Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris napisał(a):
Może być bazarek na drugie imię ;)

Tępol całą gębą jezdemmm, fakt. :wallbash:
Odszczekuję poprzednie storpedowanie pomysłu. Hau, hau!!!!!!!! ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek jest tymczasowy ale na okres jaki będzie potrzebny, choćby nie wiem jak długi. Zuzia jest cudowna i przytulaśna:) kochana i piękna niunia, uwielbia leżeć na kolanach:) zdjęcia spróbuję wrzucić póżniej lub jutro do południa, jak moje bąble w szkole będą i głowy nie będzie miał kto zawracać:evil_lol:

Posted

Uffffffff, dopiero dotarłyśmy do domu, bo po powrocie jeszcze trzeba było oporządzić psiaki w boksie, bo oczywiście nikt inny nas w tym nie wyręczył - bo jak wiemy i powtórzę do znudzenia zwierzęta ratuje się najlepiej czyimiś rękami ...

Koszt dzisiejszej podróży do Ostrowca to jedyne 116 zł - to dla zainteresowanej.

lika1771 napisał(a):
Ja mam kilka duzych podkladow spokojnie je mozna podzielic poprosze adres to wysle

Lilka - dziękuję, adres już masz podobno.

Anula napisał(a):
Ja też prześlę 50zł na podkłady albo na inne cele dla maluszka.Czekam na nr.konta.

Nr konta w I poście.

mama_Alfika napisał(a):

Alfikowa, wielkie dzięki !

kasia_jot napisał(a):
Może ja spróbuję swoich sił?

Ukryte talenty się ujawniają - Kasiu, służę wsparciem.

siostrzyczki napisał(a):
A ja skończyłam swój bazarek :)
http://www.dogomania.pl/threads/222415

Dziękujemy pięknie w imieniu Zuzi.

winter7 napisał(a):
Lika1771 ściągnęła mnie do malutkiej.
Prześlę jej jakieś pieniądze na spłatę operacji. Czy w tytule trzeba podawać na kogo ma być wpłata? Czy wystarczy dopisek "Zuzia"?
Powodzenia maluszku

Winter - wielkie dzięki. W tytule nick z dogo +połamana Zuzia czy coś w tym stylu.

Rudzia-Bianca napisał(a):
Widzę że sunia ma już imię , spóźniłam się z bazarkiem imionkowym . Dopiero dziś przeczytałam pw Elizy , wczoraj w nocy miałam akcję z wyciąganiem zamarzniętego psiego ślepego staruszka z rzeki ...
No chyba że robimy bazarek może Zuzia zmieni imię ;)

Rudzia, ale sunia zawsze może mieć drugie i trzecie imię :)

Viris napisał(a):
Klatka dostarczona, psinka cudowna - nie byłam długo, bo ona potrzebuje teraz spokoju.

Viris ... Ty wiesz, dziękuję :)

Agucha napisał(a):
Ja z kolei zrozumiałam, że jest na DS? :)

Sunia jest u Ani na TYMCZASIE.

Majqa - dzięki za koordynację. Ania i Grześ - dzięki Wam za wielkie serduszko i ciepło, jakim otoczycie naszą rekonwalescentkę - jesteście WIELCY !

Jestem wdzięczna, że tyle osób zainteresowało się losem Zuzi, dziękuję za obecność na wątku, bo jak pokazuje jej przykład liczyć można tylko na "obcych". Dziękuję każdemu za jego wkład - jakikolwiek by nie był - za obecność, dobre słowo, bazarek, wpłatę, za cokolwiek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Majqa - dzięki za koordynację. Ania i Grześ - dzięki Wam za wielkie serduszko i ciepło, jakim otoczycie naszą rekonwalescentkę - jesteście WIELCY !

Jestem wdzięczna, że tyle osób zainteresowało się losem Zuzi, dziękuję za obecność na wątku, bo jak pokazuje jej przykład liczyć można tylko na "obcych". Dziękuję każdemu za jego wkład - jakikolwiek by nie był - za obecność, dobre słowo, bazarek, wpłatę, za cokolwiek :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

niema za co dziękować zrobiliśmy to co należało zrobić dla tego biedaczka cieszymy się że możemy pomóc i dać coś od siebie takim biednym zwierzakom szkoda że tak mało miłości do zwierzaków wokół nas niestety dużo obojętności.

