barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr'] Czy ktos ma jakieskolwiek wiesci ad adopcji (pytania, telefony....) o psiaki u iwoniam / misieek? (u nich jest najwiecej) [/QUOTE] Na moje ogłoszenia ani jednej odpowiedzi... Quote
Javena Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='ajw']Serdeczne gratulacje dla Rodziców. Zdrówka i szczęścia dla całej trójki:multi:[/QUOTE] Przyłączam sie do gratulacji razem z P.Danusia z Mętkowa. [B]Natalka ,masz cudowną mamę i super tatę.[/B]:lol: Quote
mmd Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='barb']Na moje ogłoszenia ani jednej odpowiedzi...[/QUOTE] Na moje też. Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 czarny labek od wczoraj ma domek w Krakowie a konkretnie w Niepołomicach..domek sprawdzony przez forum labków - czekali na innego psa, ale tamten znalazl inny domek, wiec naszemu sie trafilo:) Pan osobiscie wczoraj przyjechal poznac psa i od razu zapakowal Go do auta, jeszcze po drodze wstapilismy do weterynarza zaszczepic Go na wszystko i pojechal do domku:) Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']czarny labek od wczoraj ma domek w Krakowie a konkretnie w Niepołomicach..domek sprawdzony przez forum labków - czekali na innego psa, ale tamten znalazl inny domek, wiec naszemu sie trafilo:) Pan osobiscie wczoraj przyjechal poznac psa i od razu zapakowal Go do auta, jeszcze po drodze wstapilismy do weterynarza zaszczepic Go na wszystko i pojechal do domku:)[/QUOTE] Super. :multi::multi::multi: Tylko żeby Claudia Anna nie robiła już mu ogloszeń, szkoda byłoby pracy. Quote
missieek Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr'] Czy ktos ma jakieskolwiek wiesci ad adopcji (pytania, telefony....) o psiaki u iwoniam / misieek? (u nich jest najwiecej) [/QUOTE] psiaki wymieniane przeze mnie ostatnio są u mojej mamy u mnie były na moment, na kastracje i chwile po czyli Aria, Kudłatka, Adelka, Lala, Mami, Rudzia (u mamy jest też masa innych psów, mało kto w ogłoszeniach pomaga) Lala i Kudłatka mają świeże ogłoszenia, niestety nie ma chętnych Aria, Mami, Rudzia mają zrobione przeze mnie ogłoszenia na tablica.pl i gumtree, cisza iwonam pisała że Aria ma jakieś dodatkowe ogłoszenia ale nie wiem czy z moim nr czy jej, bo ogłoszeń nie widziałam, do mnie nikt nie dzwonił Adelka - adopcja nadal w toku, jest tylko jedna chętna osoba, z Warszawy wizytę pa można było zrobić na początku czerwca z powodów zmiany mieszkania więc czekam na info Quote
missieek Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 gratulacje Lu_Gosiak super, szybka adopcja :) jakby ktoś miał możliwość pomóc to w Olkuszu jest doberman, widać że nie najlepiej znosi schron [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/schron/maj12/dobek1.jpg[/IMG] [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/schron/maj12/dobek2.jpg[/IMG] Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='missieek']psiaki wymieniane przeze mnie ostatnio są u mojej mamy u mnie były na moment, na kastracje i chwile po czyli Aria, Kudłatka, Adelka, Lala, Mami, Rudzia (u mamy jest też masa innych psów, mało kto w ogłoszeniach pomaga) Lala i Kudłatka mają świeże ogłoszenia, niestety nie ma chętnych Aria, Mami, Rudzia mają zrobione przeze mnie ogłoszenia na tablica.pl i gumtree, cisza iwonam pisała że Aria ma jakieś dodatkowe ogłoszenia ale nie wiem czy z moim nr czy jej, bo ogłoszeń nie widziałam, do mnie nikt nie dzwonił Adelka - adopcja nadal w toku, jest tylko jedna chętna osoba, z Warszawy wizytę pa można było zrobić na początku czerwca z powodów zmiany mieszkania więc czekam na info[/QUOTE] misieek, Lali postaram się coś dorobić. Niestety mam tragicznie wolny net, który praktycznie odmawia posłuszeństwa w dniach wolnych od pracy, kiedy mam więcej czasu. Aria miala na 100 procent wykupiony pakiet ogłoszeń przez sharkę o ile dobrze pmiętam u Tatankas, Iwonka pisała, że je odświeża i wznawia. Niestety nie wiem na kogo był tam kontakt No i mocno trzymam kciuki za Adelcię. Quote
