Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']
miałam nadzieję,że jednak wszystko będzie dobrze
Ja też :-(

Ten 15 to jakiś pechowy, mogliby go wogóle z kalendarza wyciąć... A mówią źle o 13

Trusia była 2 tygodnie leczona na niestrawność pokarmową. Nie mogła się załatwiać. Było już lepiej, ale rano znów się pogorszyło i mimo dożylnej kroplówki w domu zaczeła umierać. Więc szybko zadzwoniłem do wetki, ona przyjechała do gabinetu i ja też. Ale jużwtedy Trusiaczka nie żyła Już jak wychodziłem z domu... Wetka poprosiła aby ją zostawić na sekcję. Zgodziłem się i byłem przy tej sekcji. Jej wątroba wyglądała jak suche popękane przegotowane mięso... Już nie było dla niej ratunku Przez to wszystko zrobiły się jej małe wrzody na żołądku i lekkie wodobrzusze
Ja ją kochałem :-(

Posted

Dzięki Bellatriks :calus:

Dzisiaj byłem 1 raz od bardzo dawna u wetki z Rocky'm. Powiedziała, że jeszcze nigdy nie był w tak dobrej kondycji. Waży dalej 54kg, ale tłuszczyk przerabia się na mięśnie. Nie jest gruby ;)

Ale żeby nie było za wesoło, powiedziała, że jeszczenigdy nie widziała go tak brzydkiego ;) Jest trochu wyłysiały i ma łojotok. W najbliższym czasie czeka go kąpiel w specjalnym szamponiku :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Anetka83']:loveu:moja piekna mordeczka
http://download.anashar.pl/zdjecia/blonia-8.09.07/7.jpg
buziaki dla Rockusia ode mnie proszę przekazac
a ten zaskroniec...blee:crazyeye:

Jak się obudzi to go ucałuje :loveu:

A na wężach się nie znasz, to się nie odzywaj:cool1: Fajny był.

[quote name='bellatriks']Słodki Rocky:loveu: Te uszka:loveu::loveu::loveu::loveu:

a wąż super:cool3:

No i to rozumiem :lol: :cool3: :loveu:

Posted

Anashar napisał(a):
Jak się obudzi to go ucałuje :loveu:

A na wężach się nie znasz, to się nie odzywaj:cool1: Fajny był.

Ach, właśnie węże są fajne;) Kiedyś też za nimi nie przepadałam, ale potem jakoś tak wyszło, że regularnie oglądałam na Animal Planet program Austina Stevensa (właśnie o wężach) i je polubiłam:loveu:

Anashar napisał(a):
No i to rozumiem :lol: :cool3: :loveu:
;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Ach, właśnie węże są fajne;) Kiedyś też za nimi nie przepadałam, ale potem jakoś tak wyszło, że regularnie oglądałam na Animal Planet program Austina Stevensa (właśnie o wężach) i je polubiłam:loveu:

Ich się nie da nie lubić :lol:

Posted

Witam :multi:

Nie mogłam się powstrzymać żeby tu nie przyjść...Rocky jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zresztą inne zwierzaki również :) łącznie z zaskrońcem ;)

Posted

jonQuilla napisał(a):
Witam :multi:

Nie mogłam się powstrzymać żeby tu nie przyjść...Rocky jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zresztą inne zwierzaki również :) łącznie z zaskrońcem ;)

Dziękujemy :loveu:

Pimpek napisał(a):

Dziękuje :)

Pimpek napisał(a):
Lubią się z Nuką ?:cool3:

Jeszcze się nie poznali:evil_lol:

A tu zdjęcia z dzisiejszego spacerku z Alpą ;)

Najpierw widoczki (doszliśmy na chwilę przed zachodem)