Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
Andzia nic tylko czas wprosic sie na herbatke i poznac reszte twojej ferajny :grins: a najchetniej to bym sie wprosila do tego pensjonatu nad morzem :eviltong:

Ja też! Ja też!:multi::multi::multi:

Posted

Tengusia napisał(a):
Andzia nic tylko czas wprosic sie na herbatke i poznac reszte twojej ferajny :grins: a najchetniej to bym sie wprosila do tego pensjonatu nad morzem :eviltong:

ależ proszę bardzo - bendem chiba od czerwca nad morzem siedziec!

Posted

hahahah fotki super zresztą tak jak i opisy " dziecko i pies morderca", "pańcia i pies morderca" :evil_lol:
andzia - zaraz tylko Beatka płakać będzie,że nie ma zdjęć " dziecko i Frodek, " pańcia i Frodek" :diabloti:

Posted

Jak tam wszystkie czworonogo, zdrowe??? :loveu:Nasza Inka usiłowała wskoczyć na stół i straciła postawione na nim, do góry nogami, krzesło, o które pokaleczyła sobie brzuchol. Ale na szczęście nie stało jej się nic poważnego, bo obrażenia były tylko zewnętrzne , ale najedliśmy się strachu:cool1:

Posted

Biedna Inka:loveu: - jak to się mowi??? żeby kozka nie skakala to by brzuszka nie porysowala?:evil_lol:

U mnie wszystko ok, a nawet lepiej - Tora po zastrzykach, lekach i karmie LIGHT dostala takiego speeda, że dawno ją takiej nie widzialam:crazyeye: caly czas by się bawila, biegala itd

Niestety ta karma jej nie sluży....jest caly czas glodna:placz: i po prostu na siłę muszę ją wyciągać z kuchni, bo ona zjada pierwsza, a tamte jedzą dostojnie i ona jak swoje zeżre to pędzi do ich misek i probuje im wyjadac...wczoraj Heniek dostal od niej delikatne wrr i odszedl od miski - swojej, a ta zaczęla wpierniczać coby szybciej, żebym nie zobaczyła:cool3: ale i tak ją dorwałam z chrupkiem w pysku i z miną cierpiętnika zostala wyrzuycona poza obszar kuchni!:evil_lol: czy to podchodzi już pod znęcanie nad zwierzakami?:evil_lol::evil_lol:

Posted

ależ ten Heniek dostojny :loveu:
Andzia - ja tez sie znęcam nad moja suką. Wiecznie głodna chodzi bidula bo ostatnio ma apetyt za sześciu. jak tylko widzi gdzieś talerz z czymkolwiek to oczy na wierzch jej wychodzą :crazyeye: Ostatnio rzuciła sie do śmietnika i wyjadała łupiny z orzechów :evil_lol: wpada w kulinarny amok dosłownie :diabloti:

Posted

to był kiedys ananas:evil_lol:

ja tylko upycham to biale w dziury i zaszywam - już ma takie kaleki pt kurczak bez nożek, jeżyk bez wszystkiego, najwytrwalszy jest miś z coca-coli - polecam!:eviltong:

a tu już usypia jak zwykle z czyms w zębach - jak dziecko ze smoczkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tu znowu coś dla Beaty - zeby nie czula się pokrzywdzona:p

Posted

[quote name='betel']"to był kiedys ananas:evil_lol:" ( Andzia)

Ze Zgrdzia , czy z tej szmacianej buły , którą trzyma w łapach:lol:

Ze Zgredzia to jest ananas...a z tej buly to byl ananas!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
oj Andzia swietny ten twoj czworonozny ananasik :grins:

prawda?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wczoraj było ładnie, ciepełko więc zabralismy burki i pojechalismy w las!
zdjęcia wstawię, ale mam nowy komp i muszę wgrac program do czegoś tam, zeby mozna przegrac zdjecia z telefonu:lol: powiem wam w sekrecie, ze dużo Henka tym razem było:evil_lol::evil_lol: