bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Woow! fajnie to zrobiłeś-lux:loveu: WIĘCEJ!, WIĘCEJ! Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://download.anashar.pl/moje/grafiki/rock.jpg swietne, gratki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dziękuje :loveu: ale więcej póki co nie będzie bo czasu brak :cool3: Quote
Anetka83 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Trusia [*] :( ... biegaj sobie teraz szczęśliwa za mostem, za tęczą... Trzymaj się Mamusiu i Braciszku Quote
agamika Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 poniewaz to drugie forum nie działa na razie to przyleciałam tu:oops: bo bardzo mi przykro z powodu Trusi :-( miałam nadzieję,że jednak wszystko będzie dobrze Quote
Anashar Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='agamika'] miałam nadzieję,że jednak wszystko będzie dobrze Ja też :-( Ten 15 to jakiś pechowy, mogliby go wogóle z kalendarza wyciąć... A mówią źle o 13 Trusia była 2 tygodnie leczona na niestrawność pokarmową. Nie mogła się załatwiać. Było już lepiej, ale rano znów się pogorszyło i mimo dożylnej kroplówki w domu zaczeła umierać. Więc szybko zadzwoniłem do wetki, ona przyjechała do gabinetu i ja też. Ale jużwtedy Trusiaczka nie żyła Już jak wychodziłem z domu... Wetka poprosiła aby ją zostawić na sekcję. Zgodziłem się i byłem przy tej sekcji. Jej wątroba wyglądała jak suche popękane przegotowane mięso... Już nie było dla niej ratunku Przez to wszystko zrobiły się jej małe wrzody na żołądku i lekkie wodobrzusze Ja ją kochałem :-( Quote
agamika Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Biedne maleństwo :-( jedyna wada posiadania zwierzaka, za krótko żyją:placz: Quote
Neris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Biedna maleńka... dlaczego nasza miłość ich nie ratuje? [*] Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 wystarczylaby gdyby wszyscy kochali :-( Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Neris, chciałbym żeby miłóść je ratowała. Ale niestety tak nie jest:( Quote
Anetka83 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a Rocki to dzisiaj tak bardzo mnie witał. Akurat spotkałam mamę jak była na spacerku z nim:) a później jak weszłyśmy do Was do domku to witał mnie drugi raz :) :) :) Quote
bellatriks Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Trochę późno przychodzę, ale bardzo mi przykro z powodu Trusi:-( Ale teraz już nic ją nie boli. Ona z pewnością wie, że ją bardzo kochasz:loveu: Quote
Anashar Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dzięki Bellatriks :calus: Dzisiaj byłem 1 raz od bardzo dawna u wetki z Rocky'm. Powiedziała, że jeszcze nigdy nie był w tak dobrej kondycji. Waży dalej 54kg, ale tłuszczyk przerabia się na mięśnie. Nie jest gruby ;) Ale żeby nie było za wesoło, powiedziała, że jeszczenigdy nie widziała go tak brzydkiego ;) Jest trochu wyłysiały i ma łojotok. W najbliższym czasie czeka go kąpiel w specjalnym szamponiku :cool1: Quote
Anetka83 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hehe... jak wy go wykąpiecie??? musielibyscie chyba wanne powiekszyć;) Quote
Anashar Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 A to moja zaskrońcowa zdobycz, w parku Jordana pełzał :noico: Quote
Anetka83 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :loveu:moja piekna mordeczka http://download.anashar.pl/zdjecia/blonia-8.09.07/7.jpg buziaki dla Rockusia ode mnie proszę przekazac a ten zaskroniec...blee:crazyeye: Quote
bellatriks Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Słodki Rocky:loveu: Te uszka:loveu::loveu::loveu::loveu: a wąż super:cool3: Quote
Anashar Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Anetka83']:loveu:moja piekna mordeczka http://download.anashar.pl/zdjecia/blonia-8.09.07/7.jpg buziaki dla Rockusia ode mnie proszę przekazac a ten zaskroniec...blee:crazyeye: Jak się obudzi to go ucałuje :loveu: A na wężach się nie znasz, to się nie odzywaj:cool1: Fajny był. [quote name='bellatriks']Słodki Rocky:loveu: Te uszka:loveu::loveu::loveu::loveu: a wąż super:cool3: No i to rozumiem :lol: :cool3: :loveu: Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Anashar napisał(a):Jak się obudzi to go ucałuje :loveu: A na wężach się nie znasz, to się nie odzywaj:cool1: Fajny był. Ach, właśnie węże są fajne;) Kiedyś też za nimi nie przepadałam, ale potem jakoś tak wyszło, że regularnie oglądałam na Animal Planet program Austina Stevensa (właśnie o wężach) i je polubiłam:loveu: Anashar napisał(a):No i to rozumiem :lol: :cool3: :loveu:;) Quote
Anashar Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 bellatriks napisał(a):Ach, właśnie węże są fajne;) Kiedyś też za nimi nie przepadałam, ale potem jakoś tak wyszło, że regularnie oglądałam na Animal Planet program Austina Stevensa (właśnie o wężach) i je polubiłam:loveu: Ich się nie da nie lubić :lol: Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam :multi: Nie mogłam się powstrzymać żeby tu nie przyjść...Rocky jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zresztą inne zwierzaki również :) łącznie z zaskrońcem ;) Quote
Pimpek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://download.anashar.pl/zdjecia/blonia-8.09.07/3.jpg Śliczny :loveu: Lubią się z Nuką ?:cool3: Quote
Anashar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a):Witam :multi: Nie mogłam się powstrzymać żeby tu nie przyjść...Rocky jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zresztą inne zwierzaki również :) łącznie z zaskrońcem ;) Dziękujemy :loveu: Pimpek napisał(a):http://download.anashar.pl/zdjecia/blonia-8.09.07/3.jpg Śliczny :loveu: Dziękuje :) Pimpek napisał(a):Lubią się z Nuką ?:cool3: Jeszcze się nie poznali:evil_lol: A tu zdjęcia z dzisiejszego spacerku z Alpą ;) Najpierw widoczki (doszliśmy na chwilę przed zachodem) Quote
Recommended Posts