Posted

Zuzia, to śliczne imię i bardzo do niej pasuje. Mam nadzieję, że sunia dostaje jakieś leki przeciwbólowe, żeby nie cierpiała.
Bardzo dziękuję za szybką decyzję i przygarnięcie Zuzi. Jesteście WIELCY :). A Elizce za walkę o sunię :)

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zuzia, to śliczne imię i bardzo do niej pasuje. Mam nadzieję, że sunia dostaje jakieś leki przeciwbólowe, żeby nie cierpiała.
Bardzo dziękuję za szybką decyzję i przygarnięcie Zuzi. Jesteście WIELCY :). A Elizce za walkę o sunię :)

Jasne, że dostała prochy na kolejne dni :)

Aaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym - dziękuję mojemu kierowcy rajdowemu - potoczance za niezawodne towarzystwo w podróży :loveu::loveu::loveu: I idę spać, bo głowa huczy ...

Posted

eliza_sk napisał(a):
Jasne, że dostała prochy na kolejne dni :)

Aaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym - dziękuję mojemu kierowcy rajdowemu - potoczance za niezawodne towarzystwo w podróży :loveu::loveu::loveu: I idę spać, bo głowa huczy ...

Teraz, jak emocje opadły, to dopiero odczuwasz zmęczenie ... Cudnie, że wszystko się udało

Posted

annadudek81 napisał(a):
(...) niema za co dziękować (...)

Oj, wręcz przeciwnie, jest za co, jest. Anuś :loveu:, mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu, że zrobię drugi album z fotkami Zuzi (jak mi zasugerowała Eliza) i dostawię na wydarzeniu. Gdyby okazało się, że sobie tego nie życzysz natychmiast usunę zdjęcia.

Posted

majqa napisał(a):
Oj, wręcz przeciwnie, jest za co, jest. Anuś :loveu:, mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu, że zrobię drugi album z fotkami Zuzi (jak mi zasugerowała Eliza) i dostawię na wydarzeniu. Gdyby okazało się, że sobie tego nie życzysz natychmiast usunę zdjęcia.

dziewczyny kochane wrzucajcie zdjęcia gdzie się da niech cudna Zuzia godny jej domek znajdzie:cool3:, ja zaraz więcej fotek dorzucę na fb i nk, bo Grześ ich sporo nacykał:lol:, niuńka leki dostała, wodę pije chętnie, troszkę zjadła:multi: potem nasiusiała i próbowała po sobie posprzątać (ale Grześ ją w tym wyręczył:)) a teraz odsypia wszystkie stresy:evil_lol: oczywiście przed snem została utulona i wygłaskana:wink:

Posted

annadudek81 napisał(a):
dziewczyny kochane wrzucajcie zdjęcia gdzie się da niech cudna Zuzia godny jej domek znajdzie:cool3:, ja zaraz więcej fotek dorzucę na fb i nk, bo Grześ ich sporo nacykał:lol:, niuńka leki dostała, wodę pije chętnie, troszkę zjadła:multi: potem nasiusiała i próbowała po sobie posprzątać (ale Grześ ją w tym wyręczył:)) a teraz odsypia wszystkie stresy:evil_lol: oczywiście przed snem została utulona i wygłaskana:wink:

Dzięki Tobie Aniu zasnę spokojnie, wczoraj wyłam do księżyca z bezsilności, jak sobie pomyslałam, że bidulka sama w tym korytarzu leży

Edit: i dzięki Twojemu mężowi ma się rozumieć :)

Posted

majqa napisał(a):
Nawet nie wiesz, nawet nie wiesz Aniu jaką ulgę czuję. Zagwarantowałaś mi spokojny sen, naprawdę... :calus:

ściągnij fotki z fb ode mnie i wrzuć na dogo jeśli możesz, bo ja dopiero jutro przystąpię do nauki, wykorzystując sposób podany mi przez siostrzyczki:oops: ( dzięki dziewczyny:*) już idę wrzucać:cool3: