wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Linssi napisał(a):Ang, dziekujemy pieknie!!!! Dziekujemy mag.dzie, ktora hoteluje Taszke za nizsza stawke dobowa! :) A co, to ja też polukruję- mag.do mega dzięki, że przywiozłaś wczoraj Taśkę i Kajtula do weta:). Piszę, bo wystąpił problem logistyczny, a wizyta umówiona na 9tą. Mag.da osobiście przywiozła pacjentów. W dowód wdzięczności zamiast kawą czy koniakiem, skorumpowałam Ją pół kilogramem surowych serc drobiowych:oops:. Quote
ang Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dziewczynki:loveu: poszedł przelew na 250 zł z bazarku 225+nadpłaty=233,50, a ja dodałam parę groszy, żeby zaokrąglić:) Linssi, potwierdź proszę na wątku bazarkowym, jak wpłyną:) http://www.dogomania.pl/threads/223678-ROZLICZAM-Bransoletkowy-cz.-III-ze-sznurka-i-rzemienia-na-chor%C4%85-Tasz%C4%99-z-Kielc Quote
ewa36 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciotki, jesteście the Best ! :) Dajcie znać jak kartonik ode mnie dojdzie :) Pora na kolejny udany bazarek ! Quote
erka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ang, wielkie dzięki:). Sa jakies telefony o Taszę, ale nic ciekawego. Jak nie buda, to garaż, jedna kobieta chciała do mieszkania, ale na wiadomośc o wyciętych guzkach zrezygnowała. Dobrze chociaz ,ze Taszka ma wspierające ją ciotki:). Quote
Rudzia-Bianca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 No tak buda to w sumie norma , ale garaż ??? Po co komu pies do garażu ??? Quote
ang Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No tak buda to w sumie norma , ale garaż ??? Po co komu pies do garażu ??? może na budę szkoda kasy, a garaż już stoi, a człowieczek chce być dokładny to pisze - do garażu... Quote
ewa36 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ehh, też się oferty trafiły ..... nie do odrzucenia. My mamy czas, poczekamy na tą właściwą. I wiecie co Wam powiem - pod taką wspaniała opieką Taszka też ma czas ! Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 No tak buda to w sumie norma , ale garaż ??? Po co komu pies do garażu ??? Się nie znacie Cioteczki:p Jak w garażu nie stoi wypasiona bryka, to niech chociaż rodowodowa ON-ka w nim siedzi:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Roszpunka napisał(a):Się nie znacie Cioteczki:p Jak w garażu nie stoi wypasiona bryka, to niech chociaż rodowodowa ON-ka w nim siedzi:diabloti: No to jest pomysł ;) Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No to jest pomysł ;) Tylko, że dla Taszki jedynym akceptowalnym miejscem jest kanapa :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Roszpunka napisał(a):Tylko, że dla Taszki jedynym akceptowalnym miejscem jest kanapa :) Z kołderką i podusią rzecz jasna :) Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Z kołderką i podusią rzecz jasna :) Może być kocyk zamiast kołderki, ale podusia obowiązkowo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Roszpunka napisał(a):Może być kocyk zamiast kołderki, ale podusia obowiązkowo :) No w sumie dopuszczalna jest taka opcja, ale porządny polarowy ;) Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No w sumie dopuszczalna jest taka opcja, ale porządny polarowy ;) A Roszpuna czemu nie wspomina o kominie? Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wegielkowa napisał(a):A Roszpuna czemu nie wspomina o kominie? Ponieważ to oczywista oczywistość :p Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Roszpunka napisał(a):Ponieważ to oczywista oczywistość :p no niech ci będzie. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wegielkowa napisał(a):A Roszpuna czemu nie wspomina o kominie? W znaczeniu kominka, czy komina na łepek i szyjkę ;) Quote
wegielkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):W znaczeniu kominka, czy komina na łepek i szyjkę ;)Cegła szamotowa na środku salonu, Rudziu:) Quote
Linssi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ang, serdecznie dziekujemy za bazarek dla Taszy. Zaraz potwierdze wplyw pieniedzy na moje konto na watku bazarkowym :) Wszystkie rozliczenia znajduja sie na pierwszej stronie. Quote
ang Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Linssi napisał(a):Ang, serdecznie dziekujemy za bazarek dla Taszy. Zaraz potwierdze wplyw pieniedzy na moje konto na watku bazarkowym :) Wszystkie rozliczenia znajduja sie na pierwszej stronie. i ja dziękuję i obiecuję, że o Taszy będę pamiętać Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Cóż to za tajemnicze imprezy? Dzielić się dobrymi wieściami! Natychmiast :mad::mad::mad: Quote
divia_gg Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 erka napisał(a)::siara::siara::siara: mag.da napisał(a)::cunao: .................... O nie, knują coś jak nic. Znam te bestie już...:evil_lol: No przyznawać się co się tam kroi?:mad::x Quote
Recommended Posts