jotpeg Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='dana']Jaki masz aparat[/QUOTE] te nocno-lodowe zdjęcia robił TZ aparatem Canon SX40 HS i narzekał, że nie wziął statywu, bo byłyby lepsze :cool3: a ja mam Canon 230 HS, taki mały, na reportaż :cool3: Quote
Jasza Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A ja bym prosiła więcej zdjęć Norka :p choć krakowskie foty mi się bardzo, bardzo podobają.:loveu: Quote
jotpeg Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Jasza']A ja bym prosiła więcej zdjęć Norka z tym jest w zimie kłopot. Jako że zimy nie znosimy, to nigdzie nie jeździmy i w ogóle zdjęc robimy mało. duszę się w mieście jak w klatce. spacery dziadowskie, dookoła bloku, czasem nad Wisłę. no to foty nudne, stale domowe barłożenie się w łóżku: Quote
Jasza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Barłożenie jest niczego sobie w taką pogodę :oops: Quote
jotpeg Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 ;) ... skoro tak mówisz; kiedy na polu tak; Quote
Toska1 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 jaki piękny portrecik :loveu: i jakie cudne "uchi" :) Quote
Bjuta Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Barłożenie... :p uwielbiam tą "czynność"! Quote
dorota1 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Toska1']jaki piękny portrecik :loveu: i jakie cudne "uchi" :)[/QUOTE] Z ust mi to wyjęłaś;) Quote
jotpeg Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) Wiecie co? Na polu jest wstrętnie - w Krk koszmarne błoto. śnieg wczoraj padał i padał, dzisiaj roztopy. Norek nie ma jak przejść przez ulicę, bo się zapada jak w bagnie :roll: więc przeglądam zdjęcia z wakacji i marzę o lecie. Edited January 29, 2013 by jotpeg Quote
jotpeg Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Jasza']To jest Norek na tej łódce?????[/QUOTE] e nie, to taki tylko fajny kadr nam się trafił. Norek wody nienawidzi. Nie byłaby taka podróż możliwa. zamieściłam jako wspomnienie-pragnienie lata... Quote
Jagienka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 A ja dopiero teraz zauważyłam, Norek ma bliznę na pysiu? To już taki "model" dostaliście czy coś się wydarzyło za Waszej kadencji? Quote
jotpeg Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Jagienka']A ja dopiero teraz zauważyłam, Norek ma bliznę na pysiu? To już taki "model" dostaliście czy coś się wydarzyło za Waszej kadencji?[/QUOTE] przyjechał taki. pokiereszowany, bo zanim trafil do azylu, potracil go samochod (chyba). nieszczesliwy wypadek byl poczatkiem nowego w jego zyciu. jak go zobaczylam na zdjeciu z azylu z noga w gipsie i rozjechanymi uszkami, wiedzialam ze MUSZE coś zrobić. ma zdarta skore na pysiu, blizne na lapce (na te lapke kulał bardzo, i to byl priorytet; teraz radzi sobie dobrze, ale na swoj sposob - inaczej troche chodzi - lapka odpływa na bok) oraz - czego nie widac - dosc szeroki pas z wydartą sierścią na karku, jakby od obroży/uwiązania na łańcuchu/sznurku. :angryy: ale nie jest tak, ze ktos go maltretowal - on sie nie boi ludzi w ogole, na waskim chodniku nie ustapi miejsca, :evil_lol: ani pijakow sie nie boi, ani nikogo. mysle ze po prostu nikt o niego nie dbal, ot, pies jest, to do budy z nim i tyle, popularna mentalnosc. Quote
jotpeg Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Bjuta']Barłożenie... :p uwielbiam tą "czynność"! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jotpeg, za dużo nie napiszę, wiesz ;). Ale w tym zdjęciu się zakochałam: http://img17.imageshack.us/img17/2353/img2505kq.jpg :loveu:. Quote
jotpeg Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 czy wiecie, co to za zwierzątko? spotkaliśmy je na polach na wsi. Quote
Jasza Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Może polny chomik? http://images.google.com/search?q=chomik+polny&hl=en&gl=pl&biw=1366&bih=630&sei=PlANUcf_LYKn4AS8ioCIDg&tbm=isch Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Wygląda na chomika: http://img338.imageshack.us/img338/2160/img0254o.jpg. Nie uciekało to zwierzątko przed Wami ? Quote
jotpeg Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 chomik polny. no proszę, nawet nie wiedziałam, że takie cos istnieje. Myszkował na polu, ale w trawach i schował się przed nami, ale bez paniki. Quote
jotpeg Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 teraz będą foty z cyklu "Zima w mieście" zostało po akcji Artboom: to lubię: a tego nie: Quote
Recommended Posts