Greven Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Przepraszam, nie zauważyłam pytania. Myślę, że lepiej na razie nie pisać nazwy fundacji, bo fundacja działa na podstawie notarialnie sporządzonego Aktu Fundacyjnego, jeszcze bez wpisu do KRSu i nie chciałabym, aby ktoś później zarzucił mi nieścisłość. W związku z tym, że jeszcze nie mam KRSu, nie mogę się na razie ubiegać o staus OPP. Mam nadzieję, że szybko zakończę formalności, bo strasznie mi szkoda tego 1% przechodzącego koło nosa... Quote
halbina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Greven, opiszesz historię swego lokatora czy ja mam to zrobić?... Stanowczo masz talent epicki, więc ja ososbiście uważam, że powinnaś w skrócie sama opisać swoje perypetie i potrzeby... :razz: Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No, cioteczki, czekamy na dalsze pomysły, jak pomóc Greve i jej małemu zoo?... Quote
Dea Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Całego wątku nie przeczytałam, więc jeszcze niewiele wiem, zobaczyłam ten link na nadziei dobermana, ale pędzę podnieść i może na coś też się przydam...:cool3: Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nie dajemy zapomnieć cioteczkom o wątku i potrzebie pomocy! Quote
Asior Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Greven..a czy rotki należą do Ciebie, czy szukas dla nich domku?????? Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hopamy po domi...pomoc potrzebna....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AnkaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czy jest już skarpetka na AFN na pomoc Greven albo na budowę kojca? Bo chcę małą wpłatę zrobić. Quote
Neris Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Skarpetka powstanie wraz z pierwszą wpłatą. Ale jest też na wątku konto fundacji Greven, wtedy kasa dojdzie szybciej. Quote
AnkaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czy to jest to pryw. konto Greven bo ja nie widzę konta fundacji. :oops: I widzialam nr na wątku konia Liv tutaj nie - ale może na starość ślepota mnie dopada. :evil_lol: Quote
Neris Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oj staruszka z CIebie, widziałam na zdjęciach, widziałam... ledwo się ziemi trzymasz...:diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [URL]http://www.proequo.pl/[/URL] tam sa wszystkie inf z nr konta:) Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy i wsparcia Greven. I czekamy na jej relacje i zdjęcia. Quote
AnkaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]UWAGA !!![/COLOR][/SIZE] Jutro wpłacam na AFN pewną kwotę i tym sposobem otworzę skarpetę po nazwą [COLOR=red][B]Kremowy Greven[/B][/COLOR] Quote
Beata R Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='kaLOlina'][URL]http://www.proequo.pl/[/URL] tam sa wszystkie inf z nr konta:)[/quote] Do Asior bo pytała o kontakt i Miejscowość, mówiła że może zainteregować Kogoś w TVP Myślę że to dobry pomysł, jakby opisali dobre serce GREVEN i sytuacje i że potrzebne wsparcie to może więcej znalazłoby się chętnych do pomocy ? Podnoszę -niestety tylko :((, bo kasy umnie brak-moja atopowa suczka znowu choruje I jeszcze wysłałam e-mail do ludzi z MAPY DOGO - zachodniopomorskie i pomorskie, oprócz GREVEN-oczywiście. Quote
Dea Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 TVP to super pomysł, może obejrzą to właściciele firm, zechcą pomóc! Quote
martasuwałki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Dea']TVP to super pomysł, może obejrzą to właściciele firm, zechcą pomóc![/quote] Podnoszę psinkę, Ponieważ Ty dziś nie możesz !!!;) Quote
Beata R Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to ja dzisiaj wyskrobię liścik do mediów w Szczecinie i poszukam gdzie w regionie można ogłosić pomoc dla starań Greven.;) :p Trzymajcie się. i oczywiście przypominan stroę [URL="http://www.proequo.pl/"][B][COLOR=red]http://www.proequo.pl/[/COLOR][/B][/URL] Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 słuchajcie, czy Greven zaaprobowała te działania? Jesli tak- ok, jesli nie, to moze jednak wstrzymajcie sie z prasą radiem i telewizja, bo moze być to duże zaskoczenie dla niej , gdy zaczną sie jej media zjezdzac :) Quote
Beata R Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 OK. w takim razie czekam ( -my) :p na POTWIERDZENIE. Quote
AnkaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [SIZE=4]Yajo[/SIZE] wylicytował u mnie na bazarku ksiązki za [SIZE=4]50 zł.[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Dea Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Podnoszę temat. Im więcej szumu wokół tym lepiej, ludzie muszą wiedzieć o Greven Quote
Recommended Posts