Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dana']Jaki masz aparat[/QUOTE]
te nocno-lodowe zdjęcia robił TZ aparatem Canon SX40 HS i narzekał, że nie wziął statywu, bo byłyby lepsze :cool3:
a ja mam Canon 230 HS, taki mały, na reportaż :cool3:

Posted

[quote name='Jasza']A ja bym prosiła więcej zdjęć Norka
z tym jest w zimie kłopot. Jako że zimy nie znosimy, to nigdzie nie jeździmy i w ogóle zdjęc robimy mało.
duszę się w mieście jak w klatce.
spacery dziadowskie, dookoła bloku, czasem nad Wisłę.
no to foty nudne, stale domowe barłożenie się w łóżku:

Posted (edited)

Wiecie co? Na polu jest wstrętnie - w Krk koszmarne błoto.
śnieg wczoraj padał i padał, dzisiaj roztopy.
Norek nie ma jak przejść przez ulicę, bo się zapada jak w bagnie :roll:
więc przeglądam zdjęcia z wakacji i marzę o lecie.

Edited by jotpeg
Posted

[quote name='Jasza']To jest Norek na tej łódce?????[/QUOTE]

e nie, to taki tylko fajny kadr nam się trafił. Norek wody nienawidzi. Nie byłaby taka podróż możliwa.
zamieściłam jako wspomnienie-pragnienie lata...

Posted

[quote name='Jagienka']A ja dopiero teraz zauważyłam, Norek ma bliznę na pysiu? To już taki "model" dostaliście czy coś się wydarzyło za Waszej kadencji?[/QUOTE]
przyjechał taki. pokiereszowany, bo zanim trafil do azylu, potracil go samochod (chyba).
nieszczesliwy wypadek byl poczatkiem nowego w jego zyciu.
jak go zobaczylam na zdjeciu z azylu z noga w gipsie i rozjechanymi uszkami, wiedzialam ze MUSZE coś zrobić.
ma zdarta skore na pysiu, blizne na lapce (na te lapke kulał bardzo, i to byl priorytet; teraz radzi sobie dobrze, ale na swoj sposob - inaczej troche chodzi - lapka odpływa na bok)
oraz - czego nie widac - dosc szeroki pas z wydartą sierścią na karku, jakby od obroży/uwiązania na łańcuchu/sznurku. :angryy:
ale nie jest tak, ze ktos go maltretowal - on sie nie boi ludzi w ogole, na waskim chodniku nie ustapi miejsca, :evil_lol: ani pijakow sie nie boi, ani nikogo.
mysle ze po prostu nikt o niego nie dbal, ot, pies jest, to do budy z nim i tyle, popularna mentalnosc.