Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry już niedługo będę miała zaszczyt poznać uroczą parę!!
Gdybym miała swój dom, gdybym....takie kudłacze grzałyby doopki u mnie :-) na razie mam 2 w tym jedno mieszadło jamniora.

Posted

Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy.
Smacznego psiaczki

Posted

elik napisał(a):
Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy.
Smacznego psiaczki

HURRA !!! DZIĘKUJĘ w imieniu Ineczki & Miecia :) :) :) Dzięki fundacji KASTOR ich brzuszki będą super szczęśliwe i najedzone :)

Posted

willma napisał(a):
super - dziękujemy :)

Obiecałyśmy :)
Jak przywiozą daj znać na PW. Gdyby się opóźniało, będę reklamować.

Posted

A jeszcze jedno, mam nadzieję, że będzie wzięte to pod uwagę, że wpłaciłam 50 zł , czyli 25 dla Miecia i 25 dla Ineczki, bo na pierwszej stronie jest napisane tylko 50 zł, więc przypominam, że dla obydwu psiaków!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A jeszcze jedno, mam nadzieję, że będzie wzięte to pod uwagę, że wpłaciłam 50 zł , czyli 25 dla Miecia i 25 dla Ineczki, bo na pierwszej stronie jest napisane tylko 50 zł, więc przypominam, że dla obydwu psiaków!! :)

Poprawione :) Dziękujemy :)

Miziam moją księżniczkę na dobranoc :) Śpij smacznie niedźwiadku :-*

Posted

Jak tylko będę mogła to wstawię zdjęcia. Za piękne nie będą, bo prawie paluchy odmroziłam, a teraz się kuruję, z nosa cieknie i nastrój nie za bardzo....
Czekajcie, a zobaczycie.
Ineczka mnie zauroczyła!! Jest cudownym psem z charakterkiem!!!! mamanabank też zauroczona.

Mieciu jak chłopinka, własnymi drogami chodził, a Inka szalała. Spokojny i stonowany.

Posted (edited)

INECZKA :-)

tu ciotka Figa głaszcze cud dziewczynkę!!

taka jestem piękna i kochana

niech tylko mnie wyczeszą, niech tylko odrośnie mi zdrowa sierść na wiosnę, a wtedy będę mieć piękną grzywkę :-) a oczka wcale nie będzie widać.

Edited by Figafiga
Posted

a tak sobie sprawdzam obejście :cool3::cool3:

a tak rozmawiam z pobratyńcami :evil_lol:

no dobra podoba mi się !!! :diabloti::diabloti::diabloti: kto mnie teraz złapie??

no nie złapana przez mamanabank!!!

mówię wszystkim dobranoc!!! cioteczki kochane!!!

Posted

MIECIU :loveu:

Piękny Mieciu jestem podziwiajcie mnie.

tak mnie do siebie przytulała ciotka Sylwia

a jak tak chciałem pozwiedzać nowe kąty

udało się i pozwiedzałem wszystko. Dobrej nocy!!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak sobie przypomnę jaką biedę zabierałam tydzień temu ze schroniska a teraz widzę śliczne szczęśliwe pysiaczki...
Codziennie oglądam zdjęcia,ich drogę od tej psiej tragedii do psiego szczęścia... Dziękuję Wam wszystkim za pomoc :kiss_2::kiss_2::kiss_2: