Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem jeszcze na chwilkę. Zaraz jedziemy zawieźć małą do Ani. Trzymajcie kciuki i bardzo proszę o pomoc - bo wiem, że ta będzie jeszcze potrzebna, a zwykle niestety atmosfera na wątku opada jak pies jest już zabezpieczony. To dopiero początek :(

Na allegro ostatnio kupowałam podkłady w preferencyjnej cenie, dużo taniej niż w aptece, kupowałam tutaj, może ktoś mógłby malej kupić z wysyłką do Ani:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1940115

Przy większej ilości na prawdę się opłaca, bo przy 8 paczkach wyszło mnie 70 groszy taniej na sztuce niż w aptece. To będzie niezbędne :(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Handzia55 napisał(a):
Mogę wysłać prześcieradła i ręczniki dla suni. Jeśli potrzebne piszcie do mnie na priv. Zawsze to zastąpi podkłady.Podtrzymuję ofertę przekazania fantów na bazarek dla suni.

Zacytuję, co by nie umknęło.

lika1771 napisał(a):
Ja mam kilka duzych podkladow spokojnie je mozna podzielic poprosze adres to wysle

Aniu, jak zajrzysz, podaj do siebie adres do wysyłki.

Posted

Jestem w trakcie załatwiania klatki - ale niestety nie mogę się dodzwonić do osoby u której klatkę mam.

Nie pamiętam po ile są w rosmanie podkłady takie dla niemowlaków. Może akurat by była to dobra cena.

Posted

malawaszka napisał(a):
konto w pierwszym poście

Tak ale na razie czekam bo nie wiem może trzeba będzie wysłać na cito Ani gdzie będzie przebywał maluch.

Posted

Od Ani, przyszłej opiekunki suni :-) dostałam na PW adres. Za jej zgodą udostępnię go osobom, chętnym pomóc (czyli wysyłka czegoś na miejsce docelowe).

Posted

A kto czuje się na siłach, zapraszam na wydarzenie.
Tam też trzeba pobyć, podnieść wydarzenie, zaprosić znajomych.
Im nas więcej tam będzie tym większe szanse stworzymy dla ślicznoty.

No i ciekawa jestem jak Ania maliznę ochrzci. :-)