Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malvaaa']a sunia ma już jakieś ogłoszenia?[/QUOTE]
Jeszcze nie ma :( Postaram sie jak najszybiciej za nie zabrac,chyba ze ktos molgby mi pomoc :)

Posted

niestety talentu nie mam ale starałam się jak mogłam :)

Inka – kudłata sunia szuka domu

Inka to kudłata ok.3 letnia sunia, dzięki dobrym duszom sunia opuściła miejsce gdzie życie psów nie jest łatwe. Sunia w schronisku była smutna, zrezygnowana i zdesperowana. Po prau dniach w hoteliku, otoczona miłością, bezpieczeństwem i ciepłym kątem Inka doznała przemiany, stała się wesołym i bardzo kontaktowym psiakiem. Szaleje na spacerach, cieszy się każdym dniem, kocha człowieka i potrzebuje z nim kontaktu… Inka jest pięknym psiakiem, niestety w wyniku wypadku straciła oko, ale w niczym jej to nie przeszkadza, i mamy nadzieje że to nie utrudni adopcji bo ta sunia naprawdę zasługuje na cudowny domek…

Posted

Odrobinę poprawiłam ogłoszenie :) Dopisałam na końcu kilka konkretów, zmieńcie, jeśli coś jest nie tak :) Może tak:

[FONT=Times New Roman]Piękna, kudłata Ineczka szuka domku[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ineczka to kudłata, ok. 3-letnia sunia. Dzięki dobrym ludziom opuściła schronisko, w którym panowały bardzo trudne warunki. Ineczka popadła tam w depresję. W hoteliku, otoczona miłością swoich opiekunów, stała się bardzo wesołym psiakiem. Szaleje na spacerach, cieszy się każdym dniem, kocha człowieka i potrzebuje z nim kontaktu. W wyniku wypadku Ineczka straciła oko, jednak w niczym jej to nie przeszkadza. Sunia zasługuje na cudowny domek. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Inka została odpchlona, odrobaczona i wysterylizowana. Adopcja możliwa po podpisaniu umowy przedadopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]

Posted

Dla mnie tekst do ogłoszeń I i II super!U Ineczki wszystko dobrze........WIOSNĘ już widać pięknie śpiewają ptaszki w lasku brzozowym!Mocno ściskamy wszystkie Kochane cioteczki:calus::calus::buzi:

Posted

[quote name='sylwiaso']Dla mnie tekst do ogłoszeń I i II super!U Ineczki wszystko dobrze........WIOSNĘ już widać pięknie śpiewają ptaszki w lasku brzozowym!Mocno ściskamy wszystkie Kochane cioteczki:calus::calus::buzi:[/QUOTE]
Kochana Ciocia Sylwia :)