emilia2280 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='elik']Fundacja KASTOR może zamówić karmę na Allegro lub w Krakvecie, tylko proszę na PW adres dostawy wraz z telefonem kontaktowym dla kuriera.[/QUOTE] Elunia moja Zuuota juz psinké dojrzala :) Quote
malagos Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 A witamy ciocię Jo :) A mała Lenka wcale nie ma kłopotów z nogami - tak jakoś po przyjeździe wyglądała. Wzięłam ja na smycz i chodziłyśmy po sadzie. To znaczy ja chodziłam, a ona skakała wokół mnie. Tak sie cieszyła, ze moze pobiegać, i ze ja jestem blisko, i ze przyniosłam miskę zarełka, i to ciepłego :) Nasze sunie oczywiscie jej obecność olały, i wzajemnie. Ma ze 2-3 lata wg pani Wiesi. I ma fajną kryzę an grzbiecie, takie pióra długie - jak kołnierz. Quote
Poker Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Mała jest śliczna. Ale masz "przerób" malagos. Quote
malagos Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Poker']Mała jest śliczna. Ale masz "przerób" malagos.[/QUOTE] To tak niechcący, bo wzięłam z Kieleckiego Nockę, a tę bidę obiecałam już wcześniej przygarnąć. Mam przez to trochę kłopotu, ale sobie poradzimy. Quote
Akrum Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 no to super, że z łapinkami wszystko w porządeczku jest :) Quote
emilia2280 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Malagosiu i Biggosiu, to sterylizujcie na Kastora póki akcja marcowa trwa i jest tanio :) Quote
EVA2406 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ale biedna wystraszona kruszynka. Po Malagosowym tymczasie będzie jak nowa :lol: Quote
malagos Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) [quote name='emilia2280']Malagosiu i Biggosiu, to sterylizujcie na Kastora póki akcja marcowa trwa i jest tanio :)[/QUOTE] I za to Cię kocham, Emilio zza morza :) Tylko muszę trochę poczekać, póki dom zajmuje Noculka - bo sucz po operacji muszę wziąć do domu. Ewa, wiesz, jak to fajna sunia! Taka pogodna, bezproblemowa w kontaktach z ludźmi, łasi się, nie ucieka, nie jest wycofana. I dość ładna, tylko trzeba ją odkarmić, wykąpać, jeszcze raz odrobaczyć i zaszczepić. Edited February 21, 2012 by malagos Quote
malagos Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) a własnie Cię Rituś miałam zaprosić :) Bo to taki "Twój" szorściak :) Edited February 21, 2012 by malagos Quote
esperanza Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (He)Lenka to prawdziwy skarb nieodkryty. Taki fajnych psiaków jest w Kruszewie więcej, tylko one nikną w tej masie :-( Quote
rita60 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='malagos']a własnie Cię Rutuś miałam zaprosić :) Bo to taki "Twój" szorściak :)[/QUOTE] No własnie:razz: Quote
malagos Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Wypuszczam Lenkę z koca i biega po ogrodzonym sadzie. Biega, skacze, ale metr ode mnie! Trzyma się w pobliżu, bo najbardziej jednak ciekawe jest jedzonko, które przynoszę, i ja wracamy w kierunku boksu, ju czeka przy misce. kochana malizna..... Quote
Ziutka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 I ja się melduję ;) Józefa znaczy się, takoż mnie wegielkowa ochrzciła :evil_lol: Quote
Akrum Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Lenka jak tam kolejna noc ci minęła? rano pewnie taniec radości na widok malagos odstawiłaś? Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Oczywiście, czeka na nas (idę ze swoim stadem rano na spacerek po ogrodzie) i podskakuje z radosci! Dostała miseczkę makaronu z mięsem, do obiadu o g.16 powinno wystarczyć. Je bardzo łapczywie, omal się nie udusi. Z jednej strony to dobrze, bo łakomczucha łatwiej wszystkiego nauczyć dając smaczki. Na razie nie załatwia się poza kojcem, co zazwyczaj jest pierwszą czynnoscią po wypuszczeniu psa do ogrodu. Takj akby nie miała czasu, skacząc wokół mnie i czekając jednak na to jedzonko. Wczoraj zdobiłam kilka zdjeć, ale wyczerpały się baterie, i dziś je wstawię. Quote
wegielkowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Ziutka']I ja się melduję ;) Józefa znaczy się, takoż mnie wegielkowa ochrzciła :evil_lol:[/QUOTE] Nie Józefa a Józefka, a to różnica Ziutosławo. Lenka malutka niebawem guziory w piżamach będzie wygryzać. Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Szaro-bure tło, szary dzień i jedna osoba - to niedobry pomysł na zdjecia :shake: Ale Lenka jest ładniejsza, tylko trudno ją złapać w kadrze. Już sie bawi z Dalią, już biega radośnie, odżyła i jest z natury, jak widać, bardzo pogodna. Quote
Mazowszanka13 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Śliczny pychol ma rudaska :) Takie malizny, w dodatku bezciążowe szybko znajdują domki. Quote
malagos Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Mazowszanka']Śliczny pychol ma rudaska :) Takie malizny, w dodatku bezciążowe szybko znajdują domki.[/QUOTE] Obyś miała rację,.........Na razie przesłałam Ziutce do ogłoszeń tekst i zdjęcia Nocki. Quote
Ryjonek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dzień dobry:) Co u Was słychać? Rudzia Lenka ma uroczy pyszczek, z wyglądu sądząc - będzie większą rozrabiaką niż Nocka :diabloti: Quote
Recommended Posts