Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Nio cudowny Kluseczek...:loveu:

Elficzko kochana, a Tobie jeszcze nikt podpisiku nie usunął...??? :cool3: :evil_lol:
Jednak tylko ja się musiałam komuś narazić...:placz:

No, jeszcze nie moja droga

Sama się dziwię, no, ale przygotowana jestem na wszystko :roll:

Asiu, a Ty się zlituj , jak ja mam się skupić tu w pracy, kiedy taki przystojniak zerka na mnie z monitora?? :lol: :lol:

PIĘKNE ZDJĘCIA !!!!

Posted

ellfica napisał(a):
No, jeszcze nie moja droga

Sama się dziwię, no, ale przygotowana jestem na wszystko :roll:

Asiu, a Ty się zlituj , jak ja mam się skupić tu w pracy, kiedy taki przystojniak zerka na mnie z monitora?? :lol: :lol:

PIĘKNE ZDJĘCIA !!!!

kochaniutka zdjęć wstawie wiecej....ale teraz mam prace:lol:

Posted

asiakas napisał(a):
i jak widac tylko Tobie sie podobają....nikt więcej nie oglądał......buuuuu

No Cioteczka nie obrażaj mnie...:eviltong:

To moje ukochane Pupilki...:loveu:

A foteczki przecudowne...już dawno przez mnie widziane...:evil_lol:

Posted

No, Kochani, zebraliśmy już trochę fotek, dlatego przedstawiam kolejnego Przystojniaka o imieniu Pablo...:loveu:
Pierwsza foteczka z pierwszego dnia pobytu w nowym domku...:loveu:

A tu foteczki zrobione w dniu dzisiejszym...:evil_lol: Zobaczcie to Cudeńko...:loveu:

Posted

dragoniasta napisał(a):
Co Psiak to inny ;) Są przecudowne :loveu: :loveu: :loveu:
Tak mi żal tego naszego ostatniego Kluska.. Był już w tylu miejscach, tyle przecierpiał.. :-( :-(

Prawda, że piękne??? :loveu:

Wiem Kochana, wiem...a może jednak już ma swój ukochany domeczek...:cool3: :evil_lol: Słyszałam, że Mamusia nosi Kluseczka na rączkach...:lol: :evil_lol:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Jaki piekny psiak, naprawde psiak przepiekny. Cudny, szkoda ze ostatni klusek nie zostal znaleziony.

Nie, nie, to nie tak...;)

Każdy dzień w lesie to niespodzianka...a bilans na dzień dzisiejszy ma się następująco:
- 11 Klusków zabraliśmy z lasu i tylko jeden poszukuje aktualnie ukochanego domeczku...:loveu: (no chyba, że DT zamieni się w stały...:cool3:)
- 1 Klusek znaleziony, zastrzelony...:placz:
- 4 Kluski w lesie...:-(, praktycznie nie do złapania...:-( i mam nadzieję, że nie jest ich więcej...:shake:

Jak na razie prezentujemy galerię Psiaków z ich nowych domków...wkrótce kalendarz z Maluchami...:multi:

Posted

A dziś przedstawiam kolejnego Kluska o imieniu Gumba...:loveu:
Wyjątkowy Szczęściarz, ponieważ tuż po przyjeździe z lasu w ciągu godziny pojechał do ukochanego domeczku...:evil_lol:

Popatrzcie na to Cudeńko...:loveu:

Posted

Hmmm...nadal nie ma żadnych propozycji w sprawie Psiaków w lesie...? :roll:
Czyżby nikogo ten temat nie interesował i nie martwił...??? :roll: :cool1:
Nie dobrze...nie dobrze...:shake:

Posted

Hakita napisał(a):
Hmmm...nadal nie ma żadnych propozycji w sprawie Psiaków w lesie...? :roll:
Czyżby nikogo ten temat nie interesował i nie martwił...??? :roll: :cool1:
Nie dobrze...nie dobrze...:shake:

No, na to wygląda Aniu :shake: :shake:
Przecież sprawa nie jest jeszcze zakończona !
Tyle psiaków zostało w lesie, trzeba coś z tym zrobić...
Aniu, coś wymyślimy ...

