal go bardzo. Quote
diana79 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 mam nadzieję że ktoś weźmie go na Dt wtedy łatwiej by mu było dom znaleźć, małe psy szybciej domki znajdują ale bez fajnych fotek i info to kiepsko to idzie :( Quote
Nadziejka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 :iloveyou::modla:wedrujemy z malenkocim serdunkiem ech ..... Quote
Nadziejka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Odwiedzam malenstwo choc z daleka ech /////:shake: Quote
bico Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 moje posty na tym wątku zniknęły - konkretnie te które pisałam dziś rano, nie wiem czy "łaskawie" znowu się tu pojawią, gdy dogo przestanie wariować, więc napiszę raz jeszcze: [FONT=Verdana]Żeby pies znalazł dom, to musi mieć duuużo ogłoszeń i w internecie i w prasie. Żeby miał te ogłoszenia, muszą być do tego dodane zdjęcia, a żeby były zdjęcia i to dobre, to trzeba je zrobić, więc wczoraj pozwoliłam sobie pogadać z Muzzym - naszym lubelskim psim fotografem, tutaj widać jego kunszt: http://psifotograf.hostcenter.pl/ żebyśmy jutro(sobota) podjechali razem do Wierzchowisk obfotorgafować Rudaska. Zadzwoniłam dziś rano godz. 8 pod podany w pierwszym poście nr tel - 510 288 236. Odebrała pół-przytomna z racji rannej godziny Pani, która od razu mi powiedziała, że nie ma jutro czasu jechać do Wierzchowisk, bo to psiak, który przebywa u tzw. "znajomych moich znajomych", a wątek prowadzi mu jeszcze ktoś inny. Tak sobie myślę, że warto by podawać namiary w ogłoszeniach, na kogoś, kto ma o psie wiadomości z pierwszej ręki, kto jest w ogóle decyzyjny i zorientowany w sprawie danego psa, bo szukanie domu dla psa, który przebywa u "znajomych moich znajomych" może zakończyć się niepowodzeniem. Ani Muzzy ani ja nie mamy czasu jechać pod Lublin(17 km) w ciągu tygodnia. Jedyny taki dzień to sobota i wtedy można też zacząć ogłaszać psa, inaczej kolejny tydzień będzie siedział w piwnicy bez nowych zdjęć i ogłoszeń. Podaję mój nr tel - 607 605 048 - zapraszam kogoś DECYZYJNEGO i KONKRETNEGO w sprawie umówienia sesji zdjęciowej dla Rudaska w dniu jutrzejszym. [/FONT] Quote
diana79 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 ale dogo wariuje strasznie.... moich postów też nie ma Quote
__Lara Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Podniosę wątek. Czekamy na lepsze fotki. Quote
diana79 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 zero odpowiedzi ze strony opiekunów i jak tu można mu pomóc? :( Quote
bico Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='diana79']zero odpowiedzi ze strony opiekunów i jak tu można mu pomóc? :( ja też jestem rozczarowana straconą szansą na lepszej jakości zdjęcia do ogłoszeń - TEN PIES BEZ LEPSZYCH FOTEK DOMU NIE ZNAJDZIE - TO PEWNE! osoba podana do kontaktu w poście pierwszym tak na prawdę nie jest na bieżąco z aktualną sytuacją Rudaska na tej wsi i sama jest bardziej zaskoczona telefonem z pytaniem o tego psa niż zadowolona z tego faktu. Nie wiemy co się z psem dzieje, nie mamy zdjęć, czas płynie i kolejny tydzień stracony...niestety:( Czarno widzę przyszłość Rudaska:( Quote
Becia Lublin Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='diana79']zero odpowiedzi ze strony opiekunów i jak tu można mu pomóc? :([/QUOTE] Diano może będzie lepiej gdy w pierwszym poście podasz nr tel do Sylwii (519 323 811), u której obecnie przebywa piesek. Ona będzie mogła na bieżąco udzielać informacji na temat rudaska. Quote
diana79 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Becia Lublin']Diano może będzie lepiej gdy w pierwszym poście podasz nr tel do Sylwii (519 323 811), u której obecnie przebywa piesek. Ona będzie mogła na bieżąco udzielać informacji na temat rudaska.[/QUOTE] tak będzie najlepiej dzięki :) a co z fotkami ? Quote
muzzy Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='diana79']a co z fotkami ?[/QUOTE] Chętnie pomogę. Powiedziano mi, że Sylwia skontaktuje się ze mną koło piątku, wtedy mam nadzieję, że umówimy się na weekend na zdjęcia. Quote
diana79 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='muzzy']Chętnie pomogę. Powiedziano mi, że Sylwia skontaktuje się ze mną koło piątku, wtedy mam nadzieję, że umówimy się na weekend na zdjęcia.[/QUOTE] o to wspaniale bardzo dziekuję :) Quote
Martika&Aischa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Odwiedzam maleństwo ciągle mu kibicując :* Zdjęcia konieczne i dużo dużo ogłoszeń! Cioteczki wierzę że wspólnie damy radę i maluch znajdzie najlepszy domek. Quote
Nadziejka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 :iloveyou::thumbs::thumbs:malenkosci trzymaj sie maluczku Quote
Nadziejka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:wedrujemy z nadziejka Quote
Recommended Posts