Anula Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Jestem na zaproszenie Pauli.Cudowne psiaki.Będę zaglądać na wątek.Musi im się udać znaleźć domki. Quote
Beatkaa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Paula95']Rozsyłam teraz cały czas:)[/QUOTE] super :multi: Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nie było mnie na wątku 2 tygodnie. Dzisiaj przeczytałam tytuł i nie mogłam uwierzyć. Szoł taki szczęśliwy i ma psiego ślicznego kolegę do towarzystwa. Ale się cieszę:loveu::loveu::loveu: Quote
Awit Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dostałam wątek, już chyba kiedyś też tu byłam. Cieszę się, że Szoł ma swój dom. Niech tylko go pilnują, bo i nowi ludzie i nowe miejsce. Delma jest cudna, malutka taka. I ta jej buziulka, malusi pyszczek, a te oczy... serce boli. A w ogóle te psinki to żadne staruszki:-) Quote
Paula95 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Jeśli byłaś na wątku i drugi raz wysłałam, to przepraszam. :) 2 z nich można podpisać pod staruszki-Korala i Venkę. Quote
Gabi79 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Paula95']Koleżanka. :)[/QUOTE] Śliczna ta koleżanka!!!!! Parka z nich piękna, a Szołek odmłodniał:loveu: Quote
Paula95 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Na tym czarno-białym wygląda jakby miał co najmniej 2 lata mniej. :) Quote
kkasiiiar Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Melduje sie na watku , bede nagłasciac psiaki na facbookowej stronie pieskiego [URL]http://www.facebook.com/pieskiezycie?ref=tn_tnmn[/URL] Zaczne od Korala :) Quote
masza44 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 jestem na wątku, ja kocham staruszki, moi rodzice mają 14 letniego już pieska, jak odejdzie na pewno będę dla nich szukała właśnie staruszka ale mam nadzieję, że to nie będzie jeszcze szybko... Postaram się od czasu do czasu kupić któremuś psiakowi pakiet ogłoszeń... Quote
jaanka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Witam, dostałam pw i jestem . Bo na hasło staruszki mięknę . Zresztą zobaczcie moje banerki . Zaczęłam czytać wątek więc na razie wiem tylko z grubsza co się wydarzyło . Cieszę się ze w schronisku warunki i kierownictwo jest dobre . Może w przyszłości jak zacznie się kolejny etap Skarbonki zechcecie wystartowac z projektem na azyl przeznaczony dla staruszków . Teraz fajne pawilony zbudowała Brodnica . [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/222977-PIĄTY-ETAP-**skarbonka**-PIĄTY-ETAP/page12[/URL] Quote
Paula95 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Bardzo dziękuję za obecność wszystkich nowych cioteczek. :) Dziękuję za chęć pomocy w ogłoszeniach. Co do Azylu, musimy pomyśleć nad tym. :) Quote
Vesper Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Witam u psiaczków, jestem na zaproszenie [B]Pauli95[/B]. Po pierwsze- te psiaki są bardzo ładne, i mówię to obiektywnie, jeszcze nie kierowana emocjami (bo na razie zaczęłam czytać). Szczególnie podoba mi się Vena :)... Natomiast Iga to już większy problem... Jeżeli ona nie zna człowieka, może być ciężko. Najlepiej byłoby znaleźć dla niej DT z innymi psiakami (miałam taką tymczasowiczkę Nutkę- też potwornie się bała człowieka. Cała sztywniała przy dotyku. Uciekała ze schronu z dziećmi w zębach... Dzikusek, który nigdy nie miał pana/pani. Teraz- nazywa się Figa :), ma świetny domek w W-wie, a jej pani jest w ex-Nutce zakochana:)...-to był też nieadopcyjny przypadek...). Quote
Paula95 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Też by mi bardzo zależało dla niej na DT. Najlepiej BDT, bo szczerze nie chciałabym zbierać $$$. Wiem, że miałaby na pewno większe szanse na adopcję i odzyskanie zaufania... Quote
piescofajnyjest Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 ale tu sie tloczno zrobilo:)))) hopla!!! Quote
Paula95 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać, czy ktoś zna dobrego laryngologa najlepiej z Wlkp? Nasz psiaczek jest u nas od 1 lutego br. i zmaga się z uszkami od samego początku i nic mu nie pomaga... Quote
Maciek777 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Paula95']Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać, czy ktoś zna dobrego laryngologa najlepiej z Wlkp?[/QUOTE] Jestem tu na Twoje zaproszenie:) Niestety żadnego typowego laryngologa nie znam. Jedynie ogólnie dobre lecznice... Quote
Beatkaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ja nie ten region Polski w ogóle...a poza Wlkp też nie znam. :( Quote
piescofajnyjest Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 odwiedzam Staruszki, ale mam teraz Tesciowa na glowie i malo czasu:((( Quote
Beatkaa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='piescofajnyjest']odwiedzam Staruszki, ale mam teraz Tesciowa na glowie i malo czasu:((([/QUOTE] Trzymaj się tam!! A teraz dźwigamy psiaki ;) Quote
Paula95 Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Kurcze.. Pytam na dogo i nikt nie zna, a musimy pomoc Tibonkowi... Quote
Recommended Posts