Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[email protected] napisał(a):
Lenka ma domek?

Bumtarira...Bumtarara...nie wiem czy mogę napisać, bo mi Malogosek zdejmie majtasy i w dupsko lanie da :eviltong: że coś napisałam, ale się powstrzymać nie mogłam :multi:
Mam nadzieje, że Malagosso się tutaj zjawi i wsio napisze, ale ja tymczasem mogę tylko tyle napisać, że domek jest, ale jeszcze w nim Lenka nie jest ;)

Posted

esperanza napisał(a):
No wiecie co! Gdzie ten domek? Co to za domek?
O rany, rany! :-)

Napisałam eska Małgosi, zeby weszła na wąteczek :cool3:

Posted

Ano rzeczywiście, byłam w Ostrołęce na 25-leciu Cezarego Pazury :) I był Kryszak, kabaret Młodych Panów - ale albo oni zaniżyli baaaardzo poziom, albo ja już stara prukwa - jedynie Piotr Bołtroczyk cudny, rewelacyjny aż do łez.

a co do Lenki........(Ziutka Długi Ozorku!!.........) :diabloti:
Przyszła dziś do mnie moja koleżanka z mężem, że podobno mam pieska do oddania. I Lenka w majtaskach bardzo jej się od razy spodobała. Domek w mojej wsi, ogrodzony teren, pies może wchodzić do domu. I bardzo się ucieszyli, ze sunia po sterylizacji!

Na koniec dowcipek mojego synka:

Szedł sobie facet ulicą. Patrzy, a na kamienicy napis: "Wejdź do pokoju cudów".
Wchodzi. Patrzy, a na środku pokoju krzesło, a nad nim - w suficie - dziura. Siada na krześle, a ono - myk - w górę. Głowa mu idealnie wchodzi w dziurę.
I nagle facet czuje, jak mu ktoś w łeb przypierdziela z kopa!
Wkurzony na maksa, zsiada z krzesła i biegiem zapieprza na górę. Wchodzi do pokoju - pusto, nikogo nie ma.
A z dziury w podłodze wysuwa się głowa

[FONT=Helvetica][COLOR=#424242]
[/FONT]

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Bardzo się cieszę :lol: :lol: !!
Tylko wymyślcie coś aby im nie zjadła kanapy.

Kanapki je nei ta, tylko Nocka :)
Lenka nie przejawia chęci podgryzania, za to nie opuszcza człowieka na krok, nawet jak leży na posłanku, wodzi za mną oczami - cały czas......

Za to o Nockę wczoraj 1 zapytanie i nic, a ogłoszenia wznowione.........

Posted

Odpukać, ranka goi się dobrze. Ale jak to Lena zrobiła, ze wieczorem zapakowana w kaftanik, rano mnie powitała nagusieńka, a ubranko z zawiązanymi tasiemkami leżało sobie na posłanku?.... ubranko dopaspwane, żadne luzy, nie pogryzione? cuda niewidy!
Aha, i chrupki teraz słabiej idą. Gotowane, owszem w każdej ilości. Cwaniara jedna.

Posted

[quote name='malagos']Odpukać, ranka goi się dobrze. Ale jak to Lena zrobiła, ze wieczorem zapakowana w kaftanik, rano mnie powitała nagusieńka, a ubranko z zawiązanymi tasiemkami leżało sobie na posłanku?.... ubranko dopaspwane, żadne luzy, nie pogryzione? cuda niewidy!
Aha, i chrupki teraz słabiej idą. Gotowane, owszem w każdej ilości. Cwaniara jedna.

lomatko, bezwstydnica mala, bez gaci lata i pokazuje swoje walory publicznie :ppp
To Lenka juz na walizkach siedzi rozumiem?

Posted

Dziś jej nowa - przyszła pani powiedziała, ze ...jest problem...... Ale zanim padałam, umarłam z nerwów, osiwiałam, itp., dodała, że jej wnusi nie podoba się imię Lenka i czy mozna zmienić na inne?..........
Emilia, dzwoniłam do lecznicy i ponagliłam naszego weta żeby tę fakturę zaraz wysłał, bo oczywiscie jeszcze tego nie zrobił.....Obiecał dziś pobiec na pocztę.

Posted

esperanza napisał(a):
Ale Ty potrafisz budować napięcie :-)
A wiadomo, jakie imię dostanie?

Chyba ta dziewczynka wymyśli coś :)
Pamiętam, jak dziecko sąsiada, wtedy chłopczyk lat 5, nazwał kota Pik Latarka, bo tak mu się wymyśliło:), a świnkę morską Sznureczek.

Posted

Lenka dziś została zaszczepiona na wirusówki.
Czyli panna na wydaniu - odrobaczona, ponownie odpchlona (obróżka przeciwpchelna, starczy jej na 3 miesiace), ma wszystkie szczepienia.
w sobotę lub niedzielę Tomek zdejmie jej szwy.
Esperanza, na kogo wystawić fakturę za szczepieni i odrobaczenie? Gdzie znajdę dane, NIP itp.?