Posted

Interesują nas bardzo, tylko kurcze, tak jak rozmawiałyśmy, nie przychodzi mi do głowy (pewnie pustej - może zmęczenie materiału) nic odkrywczego. Nie wiem, jak je teraz wyłapać, skoro są już bystre, spore i cwane. Już kojarzą, że człowieka należy unikać - nauka nie idzie w las.
Takiego Rarytasika sama bym omijała wielkim łukiem.

Ale ja jestem z Wami jakby co.

Posted

supergoga napisał(a):
Interesują nas bardzo, tylko kurcze, tak jak rozmawiałyśmy, nie przychodzi mi do głowy (pewnie pustej - może zmęczenie materiału) nic odkrywczego. Nie wiem, jak je teraz wyłapać, skoro są już bystre, spore i cwane. Już kojarzą, że człowieka należy unikać - nauka nie idzie w las.
Takiego Rarytasika sama bym omijała wielkim łukiem.

Ale ja jestem z Wami jakby co.

Cieszę się, że choć Ty jesteś...i dziękuję.
Ja wiem, że trudno coś tutaj konstruktywnego wymyślić...ale musimy pamiętać jeszcze o tych dużych psach. Ja w sumie teraz najbardziej martwię się o to, że za chwile będziemy łapać kolejne mioty...:placz: i kolejne...:placz: i tak w kółko...:placz: Jak udałoby się złapać duże, to i małe też... Tak myślę, choć zastanawiam się, jak to zrobić...:cool1:
I tak, jak wcześniej wspomniałam, tutaj potrzeba wiele doświadczonych osób w łapaniu "Dzikusków" (takich jak Super....:diabloti: ) i sprzętu... Tylko musimy się wszyscy jakoś zebrać i coś w tym temacie zrobić, a przede wszystkim zastanowić, jak to zrobić najlepiej...:cool1:

Posted

To ja myslę nad sposobami - choć to trudna ogromnie sprawa. Wydaje mi się żeodstrzał by musiał być (oczywiście usypiaczem - bo mnie zaraz za kłucownictwo albo pokrewieństwo z Rarytasem podejrzewać zaczniecie).
Tylko czy one pozwolą podejśc do siebie. A Sedalin - ryzykowny, nie damy rady upilnować, czy zjadły, odszukać. Za mało nas jakoś.

Posted

supergoga napisał(a):
To ja myslę nad sposobami - choć to trudna ogromnie sprawa. Wydaje mi się żeodstrzał by musiał być (oczywiście usypiaczem - bo mnie zaraz za kłucownictwo albo pokrewieństwo z Rarytasem podejrzewać zaczniecie).
Tylko czy one pozwolą podejśc do siebie. A Sedalin - ryzykowny, nie damy rady upilnować, czy zjadły, odszukać. Za mało nas jakoś.

No nie Kochana, takich podejrzeń to to nie będzie...;)
No z podejściem będzie ciężko, chyba że z jakiejś odległości...ale to też cud, jak się uda... Z Sedalinem będzie jeszcze gorzej...ten teren taki wielki...:shake: Za mało nas, za mało...:shake:
Również myślę, że musiałoby być dużo ludzi, do tego długa obserwacja terenu (jeżeli wogóle coś ona da, mam nadzieję...), a następnie na strzały z usypiaczem. Tylko teraz, co z dużymi psami??? Schronisko??? Nie sądzę...:shake: Najlepiej by było złapać, wysterylizować suczki i z powrotem do lasu. Te dorosłe, dzikie psy nie mają szans na adopcje... Maluchy napewno... Achhhh.........:roll: