Figafiga Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dzień dobry już niedługo będę miała zaszczyt poznać uroczą parę!! Gdybym miała swój dom, gdybym....takie kudłacze grzałyby doopki u mnie :-) na razie mam 2 w tym jedno mieszadło jamniora. Quote
willma Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 para niesamowita :) a Miecio łamie wszystkie serca... Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy. Smacznego psiaczki Quote
lula85 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 elik napisał(a):Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy. Smacznego psiaczki HURRA !!! DZIĘKUJĘ w imieniu Ineczki & Miecia :) :) :) Dzięki fundacji KASTOR ich brzuszki będą super szczęśliwe i najedzone :) Quote
lula85 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 sylwiaso napisał(a):Czekamy na fotki od cioci Figuni!!! Ojjjj czkekamy czekamy :) Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 willma napisał(a):super - dziękujemy :) Obiecałyśmy :) Jak przywiozą daj znać na PW. Gdyby się opóźniało, będę reklamować. Quote
lula85 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 HOP HOP Podnoszę pannicę na dzień dobry :) Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A jeszcze jedno, mam nadzieję, że będzie wzięte to pod uwagę, że wpłaciłam 50 zł , czyli 25 dla Miecia i 25 dla Ineczki, bo na pierwszej stronie jest napisane tylko 50 zł, więc przypominam, że dla obydwu psiaków!! :) Quote
lula85 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):A jeszcze jedno, mam nadzieję, że będzie wzięte to pod uwagę, że wpłaciłam 50 zł , czyli 25 dla Miecia i 25 dla Ineczki, bo na pierwszej stronie jest napisane tylko 50 zł, więc przypominam, że dla obydwu psiaków!! :) Poprawione :) Dziękujemy :) Miziam moją księżniczkę na dobranoc :) Śpij smacznie niedźwiadku :-* Quote
Figafiga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jak tylko będę mogła to wstawię zdjęcia. Za piękne nie będą, bo prawie paluchy odmroziłam, a teraz się kuruję, z nosa cieknie i nastrój nie za bardzo.... Czekajcie, a zobaczycie. Ineczka mnie zauroczyła!! Jest cudownym psem z charakterkiem!!!! mamanabank też zauroczona. Mieciu jak chłopinka, własnymi drogami chodził, a Inka szalała. Spokojny i stonowany. Quote
Figafiga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) INECZKA :-) tu ciotka Figa głaszcze cud dziewczynkę!! taka jestem piękna i kochana niech tylko mnie wyczeszą, niech tylko odrośnie mi zdrowa sierść na wiosnę, a wtedy będę mieć piękną grzywkę :-) a oczka wcale nie będzie widać. Edited February 4, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a tak sobie sprawdzam obejście :cool3::cool3: a tak rozmawiam z pobratyńcami :evil_lol: no dobra podoba mi się !!! :diabloti::diabloti::diabloti: kto mnie teraz złapie?? no nie złapana przez mamanabank!!! mówię wszystkim dobranoc!!! cioteczki kochane!!! Quote
Figafiga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 MIECIU :loveu: Piękny Mieciu jestem podziwiajcie mnie. tak mnie do siebie przytulała ciotka Sylwia a jak tak chciałem pozwiedzać nowe kąty udało się i pozwiedzałem wszystko. Dobrej nocy!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaso Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Super Figuś!!fotki śliczne bardzo Dziekujemy!!:buzi::buzi: Quote
lula85 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 DZIĘKUJEMY za śliczny prezent :) Ineczka taakaa szczęśliwa :) Mieciulek też skarbek kochaniutki ... Quote
Onaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ineczka przekochana :)! A Mieciu, naprawdę ładny :). Quote
lula85 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Jak sobie przypomnę jaką biedę zabierałam tydzień temu ze schroniska a teraz widzę śliczne szczęśliwe pysiaczki... Codziennie oglądam zdjęcia,ich drogę od tej psiej tragedii do psiego szczęścia... Dziękuję Wam wszystkim za pomoc :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
stokrotka.af Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 no pięknie się Ineczka z Mieciem prezentują :loveu: Quote
willma Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Figa mimo mrozu, fotki odzwierciedlają te dwa szczęścia :) Quote
Recommended Posts