ellfica Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hakita napisał(a):Nio cudowny Kluseczek...:loveu: Elficzko kochana, a Tobie jeszcze nikt podpisiku nie usunął...??? :cool3: :evil_lol: Jednak tylko ja się musiałam komuś narazić...:placz: No, jeszcze nie moja droga Sama się dziwię, no, ale przygotowana jestem na wszystko :roll: Asiu, a Ty się zlituj , jak ja mam się skupić tu w pracy, kiedy taki przystojniak zerka na mnie z monitora?? :lol: :lol: PIĘKNE ZDJĘCIA !!!! Quote
asiak Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ellfica napisał(a):No, jeszcze nie moja droga Sama się dziwię, no, ale przygotowana jestem na wszystko :roll: Asiu, a Ty się zlituj , jak ja mam się skupić tu w pracy, kiedy taki przystojniak zerka na mnie z monitora?? :lol: :lol: PIĘKNE ZDJĘCIA !!!! kochaniutka zdjęć wstawie wiecej....ale teraz mam prace:lol: Quote
asiak Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 i jak widac tylko Tobie sie podobają....nikt więcej nie oglądał......buuuuu Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 asiakas napisał(a):i jak widac tylko Tobie sie podobają....nikt więcej nie oglądał......buuuuu No Cioteczka nie obrażaj mnie...:eviltong: To moje ukochane Pupilki...:loveu: A foteczki przecudowne...już dawno przez mnie widziane...:evil_lol: Quote
makulka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :evil_lol: Dzikie psy zagrażające zwierzynie lesnej ,dobre sobie... Piekne są a to zdjecie z kotem the best:multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No, Kochani, zebraliśmy już trochę fotek, dlatego przedstawiam kolejnego Przystojniaka o imieniu Pablo...:loveu: Pierwsza foteczka z pierwszego dnia pobytu w nowym domku...:loveu: A tu foteczki zrobione w dniu dzisiejszym...:evil_lol: Zobaczcie to Cudeńko...:loveu: Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A tu Pablo tuż po przywiezieniu z lasu...tak dla przypomnienia...:evil_lol: Quote
dragoniasta Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Co Psiak to inny ;) Są przecudowne :loveu: :loveu: :loveu: Tak mi żal tego naszego ostatniego Kluska.. Był już w tylu miejscach, tyle przecierpiał.. :-( :-( Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dragoniasta napisał(a):Co Psiak to inny ;) Są przecudowne :loveu: :loveu: :loveu: Tak mi żal tego naszego ostatniego Kluska.. Był już w tylu miejscach, tyle przecierpiał.. :-( :-( Prawda, że piękne??? :loveu: Wiem Kochana, wiem...a może jednak już ma swój ukochany domeczek...:cool3: :evil_lol: Słyszałam, że Mamusia nosi Kluseczka na rączkach...:lol: :evil_lol: Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dostałam jeszcze jedną cudowną foteczkę Pabla...:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jaki piekny psiak, naprawde psiak przepiekny. Cudny, szkoda ze ostatni klusek nie zostal znaleziony. Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 shirrrapeira napisał(a):Jaki piekny psiak, naprawde psiak przepiekny. Cudny, szkoda ze ostatni klusek nie zostal znaleziony. Nie, nie, to nie tak...;) Każdy dzień w lesie to niespodzianka...a bilans na dzień dzisiejszy ma się następująco: - 11 Klusków zabraliśmy z lasu i tylko jeden poszukuje aktualnie ukochanego domeczku...:loveu: (no chyba, że DT zamieni się w stały...:cool3:) - 1 Klusek znaleziony, zastrzelony...:placz: - 4 Kluski w lesie...:-(, praktycznie nie do złapania...:-( i mam nadzieję, że nie jest ich więcej...:shake: Jak na razie prezentujemy galerię Psiaków z ich nowych domków...wkrótce kalendarz z Maluchami...:multi: Quote
