phase Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Mój mały szkrab dzisiaj obchodzi swoje 12 urodzinki. :) :) Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Wszystkego najlepszego,dużo zdrowka radości,moc buziaczków ślemy :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
phase Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Wszystkego najlepszego,dużo zdrowka radości,moc buziaczków ślemy :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :Rose: :Rose: :Rose: Dziekujemy pieknie!!!! :loveu: Quote
rashelek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Wszystkiego najlepsiejszego, Żabulcu, oby jeszcze drugie tyle, mnóstwa smaków i siły na spacerki! :loveu: Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 :tort: :tort: :tort: wszystkiego naj,,, naj ....cudowne zdjęcia Quote
Guest TyŚka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Wszystkiego najlepszego, Żabulcu :loveu: Zdróówka. Nie mogę się napatrzeć na Żabę w różowym :grins: Quote
agutka Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zdróweczka Żabulcu kochana :tort: :BIG: :bday: :bluepaw: Fotki piękne :loveu: co lustro to lustro ;) Quote
kropi124 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 O ja cię ! To tak szybko zleciało :question: Kiedy? No nic, Żabciu zdrowia i jeszcze 1277462464 razy zdrowia :calus: A Pańcię proszę o wycałowanie Żabulca. Quote
bety Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 O mamuńciu padłam przy tej fotce :mdleje: :ylsuper: https://lh4.googleusercontent.com/-ysHvHIedjvM/VHiwdLPj6II/AAAAAAAAPM4/Rw_q5zas3sc/s512/Obraz%2520004.jpg Tymi morsami to mnie zmroziłaś - brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :scared: Spóźnione życzonka dla Żaby - wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj, dużo zdrówka przez 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG: Super cudne te fotki - łabądek genialny. :) Pzdr Quote
phase Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Wszystkiego najlepsiejszego, Żabulcu, oby jeszcze drugie tyle, mnóstwa smaków i siły na spacerki! :loveu: Ślicznie dziękujemy. :loveu: A no została rozpieszczona, ten jeden raz przymknęłam oko na dietkę i dałam jej smaczki, baardzo śmierdzące i cuchnące, ale Żabci uszy się trzęsły. :) :tort: :tort: :tort: wszystkiego naj,,, naj ....cudowne zdjęcia Wszystkiego najlepszego, Żabulcu :loveu: Zdróówka. Nie mogę się napatrzeć na Żabę w różowym :grins: Sto lat Żabciu :loveu: Pięęęęęęęęęęęęęęęęęknie dziękujemy :loveu: Quote
phase Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Zdróweczka Żabulcu kochana :tort: :BIG: :bday: :bluepaw: Fotki piękne :loveu: co lustro to lustro ;) O ja cię ! To tak szybko zleciało :question: Kiedy? No nic, Żabciu zdrowia i jeszcze 1277462464 razy zdrowia :calus: A Pańcię proszę o wycałowanie Żabulca. Dzięki dziewczyny. :loveu: :loveu: Quote
phase Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Podglądam ;-) doberek :) Witamy witamy. ;) O mamuńciu padłam przy tej fotce :mdleje: :ylsuper: https://lh4.googleusercontent.com/-ysHvHIedjvM/VHiwdLPj6II/AAAAAAAAPM4/Rw_q5zas3sc/s512/Obraz%2520004.jpg Tymi morsami to mnie zmroziłaś - brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :scared: Spóźnione życzonka dla Żaby - wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj, dużo zdrówka przez 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG: Super cudne te fotki - łabądek genialny. :) Pzdr Oj tam, oj tam, dopiero jak śnieg spadnie i będzie - 20 to będzie coś. hehe. Ale szczerze to jak patrzę na te Morsy wchodzące do wody to aż mnie dreszcz chłodu przecina. :P A coraz to młodsze osoby wchodzą do wody! Dziękuję pięknie. :loveu: Quote
phase Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Dowód na to, że Pańcia się zlitowała i dała smaczki pieskowi. :grins: A może byście poleciły jakieś smaki, wysokiej jakości? Kradziej kapci Quote
phase Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Pogody ni mamy, śniegu, słoneczka ni mamy. :( Jedynie wiatr, chmurne niebo i chłód. Quote
Recommended Posts