Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie na wątku 2 tygodnie. Dzisiaj przeczytałam tytuł i nie mogłam uwierzyć.
Szoł taki szczęśliwy i ma psiego ślicznego kolegę do towarzystwa. Ale się cieszę:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dostałam wątek, już chyba kiedyś też tu byłam.
Cieszę się, że Szoł ma swój dom.
Niech tylko go pilnują, bo i nowi ludzie i nowe miejsce.
Delma jest cudna, malutka taka.
I ta jej buziulka, malusi pyszczek, a te oczy... serce boli.
A w ogóle te psinki to żadne staruszki:-)

Posted

jestem na wątku, ja kocham staruszki, moi rodzice mają 14 letniego już pieska, jak odejdzie na pewno będę dla nich szukała właśnie staruszka ale mam nadzieję, że to nie będzie jeszcze szybko...
Postaram się od czasu do czasu kupić któremuś psiakowi pakiet ogłoszeń...

Posted

Witam,
dostałam pw i jestem . Bo na hasło staruszki mięknę .
Zresztą zobaczcie moje banerki .
Zaczęłam czytać wątek więc na razie wiem tylko z grubsza co się wydarzyło .
Cieszę się ze w schronisku warunki i kierownictwo jest dobre .
Może w przyszłości jak zacznie się kolejny etap Skarbonki zechcecie wystartowac z projektem na azyl przeznaczony dla staruszków .
Teraz fajne pawilony zbudowała Brodnica .
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/222977-PIĄTY-ETAP-**skarbonka**-PIĄTY-ETAP/page12[/URL]

Posted

Witam u psiaczków, jestem na zaproszenie [B]Pauli95[/B].
Po pierwsze- te psiaki są bardzo ładne, i mówię to obiektywnie, jeszcze nie kierowana emocjami (bo na razie zaczęłam czytać). Szczególnie podoba mi się Vena :)...
Natomiast Iga to już większy problem... Jeżeli ona nie zna człowieka, może być ciężko. Najlepiej byłoby znaleźć dla niej DT z innymi psiakami (miałam taką tymczasowiczkę Nutkę- też potwornie się bała człowieka. Cała sztywniała przy dotyku. Uciekała ze schronu z dziećmi w zębach... Dzikusek, który nigdy nie miał pana/pani. Teraz- nazywa się Figa :), ma świetny domek w W-wie, a jej pani jest w ex-Nutce zakochana:)...-to był też nieadopcyjny przypadek...).

Posted

Też by mi bardzo zależało dla niej na DT. Najlepiej BDT, bo szczerze nie chciałabym zbierać $$$. Wiem, że miałaby na pewno większe szanse na adopcję i odzyskanie zaufania...

Posted

Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać, czy ktoś zna dobrego laryngologa najlepiej z Wlkp? Nasz psiaczek jest u nas od 1 lutego br. i zmaga się z uszkami od samego początku i nic mu nie pomaga...

Posted

[quote name='Paula95']Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać, czy ktoś zna dobrego laryngologa najlepiej z Wlkp?[/QUOTE]
Jestem tu na Twoje zaproszenie:)
Niestety żadnego typowego laryngologa nie znam. Jedynie ogólnie dobre lecznice...