Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Era już u mnie , jest strasznie biedna , nie może wstać , nie może sama się wody napić , teraz wypiła dwie miski wody podane strzykawką , nie boli jej bo jest na środkach przeciw bólowych .

wpłynęło 50 zł od karoliny175 dziękujemy :)

Posted

ocelot napisał(a):
Sunia jedzie dzisiaj do kliniki do łodzi. Diagnoza ze zdjęciami - 100 zł., 50 zł. ewentualne leki, doba w klinice 40 zł. Jutro operacja. Koszty nieznane.

Aniu doba w klinice 45 zł .

Operacja najprawdopodobniej jutro , chyba , że będzie potrzebne inne leczenie . Zobaczymy na miejscu . Jeszcze koszt transprtu dojdzie 2 x trasa Tomaszów -Łódź i z powrotem - około 70-80 zł .

Zaraz wyjeżdżamy .

Posted (edited)

Opiekę nad Erą przejmuje Fundacja fioletowy Pies. dziękujemy.

LUKAS BANK S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000
z dopiskiem "darowizna dla Ery"
fundacja Fioletowy Pies
Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265, Opole

Edited by ocelot
Posted (edited)

Zrobie bazarek ale dopiero w niedziele bo jestem zawalona po uszy narazie.... Robie pakiety ogloszeniowe i jest tego troszke a robie sama :) Wiec w niedziele bedzie bazarek dla malej :)

Edited by karolina175
Posted

Sunia już w klinice , maiła zrobione RTG , tylna łapka w miarę ok , proste złamanie , gorzej z przednią złamanie jest b.blisko stawu . Morfologia w miarę , czekamy na wyniki biochemii .
Jutro dr Kołodziejczyk będzie oglądał zdjęcia i zdecyduje co dalej , mam dzwonić o 10. A i nie wiem kto sprawdzał płeć w schronie , ale ewidentnie mu nie poszło , sunia jest Chłopakiem :)

Jeśli chodzi o finanse to sporo przelewów poszło na moje konto , poczekam do wtorku i prześlę wszystkie pieniądze do fundacji . Koszty transportu 75zł

Psiak cały drogę był bardzo grzeczny tylko pod samą Łodzią postanowił się podzielić ze mną swoją treścią żołądkową . tyle dobrego ,że to sama woda był , a i tak cuchnęłam na kilometr :D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Sunia już w klinice , maiła zrobione RTG , tylna łapka w miarę ok , proste złamanie , gorzej z przednią złamanie jest b.blisko stawu . Morfologia w miarę , czekamy na wyniki biochemii .
Jutro dr Kołodziejczyk będzie oglądał zdjęcia i zdecyduje co dalej , mam dzwonić o 10. A i nie wiem kto sprawdzał płeć w schronie , ale ewidentnie mu nie poszło , sunia jest Chłopakiem :)

Jeśli chodzi o finanse to sporo przelewów poszło na moje konto , poczekam do wtorku i prześlę wszystkie pieniądze do fundacji . Koszty transportu 75zł

Psiak cały drogę był bardzo grzeczny tylko pod samą Łodzią postanowił się podzielić ze mną swoją treścią żołądkową . tyle dobrego ,że to sama woda był , a i tak cuchnęłam na kilometr :D

Czeka Cię teraz porządna kąpiel i pranie ubrań :)
Dzięki za zawiezienie go do weta!