asiuniap Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Sunieczki będą w Fakcie i Wyborczej. Dziękuję pani Aniu :Rose: Halo. Cioooootki!!! Możecie pomóc w plakatowaniu i wkładaniu ulotek za wycieraczki samochodów??? Haaaaaloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
patch75 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ja moge pomoc ale 24 marca po poludniu, o ile to nie za pozno Quote
diana79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 sunie muszą znaleźć domek :-( niech wkońcu skończy się ich koszmar :placz: Quote
asiuniap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 patch75 napisał(a):ja moge pomoc ale 24 marca po poludniu, o ile to nie za pozno Dzięki :razz: Termin się nie liczy. Będzie kilkaset plakatów do rozwieszenia lub/i włożenia za wycieraczki. Patch napisz gdzie można dostarczyć lub podaj adres na pw, gdzie wysłać. Quote
patch75 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a moze poroznosic w Olsztynie tez?? co to za roznica-warszawa czy Olsztyn, chyba zadna:razz: mozesz mi wsylac na adres, ktory podaje ci na prywie lub 24 marca bede w Warszawie, mozna przekazac osobiscie na dworcu centralnym po 10 lub nowym swiecie po 16 lub gdzies w centrum tez po 16 Quote
asiuniap Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Hm w Olsztynie też można, tylko, że w nagłówku jest napisane, że to honorowa sprawa dla Warszawiaków :evil_lol: Wyślę Ci na adres, bo w piątek o tej porze nie będę mogła dostarczyć. Serdeczne dzięki :lol: Quote
patch75 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nie maza co;) w w-wie bede w sobote,nie piatek, wiecjakby co, to daj znac wobec tego bede czekac, a z ta honorowa sprawa dla warszawiakow nie bedzie problemu-zawsze to moze byc tez honorowa sprawa dla Olsztyniakow;) Quote
asiuniap Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Dziś paczuszka poszła ;) Włożyłam też kilka plakatów kolorowych. Bardzo dziękuję :multi: Dziś też ukazało się w Wyborczej ogłoszenie ze zdjęciami sunieczek i fajnym tekstem. Pani Aniu :sweetCyb: Ponadto sunie są na oficjalnej stronie Palucha. Będą spadać na dalsze strony, bo non stop są prezentowane nowe biedy. Kabaty już oplakatowane, niestety już widziałam pozrywane plakaty :angryy: , najdłużej uchowują się w lecznicach. Część plakatów jest też w centrum. Co kilka dni trzeba będzie ponownie plakatować, ludzie zrywają. Poprosiłam parę osób o pomoc. Cioteczki dogomaniaczki pomóżcie! Quote
paros Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Śliczne ogloszenie ukazało się w Wyborczej :lol: A skąd można wziąć plakacik? :cool3: Quote
gamoń Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Plakaciki dałam tez AleksandrzeB i Przyjacielowi Koni-dzisiaj . Quote
asiuniap Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 paros napisał(a):Śliczne ogloszenie ukazało się w Wyborczej :lol: :lol: A skąd można wziąć plakacik? :cool3: Prawda, że ładne? Poproszę o maila na pw lub adres, jeśli nie masz drukarki. Wyślę też trochę kolorowych. Wpadłam w trans wysyłania pocztą :evil_lol: Quote
asiuniap Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 gamoń napisał(a):Plakaciki dałam tez AleksandrzeB i Przyjacielowi Koni-dzisiaj . Gamońku :calus: Mogłam dać Ci więcej ;) Nic straconego, mam blisko do Ciebie :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Asiuniap - nie wiem, co Ty na to, ale może by tak poprosić o pozwolenie rozwieszenia plakatów pod teatrami ????? Czy jest możliwe zrobienie takich formatu A3 ???? Quote
wanda szostek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja bym była za tym, aby zrobić małe ulotki i może portier by rozdał przy sprawdzaniu biletów, albo przy kasie mogły by leżeć dla zainteresowanych. Rozklejone plakaty na ulicy pozrywają. A może pozwolili by powiesić w holu? Ta informacja powinna dotrzeć do tych osób , które pewnie panią Lidkę znały. Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Warszawo - to wyjątkowo ważna sprawa !!!!! Pomóżmy !!!!!!!!!! Dwie nieszczęśliwe sunie czekają !!!!!!!! Każdy pomysł mile widziany !!!!! I dom dla dziewczynek !!! Quote
diana79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 biedne sunie :-( ile jeszcze muszą czekac na domek? :-( Quote
przyjaciel_koni Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bardzo potrzebna pomoc w ogłaszaniu sunieczek !!!!! Pilnie potrzebują domu !!!!! Quote
aniolek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 asiunia tu aga, odebrałam plakaty od renaty, wszystkie poszły już w warszawę(ursynów,natolin,okolice mokotowa, parę do piaseczna pojechało) znajomi tez rozklejają, będę za jakiś czas znów u renaty więc jeśli masz jakieś na wydaniu to ja bardzo chętnie:) albo na maila to drukne: [email protected] Quote
pidzej Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja wczoraj kilka na bielanach rozwiesiłam, a dziś deszcz leje. Quote
patch75 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dziekuje za przesylke asiounap-dostalam ja i dwa sa juz w lokalnej lecznicy Quote
Recommended Posts