Beat2010 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jestem na zaproszenie-chociaż podniosę i bedę zagladać Quote
Alexa77 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Trzeba koniecznie pomoc tej psinie.Ile ona juz przeszla.Dorzuce jeszcze troche zeby bylo tez na weta.Trzymam kciuki za ta bidulke. Quote
renatka_s Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jestem u biednej suni, deklaruję 50 zł na stałe, poproszę o nr konta na początku przyszłego tygodnia prześlę pieniażki. Quote
Tymonka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ocelot napisał(a):ania leć n fb i podaj konto Już lecę . Quote
Onaa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Zaglądam na watek ale mogę tylko podnosić i kibicować tej biednej sunieczce :(. Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A gdzie ta suńka teraz jest? Zbiórka jest na weta? Quote
Tymonka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Era już u mnie , jest strasznie biedna , nie może wstać , nie może sama się wody napić , teraz wypiła dwie miski wody podane strzykawką , nie boli jej bo jest na środkach przeciw bólowych . wpłynęło 50 zł od karoliny175 dziękujemy :) Quote
MALWA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ania, ja też zrobię bazarek, tak jak pisałam na pw. Które łapy ma połamane? Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A kiedy będzie możliwość zawiezienia jej do weta? Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Sunia jedzie dzisiaj do kliniki do łodzi. Diagnoza ze zdjęciami - 100 zł., 50 zł. ewentualne leki, doba w klinice 40 zł. Jutro operacja. Koszty nieznane. Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kto ma konto Ani? Trzeba je wrzucić na fb a Ania w drodze. Wylijcie mi na pw. Quote
Tymonka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ocelot napisał(a):Sunia jedzie dzisiaj do kliniki do łodzi. Diagnoza ze zdjęciami - 100 zł., 50 zł. ewentualne leki, doba w klinice 40 zł. Jutro operacja. Koszty nieznane. Aniu doba w klinice 45 zł . Operacja najprawdopodobniej jutro , chyba , że będzie potrzebne inne leczenie . Zobaczymy na miejscu . Jeszcze koszt transprtu dojdzie 2 x trasa Tomaszów -Łódź i z powrotem - około 70-80 zł . Zaraz wyjeżdżamy . Quote
caryca26 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kurcze chociaż dyszkę jej puszczę bidulce . Niestety jestem strasznie obłożona finansowo.Proszę o konto na pw. Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Opiekę nad Erą przejmuje Fundacja fioletowy Pies. dziękujemy. LUKAS BANK S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000 z dopiskiem "darowizna dla Ery" fundacja Fioletowy Pies Jana Bytnara Rudego 21B/901 45-265, Opole Edited February 3, 2012 by ocelot Quote
karolina175 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Zrobie bazarek ale dopiero w niedziele bo jestem zawalona po uszy narazie.... Robie pakiety ogloszeniowe i jest tego troszke a robie sama :) Wiec w niedziele bedzie bazarek dla malej :) Edited February 3, 2012 by karolina175 Quote
ocelot Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Konto na fb podałam. Ale jeśli jest miejsce gdzie nie to podaj proszę te fundacji fioletowy Pies Quote
Tymonka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Sunia już w klinice , maiła zrobione RTG , tylna łapka w miarę ok , proste złamanie , gorzej z przednią złamanie jest b.blisko stawu . Morfologia w miarę , czekamy na wyniki biochemii . Jutro dr Kołodziejczyk będzie oglądał zdjęcia i zdecyduje co dalej , mam dzwonić o 10. A i nie wiem kto sprawdzał płeć w schronie , ale ewidentnie mu nie poszło , sunia jest Chłopakiem :) Jeśli chodzi o finanse to sporo przelewów poszło na moje konto , poczekam do wtorku i prześlę wszystkie pieniądze do fundacji . Koszty transportu 75zł Psiak cały drogę był bardzo grzeczny tylko pod samą Łodzią postanowił się podzielić ze mną swoją treścią żołądkową . tyle dobrego ,że to sama woda był , a i tak cuchnęłam na kilometr :D Quote
ewa36 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Może będzie dobrze trzeba być dobrej myśli Quote
Paula95 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Czyli trzeba chłopakowi nowe imię nadać. :) Trzymam kciuki i kibicuje! Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Anja2201 napisał(a):Sunia już w klinice , maiła zrobione RTG , tylna łapka w miarę ok , proste złamanie , gorzej z przednią złamanie jest b.blisko stawu . Morfologia w miarę , czekamy na wyniki biochemii . Jutro dr Kołodziejczyk będzie oglądał zdjęcia i zdecyduje co dalej , mam dzwonić o 10. A i nie wiem kto sprawdzał płeć w schronie , ale ewidentnie mu nie poszło , sunia jest Chłopakiem :) Jeśli chodzi o finanse to sporo przelewów poszło na moje konto , poczekam do wtorku i prześlę wszystkie pieniądze do fundacji . Koszty transportu 75zł Psiak cały drogę był bardzo grzeczny tylko pod samą Łodzią postanowił się podzielić ze mną swoją treścią żołądkową . tyle dobrego ,że to sama woda był , a i tak cuchnęłam na kilometr :D Czeka Cię teraz porządna kąpiel i pranie ubrań :) Dzięki za zawiezienie go do weta! Quote
Recommended Posts