shirrrapeira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No a ja wlasnie mowilam o tych 4 biedulkach w lesie, biedne psiaki. A te psiaki znalezione cudne psiaki. Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A dziś przedstawiam kolejnego Kluska o imieniu Gumba...:loveu: Wyjątkowy Szczęściarz, ponieważ tuż po przyjeździe z lasu w ciągu godziny pojechał do ukochanego domeczku...:evil_lol: Popatrzcie na to Cudeńko...:loveu: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I jeszcze jedna porcja foteczek Gumbusia...:loveu: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Te Psiaki są przecudowne...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiak Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: najpiekniejsze na świecie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dragoniasta Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hmmm...nadal nie ma żadnych propozycji w sprawie Psiaków w lesie...? :roll: Czyżby nikogo ten temat nie interesował i nie martwił...??? :roll: :cool1: Nie dobrze...nie dobrze...:shake: Quote
ellfica Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hakita napisał(a):Hmmm...nadal nie ma żadnych propozycji w sprawie Psiaków w lesie...? :roll: Czyżby nikogo ten temat nie interesował i nie martwił...??? :roll: :cool1: Nie dobrze...nie dobrze...:shake: No, na to wygląda Aniu :shake: :shake: Przecież sprawa nie jest jeszcze zakończona ! Tyle psiaków zostało w lesie, trzeba coś z tym zrobić... Aniu, coś wymyślimy ... Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Interesują nas bardzo, tylko kurcze, tak jak rozmawiałyśmy, nie przychodzi mi do głowy (pewnie pustej - może zmęczenie materiału) nic odkrywczego. Nie wiem, jak je teraz wyłapać, skoro są już bystre, spore i cwane. Już kojarzą, że człowieka należy unikać - nauka nie idzie w las. Takiego Rarytasika sama bym omijała wielkim łukiem. Ale ja jestem z Wami jakby co. Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 supergoga napisał(a):Interesują nas bardzo, tylko kurcze, tak jak rozmawiałyśmy, nie przychodzi mi do głowy (pewnie pustej - może zmęczenie materiału) nic odkrywczego. Nie wiem, jak je teraz wyłapać, skoro są już bystre, spore i cwane. Już kojarzą, że człowieka należy unikać - nauka nie idzie w las. Takiego Rarytasika sama bym omijała wielkim łukiem. Ale ja jestem z Wami jakby co. Cieszę się, że choć Ty jesteś...i dziękuję. Ja wiem, że trudno coś tutaj konstruktywnego wymyślić...ale musimy pamiętać jeszcze o tych dużych psach. Ja w sumie teraz najbardziej martwię się o to, że za chwile będziemy łapać kolejne mioty...:placz: i kolejne...:placz: i tak w kółko...:placz: Jak udałoby się złapać duże, to i małe też... Tak myślę, choć zastanawiam się, jak to zrobić...:cool1: I tak, jak wcześniej wspomniałam, tutaj potrzeba wiele doświadczonych osób w łapaniu "Dzikusków" (takich jak Super....:diabloti: ) i sprzętu... Tylko musimy się wszyscy jakoś zebrać i coś w tym temacie zrobić, a przede wszystkim zastanowić, jak to zrobić najlepiej...:cool1: Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To ja myslę nad sposobami - choć to trudna ogromnie sprawa. Wydaje mi się żeodstrzał by musiał być (oczywiście usypiaczem - bo mnie zaraz za kłucownictwo albo pokrewieństwo z Rarytasem podejrzewać zaczniecie). Tylko czy one pozwolą podejśc do siebie. A Sedalin - ryzykowny, nie damy rady upilnować, czy zjadły, odszukać. Za mało nas jakoś. Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 supergoga napisał(a):To ja myslę nad sposobami - choć to trudna ogromnie sprawa. Wydaje mi się żeodstrzał by musiał być (oczywiście usypiaczem - bo mnie zaraz za kłucownictwo albo pokrewieństwo z Rarytasem podejrzewać zaczniecie). Tylko czy one pozwolą podejśc do siebie. A Sedalin - ryzykowny, nie damy rady upilnować, czy zjadły, odszukać. Za mało nas jakoś. No nie Kochana, takich podejrzeń to to nie będzie...;) No z podejściem będzie ciężko, chyba że z jakiejś odległości...ale to też cud, jak się uda... Z Sedalinem będzie jeszcze gorzej...ten teren taki wielki...:shake: Za mało nas, za mało...:shake: Również myślę, że musiałoby być dużo ludzi, do tego długa obserwacja terenu (jeżeli wogóle coś ona da, mam nadzieję...), a następnie na strzały z usypiaczem. Tylko teraz, co z dużymi psami??? Schronisko??? Nie sądzę...:shake: Najlepiej by było złapać, wysterylizować suczki i z powrotem do lasu. Te dorosłe, dzikie psy nie mają szans na adopcje... Maluchy napewno... Achhhh.........:roll: Quote
Recommended Posts