Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi:

http://anashar.piwko.pl/zwierzaki/rocky/blonia-14.09.07/12.jpg takie zdjęcia to ja też lubię...jest świetne :) jak narysowane :)

Skoro lubisz, to proszę. Zdjęcia z dzisiejszego (uż w zasadzie wczorajszego) spacerku :)

Aguś - polecam serial Supernatural (poczytaj w necie) Jeśli Cię ciekawią te klimaty, masz u mnie 1 sezon w prezencie :kciuki:

Zdjęcia:
Białe drzewo Gondoru:mrgreen: (całkowicie bez kory, jedyne takie w lesie)

Zmierzamy na polankę:

Teren wzbroniony, urwiska skalne,ale jak pieknie na dole :love: Dalej nie poszedłem bo pies chciał za mną lecieć i się o niego bałem :smutny:

Spalona chałpa, pozostałość po obozie koncentracyjnym "płaszów", miejscu kilkutysięcy morderstw... (był jeszcze duży bunkier, ale nie obfociłem go bo nie szliśmy tamtędy)

Rock

Posted

Anetka83 napisał(a):
już nie chwal mojego braciszka tak... bo w d*** mu sie poprzewraca :evil_lol: :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha....to specjalnie dla Ciebie cofam co napisałam wyżej :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Witanko :)

Piękne foty :loveu:, wszystkie super!

Jak sobie kupię w końcu nowy aparat, to też się w plenery wybiorę:diabloti:, mam nadzieję , że to nastąpi jeszcze przed zimą:p

Pozdrowionka:loveu:

Posted

Przytachałem Wam jeszcze cosik, ale fotki już nie takie dobre:(

Fotki ze spotkania ONkowego z dnia dzisiejszego na krzemionkach;)

Błotnista kąpiel Cello

Cello z Alfą

Mój niedźwiedź przy skręcaniu

Alfa się skrada

Cello