Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ataK']Ten link kieruje mnie na moje własne konto :([/QUOTE]

Hmmm, no to widzisz jak się na tym znam ... :( A teraz:
[url]http://www.facebook.com/reqs.php#!/pages/Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t/128876347175247[/url]

[quote name='mestudio']Jakie są zalecenia weta co do suni?
Czy trzeba będzie często jeździć do weta?
Czy może stawać na tych nóżkach sama?
Trzeba ją będzie wynosić na dwórek - czy można wynosić, czy ma jakieś pieluchy nosić i być tylko w domu?
Czy nie jest w ciąży?[/QUOTE]

[B]Sunia w tej chwili jeszcze na stole, operacja pewnie niebawem się skończy.[/B]

To dwie nogi z tej samej strony więc ciężko jej będzie stawać, ale z poprzednich doświadczeń z połamańcami wiem, że przy gwoździowaniach niezbędna stabilizacja i zakaz chodzenia. Ws. ciąży - miał robić usg. Zaraz powinnam wiedzieć więcej.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']Jakie są zalecenia weta co do suni?
Czy trzeba będzie często jeździć do weta?
Czy może stawać na tych nóżkach sama?
Trzeba ją będzie wynosić na dwórek - czy można wynosić, czy ma jakieś pieluchy nosić i być tylko w domu?
Czy nie jest w ciąży?[/QUOTE]

Chyba Malutka dobrze trafi ;)

Posted

znalazłam album [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248910415184447.57750.100001964716636&type=1[/url]
ale to nie jest wydarzenie i nie idzie zapraszać ludzi, wydarzenie było by lepsze

Posted

[quote name='eliza_sk']
To dwie nogi z tej samej strony więc ciężko jej będzie stawać, ale z poprzednich doświadczeń z połamańcami wiem, że przy gwoździowaniach niezbędna stabilizacja i zakaz chodzenia. Ws. ciąży - miał robić usg. Zaraz powinnam wiedzieć więcej.[/QUOTE]
Czekamy zatem na wieści :)

Posted

Dobry pomysł z goldenline. Może jest tu ktoś, kto tam się sporo udziela. Są tam liczne grupy pomocowe dla zwierzaków. Kiedy ktoś jest na gold... mało to i budzi nieufność, co zrozumiałe. Potrzeba tu kogoś, kto jest tam zarejestrowany i udzielający się sporo czasu.

Posted

[quote name='diana79']znalazłam album [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248910415184447.57750.100001964716636&type=1[/url]
ale to nie jest wydarzenie i nie idzie zapraszać ludzi, wydarzenie było by lepsze[/QUOTE]

udostępniłam

Posted

[quote name='eliza_sk']Zmieniłam nr telefonu w I poście na swój, bo jego mam zawsze przy d ... 501 341 021 - Izuś pamiętaj.[/QUOTE]
Pamięta Izuś, pamięta... :-)

Posted

[CENTER][B][COLOR=red]Słuchajcie, miałam właśnie tel. ws. adopcji bezimiennej ... z Wałcza - PILNIE POTRZEBNY ktoś do wizyty ! Dom z ogródkiem, jest kot, panie miały psiaki jeden dożył naście, drugi zginał przez weta. Ciepłe, zwierzolubne osoby. Pani może wyjechać po sunię do Poznania/Bydgoszczy. Z Jędrzejowa do Wałcza jest 480 km.[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] KONTROLER z WAŁCZA ![/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR][/B]
[/CENTER]
[COLOR=red] [/COLOR]

Posted

To chyba ta sama Pani co dzwoniła po moją tymczasowiczkę, przez telefon robiła bardzo fajne wrażenie - przekazywałam kontakt do Dogo07 i Anuli (ja nie wysyłam tymczasowiczów tak daleko;) )

Trzymam kciuki za maleńką!

Posted

[quote name='eliza_sk'][CENTER][B][COLOR=red]Słuchajcie, miałam właśnie tel. ws. adopcji bezimiennej ... z Wałcza - PILNIE POTRZEBNY ktoś do wizyty ! Dom z ogródkiem, jest kot, panie miały psiaki jeden dożył naście, drugi zginał przez weta. Ciepłe, zwierzolubne osoby. Pani może wyjechać po sunię do Poznania/Bydgoszczy. Z Jędrzejowa do Wałcza jest 480 km.[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] KONTROLER z WAŁCZA ![/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR][/B]
[/CENTER]
[COLOR=red] [/COLOR][/QUOTE]

tak szybko :) trzymam kciuki !!!

Posted

Odnośnie zachodniopomorskiego, bo to chyba o ten Wałcz chodzi, wysłałam Elizo PW.

Wydarzenie powinno ruszyć o 20.00:

[url]http://www.facebook.com/events/236510049765020/[/url]