Justyna Lipicka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ja niestety tez mam problemy z netem i kompem, zasilacz padl, internet tylko w komorce wiec na razie ogloszeniowo nie dam rady pomoc:-( Lu gosiak super ze labek tak szybko znalazl domek Misiek nad tym dobermanem i tym drugim brazowym(jest jeszcze on w Olkuszu?)myslalam od samego poczatku ale nie wiem czy sa jakies dobermanowe fundacje,fora?bo jak tak to trzeba go tam wrzucic Quote
Nutusia Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Takie znalazłam: [url]http://stylingart.nazwa.pl/doberman/viewforum.php?f=12[/url] I takie: [url]http://www.akagera.pl/forum/index.php?c=10[/url] I na molosach mają swoją sekcję: [url]http://www.forum.**********/showthread.php?t=859[/url] A w Częstochowie, o ile dobrze pamiętam, pomogła Nadzieja Dobermana [url]http://www.facebook.com/pages/Nadzieja-Dobermana/121013834640377?sk=info[/url] Quote
Ellig Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']czarny labek od wczoraj ma domek w Krakowie a konkretnie w Niepołomicach..domek sprawdzony przez forum labków - czekali na innego psa, ale tamten znalazl inny domek, wiec naszemu sie trafilo:) Pan osobiscie wczoraj przyjechal poznac psa i od razu zapakowal Go do auta, jeszcze po drodze wstapilismy do weterynarza zaszczepic Go na wszystko i pojechal do domku:)[/QUOTE] Cudownie, bardzo sie cieszę!:) Quote
ClaudiaAnna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Super że labek znalazł dom:D o dobermanach ne pewno wie fundacja nadzieja dobermanom ale jak narazie nic nie mogą zrobi w ich sprawie... :( Dobermany chyba mają założony wątek na forum fundacji i ludzie próbują im znaleźc jakieś lokum w sprawdzonym gronie (wśród znajomych/ miłośników rasy) tylko że teraz cięzko o jakieś DT... Quote
Ikusia Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Gratulacje z domu dla labka. Pokazywałam zdjęcia Arji pewnemu Panu. Bardzo się spodobała, ale na następny dzień po obejrzeniu pojechał na 3-tygodniowe wczasy z wnuczką, więc nawet nie dzwonił pewnie. A po śmierci poprzedniego pupila widzę, że ma problemy z podjęciem decyzji. Zobaczymy po powrocie z wakacji. Mam nowego lokatora od dzisiaj - Kejsi znalazła pod blokiem w trawie królika. Miałam nadzieję, że komuś z balkonu wypadł, ogłoszenia rozwieszone i...............cisza. To jakiś koszmar:p. Już wszystkie pomieszczenia w domu mam zajęte, drzwi pozamykane (niektóre). Ja chyba zwariuję:placz:. TZ patrzy na nas z byka, czekam, kiedy wybuchnie....:-(:-(:-(:-(:-(. Nie mam nawet klatki dla niego/niej. Ech!!!! Quote
majowa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 jesli cię to cos poratuje mam sama górę od klatki króliczej, niestety bez kuwety wapienko, jakieś gryzaczki dla gryzoni aaa i jeszcze poidełko powinnam mieć duże, moje Maleństwo nie umie pic z takiego dużego i lezy nieuzywane Quote
missieek Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [SIZE=3][B]dwa 6 tygodniowe kociaki pilnie szukają domów[/B][/SIZE] kocurek Komik [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/koty/komik/komik3[/IMG] kotka Koma [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/koty/koma/koma1[/IMG] Quote
Kejsi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='majowa']jesli cię to cos poratuje mam sama górę od klatki króliczej, niestety bez kuwety wapienko, jakieś gryzaczki dla gryzoni aaa i jeszcze poidełko powinnam mieć duże, moje Maleństwo nie umie pic z takiego dużego i lezy nieuzywane[/QUOTE] Właścicielka znaleziona :) Króliczek w domu. Spadł rano z balkonu... z drugiego piętra... Pani pouczona o zabezpieczeniu balkonu i wysłana w tempie ekspresowym do weterynarza. No. Pierwszy raz tak szybko i jednocześnie pozytywnie skończona sprawa ;) ;) ;) Quote
