justysiek Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 świetne wieści, oby Taszce tylko zdrówko dopisywało, niech teraz żyje pełnią życia. powodzenia mała:) dziewczyny jesteście wielkie!!! Quote
Agata P Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 To można spokojnie odetchnąć Taszka w super domciu ,należało się dziewczynie jak nic.... powodzenia sunieczko...... Quote
mag.da Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dostałam sms-a, że u Taszy wszystko ok i właśnie wyruszają w drogę do Gdyni :) Quote
wegielkowa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 mag.da napisał(a):Dostałam sms-a, że u Taszy wszystko ok i właśnie wyruszają w drogę do Gdyni :):lol:Nad morze, czekamy na zdjęcia z plaży-poproś Państwa:) Quote
DONnka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='mag.da']Dostałam sms-a, że u Taszy wszystko ok i właśnie wyruszają w drogę do Gdyni :) Jakie pycha wieści :multi: :multi: :multi: Oby Taszka długo jeszcze mogła cieszyć się swoim szczęściem :):):) A zdjęcia na plaży - jak najbardziej mile widziane !!!!! A wracając do formalności :) Trzymam nietkniętą Taszkową część dochodu z mojego bazarku :) Czy Taszka ma jakieś długi do spłacenia ??? Jeśli nie, to przekażę pieniążki innej biedzie :):):) Quote
erka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 DONnka, Tasza ma wszystko uregulowane, więc przeznacz bazarek na inną bidę :). Te ok. 85 zł, które zostały z Taszki przeznaczamy na Albinkę. Quote
DONnka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='erka']DONnka, Tasza ma wszystko uregulowane, więc przeznacz bazarek na inną bidę :). Te ok. 85 zł, które zostały z Taszki przeznaczamy na Albinkę. No to dziękuję w imieniu tej innej biedy ;) Mam ich kilka .... Namyślę się, która w największej potrzebie :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 O tak tak , na zdjęcia plażowe czekamy :) Taszeńko - szczęścia :) Quote
Linssi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 To ja w takim razie zmieniam juz chyba tytul... Quote
ang Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Linssi napisał(a):To ja w takim razie zmieniam juz chyba tytul... Linssi, Ty sobie sygnaturę zmień;) Quote
Incia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Taszce to dobrze, całe życie wakacje będzie miała:lol: Quote
divia_gg Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ewa36 Ty wysylalas mi jakies fanty na ten bazarek? Bo nic jeszcze nie mam, nie wiem czy oczekiwac czy jak:) Daj znac. Quote
Linssi Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 ang napisał(a):Linssi, Ty sobie sygnaturę zmień;) Zarobionam, nie mam czasu ;) Quote
mag.da Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Mam pierwsze wieści od Taszy - na razie tylko sms ;) Wszystko OK :multi: Podobno Tasza już się zaaklimatyzowała :lol: Pierwsze 2 dni Pani zabrała ją ze sobą do pracy, żeby nie siedziała sama w mieszkaniu, którego jeszcze nie zna. A wczoraj był chrzest bojowy - Tasza została sama - egzamin zdany wzorowo :p Była też na wizycie u zaufanej pani wet - szczepienie za ok. 2 tyg., jak już całkiem minie stres aklimatyzacyjny. Podałam swojego maila i poprosiłam o więcej wieści i zdjęcia. Mam nadzieję, że niebawem coś przyjdzie ;) Myślę, że tytuł już można zmienić :) Quote
Linssi Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Mag.do, tytul zmienilam juz kilka dni temu ;) Ciesze sie ze wszystko u Taszki super. czekamy na foty :) Quote
wegielkowa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 mag.da napisał(a):Mam pierwsze wieści od Taszy - na razie tylko sms ;) Wszystko OK :multi: Podobno Tasza już się zaaklimatyzowała :lol: Pierwsze 2 dni Pani zabrała ją ze sobą do pracy, żeby nie siedziała sama w mieszkaniu, którego jeszcze nie zna. A wczoraj był chrzest bojowy - Tasza została sama - egzamin zdany wzorowo :p Była też na wizycie u zaufanej pani wet - szczepienie za ok. 2 tyg., jak już całkiem minie stres aklimatyzacyjny. Podałam swojego maila i poprosiłam o więcej wieści i zdjęcia. Mam nadzieję, że niebawem coś przyjdzie ;) Myślę, że tytuł już można zmienić :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
erka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 To myślę,że już spokojnie 83,50 zł, które zostały po Taszce można przekazać na Albinkę:). Quote
ang Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ale że tak bez jednej choćby foty z plaży? buuuuu... Quote
DONnka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ang napisał(a):ale że tak bez jednej choćby foty z plaży? buuuuu... No ja też właśnie na te obiecane plażowe foty czekam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 wegielkowa napisał(a):Erosław, poproś o plażę, plizz Też do tego plizz dołączam ;) Quote
egradska Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Bardzo się cieszę, ze u Taszki tak optymistycznie i mam nadzieję, że się nie obrazicie jak poproszę o wpadnięcie na bazarek dla innego chorego oneczka, który jest w pilnej potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225447-audiobooki-i-NIEBO-AMJ-na-pomoc-ONkowi-Bosmanowi-do-9-kwietnia-godz-20-00 Quote
mag.da Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Na razie jeszcze nie plażowe, ale domowe - z pluszaczkiem :lol: Quote
Recommended Posts