Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunieczki będą w Fakcie i Wyborczej. Dziękuję pani Aniu :Rose:

Halo. Cioooootki!!!
Możecie pomóc w plakatowaniu i wkładaniu ulotek za wycieraczki samochodów???

Haaaaaloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patch75 napisał(a):
ja moge pomoc ale 24 marca po poludniu, o ile to nie za pozno

Dzięki :razz: Termin się nie liczy. Będzie kilkaset plakatów do rozwieszenia lub/i włożenia za wycieraczki. Patch napisz gdzie można dostarczyć lub podaj adres na pw, gdzie wysłać.

Posted

a moze poroznosic w Olsztynie tez?? co to za roznica-warszawa czy Olsztyn, chyba zadna:razz:

mozesz mi wsylac na adres, ktory podaje ci na prywie

lub 24 marca bede w Warszawie, mozna przekazac osobiscie na dworcu centralnym po 10 lub nowym swiecie po 16 lub gdzies w centrum tez po 16

Posted

Hm w Olsztynie też można, tylko, że w nagłówku jest napisane, że to honorowa sprawa dla Warszawiaków :evil_lol:

Wyślę Ci na adres, bo w piątek o tej porze nie będę mogła dostarczyć. Serdeczne dzięki :lol:

Posted

nie maza co;)

w w-wie bede w sobote,nie piatek, wiecjakby co, to daj znac
wobec tego bede czekac, a z ta honorowa sprawa dla warszawiakow nie bedzie problemu-zawsze to moze byc tez honorowa sprawa dla Olsztyniakow;)

Posted

Dziś paczuszka poszła ;) Włożyłam też kilka plakatów kolorowych. Bardzo dziękuję :multi:

Dziś też ukazało się w Wyborczej ogłoszenie ze zdjęciami sunieczek i fajnym tekstem. Pani Aniu :sweetCyb:

Ponadto sunie są na oficjalnej stronie Palucha. Będą spadać na dalsze strony, bo non stop są prezentowane nowe biedy.
Kabaty już oplakatowane, niestety już widziałam pozrywane plakaty :angryy: , najdłużej uchowują się w lecznicach. Część plakatów jest też w centrum. Co kilka dni trzeba będzie ponownie plakatować, ludzie zrywają. Poprosiłam parę osób o pomoc. Cioteczki dogomaniaczki pomóżcie!

Posted

paros napisał(a):
Śliczne ogloszenie ukazało się w Wyborczej :lol:
:lol:
A skąd można wziąć plakacik? :cool3:

Prawda, że ładne?

Poproszę o maila na pw lub adres, jeśli nie masz drukarki. Wyślę też trochę kolorowych. Wpadłam w trans wysyłania pocztą :evil_lol:

Posted

gamoń napisał(a):
Plakaciki dałam tez AleksandrzeB i Przyjacielowi Koni-dzisiaj .

Gamońku :calus: Mogłam dać Ci więcej ;) Nic straconego, mam blisko do Ciebie :cool3:

Posted

Ja bym była za tym, aby zrobić małe ulotki i może portier by rozdał przy sprawdzaniu biletów, albo przy kasie mogły by leżeć dla zainteresowanych.
Rozklejone plakaty na ulicy pozrywają. A może pozwolili by powiesić w holu?
Ta informacja powinna dotrzeć do tych osób , które pewnie panią Lidkę znały.

Posted

asiunia tu aga, odebrałam plakaty od renaty, wszystkie poszły już w warszawę(ursynów,natolin,okolice mokotowa, parę do piaseczna pojechało) znajomi tez rozklejają, będę za jakiś czas znów u renaty więc jeśli masz jakieś na wydaniu to ja bardzo chętnie:) albo na maila to drukne: [email protected]