Malgoska Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Fanty na bazar dotarły. Proszę wszystkich ofiarodawców o podanie sugerowanych cen na pw. Nie chciałabym, żeby potem okazało się, że coś zostało źle, za nisko wycenione.... Fanty są przeróżne. Będzie wypasiony bazar. Zaraz zabieram się za przygotowanie. Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Ikusia']Gratulacje z domu dla labka. Pokazywałam zdjęcia Arji pewnemu Panu. Bardzo się spodobała, ale na następny dzień po obejrzeniu pojechał na 3-tygodniowe wczasy z wnuczką, więc nawet nie dzwonił pewnie. A po śmierci poprzedniego pupila widzę, że ma problemy z podjęciem decyzji. Zobaczymy po powrocie z wakacji. [/QUOTE] Może po powrocie podejmie dobrą (dla Arii ) decyzję. Cieszę się, że wlaścicielka królisia odnaleziona. Mam nadzieję, że biedak nie odniosl jakiś wewnętrznych obrażeń przy upadku. Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Malgoska']Fanty na bazar dotarły. Proszę wszystkich ofiarodawców o podanie sugerowanych cen na pw. Nie chciałabym, żeby potem okazało się, że coś zostało źle, za nisko wycenione.... Fanty są przeróżne. Będzie wypasiony bazar. Zaraz zabieram się za przygotowanie.[/QUOTE] Czeka Cię mnóstwo pracy... Quote
Malgoska Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='barb']Czeka Cię mnóstwo pracy...[/QUOTE] wiem, wiem, przerabiałam to już nie raz .....:):):) Quote
Ziutka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) [quote name='missieek']gratulacje Lu_Gosiak super, szybka adopcja :) jakby ktoś miał możliwość pomóc to w Olkuszu jest doberman, widać że nie najlepiej znosi schron [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/schron/maj12/dobek1.jpg[/IMG] [IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/schron/maj12/dobek2.jpg[/IMG][/QUOTE] Missieek podaj mi proszę swój numer telefonu, wysłałam psiaka do Kasi od dobków i chce się z Tobą skontaktować telefonicznie Jest miejsce dla dobka, missieek czy to Twój numer ? [B]504 060 219; [504 588 874][/B] bo te podałam Kasi i będzie dzwonić o dobka. Edited June 6, 2012 by Ziutka Quote
krakowianka.fr Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']czarny labek od wczoraj ma domek w Krakowie a konkretnie w Niepołomicach..domek sprawdzony przez forum labków - czekali na innego psa, ale tamten znalazl inny domek, wiec naszemu sie trafilo:) Pan osobiscie wczoraj przyjechal poznac psa i od razu zapakowal Go do auta, jeszcze po drodze wstapilismy do weterynarza zaszczepic Go na wszystko i pojechal do domku:)[/QUOTE] no to szybko poszlo ;) fajnie ze ma domek! [quote name='barb']Super. :multi::multi::multi: Tylko żeby Claudia Anna nie robiła już mu ogloszeń, szkoda byłoby pracy.[/QUOTE] ClaudiaAnna- bedziesz mogla moze jakiemus innemu zrobic ogloszenia? [quote name='Ikusia']Gratulacje z domu dla labka. Pokazywałam zdjęcia Arji pewnemu Panu. Bardzo się spodobała, ale na następny dzień po obejrzeniu pojechał na 3-tygodniowe wczasy z wnuczką, więc nawet nie dzwonił pewnie. A po śmierci poprzedniego pupila widzę, że ma problemy z podjęciem decyzji. Zobaczymy po powrocie z wakacji. Mam nowego lokatora od dzisiaj - Kejsi znalazła pod blokiem w trawie królika. Miałam nadzieję, że komuś z balkonu wypadł, ogłoszenia rozwieszone i...............cisza. To jakiś koszmar:p. Już wszystkie pomieszczenia w domu mam zajęte, drzwi pozamykane (niektóre). Ja chyba zwariuję:placz:. TZ patrzy na nas z byka, czekam, kiedy wybuchnie....:-(:-(:-(:-(:-(. Nie mam nawet klatki dla niego/niej. Ech!!!![/QUOTE] poczekajmy, moze przemysli sprawe, ni cna sile bo tak potem psy wracaja z adopcji a tu moze gosciu rozsadnie chce do tego podejsc... powiedz mu po prostu, ze ten pies czeka na 'swojego' Pana i jesli on nim jest, to wie co ma zrobic :) [quote name='Malgoska']Fanty na bazar dotarły. Proszę wszystkich ofiarodawców o podanie sugerowanych cen na pw. Nie chciałabym, żeby potem okazało się, że coś zostało źle, za nisko wycenione.... Fanty są przeróżne. Będzie wypasiony bazar. Zaraz zabieram się za przygotowanie.[/QUOTE] wspaniale ze beda fanty, czkemay na link i bedziemy podrzucac, rozglaszac!!! [quote name='Ziutka']Missieek podaj mi proszę swój numer telefonu, wysłałam psiaka do Kasi od dobków i chce się z Tobą skontaktować telefonicznie Jest miejsce dla dobka, missieek czy to Twój numer ? [B]504 060 219; [504 588 874][/B] bo te podałam Kasi i będzie dzwonić o dobka.[/QUOTE] trreba kuc zelazo poki gorace, bo psiak(i) sie w Olkuszu marnuja, a ten czarny ze zdj zle wyglada - ta rana nad oczami i w ogole... czekoladowy pewnie nadal tam jest, nie ma chyba tylko kto pojechac zrobic zdjec :( Quote
wojtuś Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) [quote name='Justyna Lipicka']Ale bedzie super bazar Wojtus:-)[/QUOTE] Teraz wiem, że dzięki ofiarodawcom fantów i Małgosi będzie .....no myślę super;) [quote name='krakowianka.fr']no to czekamy na bazarek, bedziemy podrzucac :) ClaudiaAnna - czy bedziesz robic ogloszenia dla Toresa (labradora)? Czy ktos ma jakieskolwiek wiesci ad adopcji (pytania, telefony....) o psiaki u iwoniam / misieek? (u nich jest najwiecej) Dajcie znac, Iwonia wraca do domu (mamy nadzieje) we Czwartek, dobrze byloby cos pomoc nawet jesli tylko oglosznia lub opd na pyt z ogoszen zanim z Natalcia sie do zoo w 28m2 wpakuja....[/QUOTE] Na razie cieniutko z odzewem na ogłoszenia, rozmawiałem dziś z Iwonką P. z Amoka, nie było telefonu o pieski z Amoka, o inne pieski z hoteliku też, chwilowy zastój [quote name='Lu_Gosiak']czarny labek od wczoraj ma domek w Krakowie a konkretnie w Niepołomicach..domek sprawdzony przez forum labków - czekali na innego psa, ale tamten znalazl inny domek, wiec naszemu sie trafilo:) Pan osobiscie wczoraj przyjechal poznac psa i od razu zapakowal Go do auta, jeszcze po drodze wstapilismy do weterynarza zaszczepic Go na wszystko i pojechal do domku:)[/QUOTE] Super Małgosiu:) [quote name='Malgoska']Fanty na bazar dotarły. Proszę wszystkich ofiarodawców o podanie sugerowanych cen na pw. Nie chciałabym, żeby potem okazało się, że coś zostało źle, za nisko wycenione.... Fanty są przeróżne. Będzie wypasiony bazar. Zaraz zabieram się za przygotowanie.[/QUOTE] Małgosiu dziękuję :loveu:, dużo tego, Dziś Kochani udało mi się dostarczyć fanty do Małgosi, dziękuję za przekazane fanty : -[B] ewakrakow [/B]:loveu: - [B]majowa[/B] :loveu: - [B]masza44 [/B]:loveu: - [B]Ikusia [/B]:loveu: - [B]Kejsi [/B]:loveu: i przesłane fanty (zdjęcia) wprost do Małgosi: - [B]barb[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] - [B]Nutusia[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] jeszcze skontaktuję z Foksią i Dżekuś, Topi - dziś już nie zdążyłem, kolejne fanty jak Małgosia mówi, będą na następny bazar;) [quote name='Ziutka']Missieek podaj mi proszę swój numer telefonu, wysłałam psiaka do Kasi od dobków i chce się z Tobą skontaktować telefonicznie Jest miejsce dla dobka, missieek czy to Twój numer ? [B]504 060 219; [504 588 874][/B] bo te podałam Kasi i będzie dzwonić o dobka.[/QUOTE] Tak Kochana, do [B]missieek[/B] to tel. [B]504 060 219[/B], podam Ci na PW tel. do mamy missieek - p.Magdy- można wprost dzwonić i umawiać się na wyciągnięcie dobka, jest miejsce to nie ma na co czekać;) Edited June 7, 2012 by wojtuś dopisanie fantów barb i Nutusi Quote
krakowianka.fr Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 wiesci wiesci wiesci... jak dobrze pojdzie, Iwonia jutro wychodzi ze szpitala ;) powiedziala mi, ze moze jej sie uda wejsc i popostowac (nowy czasownik ;) ) TUTAJ NA WATKU Miala jakies tel, wiec da znac co i jak w miedzy czasie odsiwezymy ogloszenia itd :) missieek - - skad te kociaki??? kolejne bidy :( Quote
Maciek6778 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr'] Dajcie znac, Iwonia wraca do domu (mamy nadzieje) we Czwartek, dobrze byloby cos pomoc nawet jesli tylko oglosznia lub opd na pyt z ogoszen zanim z Natalcia sie do zoo w 28m2 wpakuja....[/QUOTE] Właśnie.. Czy jest ktoś kto może wziąć na tymczas do siebie któregoś z psiaków Iwoniam..? Kora, Sarenka, Sznufi. Jest ktoś kto mógłby pomóc? Seja i Eryś mają póki co zapewnioną opiekę. Quote
Recommended Posts