Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zamarzł mi siostry aparat kilka dni temu myślałam ,że popsułam,ale to tylko baterie! szykuję sesję,bo mają przyjechać cioteczki mamanabank i figafiga zobaczyć psiaczki to wtedy będą super fotki !!!

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bym chciała zrobić im fajne fotki,ale Figuni synek zachorował i nie mam sumienia jej prosić,ale zrobię z willmą może uda się jutro!Ineczka poczuła się bardzo dobrze,broni mi posesji z czego zadowolony jest mój mąż i nie dopuszcza żadnego psiaka do siebie !!i to mnie najbardziej martwi,bo nie mogę jej puścić razem z nimi.Natomiast Miecio to facet,który świetnie radzi sobie z damami biegał dziś z nimi po podwórku,obwąchiwał nawet ustąpił Fionce miseczkę z wodą poczekał,aż się napije i potem powoli sam podszedł.Psiaki każde z innym temperamentem,ale wdzięczne i kochające ludzi.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Bardzo bym chciała zrobić im fajne fotki,ale Figuni synek zachorował i nie mam sumienia jej prosić,ale zrobię z willmą może uda się jutro!Ineczka poczuła się bardzo dobrze,broni mi posesji z czego zadowolony jest mój mąż i nie dopuszcza żadnego psiaka do siebie !!i to mnie najbardziej martwi,bo nie mogę jej puścić razem z nimi.Natomiast Miecio to facet,który świetnie radzi sobie z damami biegał dziś z nimi po podwórku,obwąchiwał nawet ustąpił Fionce miseczkę z wodą poczekał,aż się napije i potem powoli sam podszedł.Psiaki każde z innym temperamentem,ale wdzięczne i kochające ludzi.

Ojj napewno dziewczyna się wyrobi,poprostu chce czuć się potrzebna :) Tęsknię za nią ...
Mieciulek kochaniutki od początku wyglądał mi na takiego psiego dżentelmena ;) I jak na dżentelmena przystało pięknie postępuje z psimi damami ;)

Posted

znalazłam i jestem u suni :)

na razie nie mogę pomóc finansowo ale jak tylko będę mogła to wpłacę coś jednorazowo...

sunia śliczna! coś czuje że Inka po fryzjerze, opiece i miłości przeżyje metamorfozę :)

Posted

malvaaa napisał(a):
znalazłam i jestem u suni :)

na razie nie mogę pomóc finansowo ale jak tylko będę mogła to wpłacę coś jednorazowo...

sunia śliczna! coś czuje że Inka po fryzjerze, opiece i miłości przeżyje metamorfozę :)

Ineczka to prawdziwa psia ksiezniczka !!! Potrzebuje tylko duuuzo czulosci i dobrego fryzjera ;)

Posted

Witam wszystkich Figafiga nie mogła zrobić zdjęć, ale ja pojechałam zobaczyć nowych pensjonariuszy :)

i oto piękności jeszcze przed fryzjerem :) jak się cieszy kiedy wybiega na podwórko hehehe

a za nią podąża Miecio :)

razem...

Posted

[quote name='lula85']Kochani,

ZBIERAM NA LECZENIE I UTRZYMANIE INECZKI !!!

Inka jest młodą sznaucerką obecnie w typie kudłacza, ma ok 3 lat, niestety nie ma jednego oka...zawdzięcza to człowiekowi....
Nie chcemy pisać na forum dlaczego suczka nie ma oka...
Ciężko stwierdzić czy Inka cierpi czy ją boli... Poznaliśmy ją jako sunię w depresji, wycofaną....ale spokojną.

Czy ten " człowiek" nadal pracuje w schronisku ? Tam jest wiele psów bez oka i tak ma dalej być ??

Posted

Miś polarny :) ciekawe jak będzie wyglądała po fryzjerze :)

i Miecio mała kruszynka, która nie bardzo wie co się dzieje

a to zdjęcie mnie zabiło :(
co on musiał przeżyć... jaka trauma

Posted

willma napisał(a):
Witam wszystkich Figafiga nie mogła zrobić zdjęć, ale ja pojechałam zobaczyć nowych pensjonariuszy :)

i oto piękności jeszcze przed fryzjerem :) jak się cieszy kiedy wybiega na podwórko hehehe

a za nią podąża Miecio :)

razem...

Serce rośnie ! A kilka dni temu wyć się chciało ....Wystarczyła jedna dobra dusza , która zawalczyła i dobrzy ludzie co pomogli...i psy szczęśliwe !!!

Posted

willma napisał(a):
Miś polarny :) ciekawe jak będzie wyglądała po fryzjerze :)

i Miecio mała kruszynka, która nie bardzo wie co się dzieje

a to zdjęcie mnie zabiło :(
co on musiał przeżyć... jaka trauma

Miecio liże ziemię....Jeśli to się powtarza to trzeba KONIECZNIE zrobić USG jamy brzusznej ! Niestety , wiem coś o tym.

Posted

Jak dobrze że są zdjęcia :).
Bardzo dziękujemy :).

A Miecio wygląda jak prosiaczek ;).
Ale na tym ostatnim zdjęciu, to faktycznie - co on musiał przeżyć :(.
Wygląda jakby szukał pożywienia ...

Posted (edited)

Dogo07 napisał(a):
Jak dobrze że są zdjęcia :).
Bardzo dziękujemy :).

A Miecio wygląda jak prosiaczek ;).
Ale na tym ostatnim zdjęciu, to faktycznie - co on musiał przeżyć :(.
Wygląda jakby szukał pożywienia ...

Jak go zabierałam ze schronu to wysadził łepek za boks (w boksie sam lód :( ) i zaczął wyjadać śnieg...Serce mi pęłko jak to zobaczyłam :(

DZIĘKUJEMY ZA SUPER FOTY :) Moje kochane nieboraczki :)
Skarby odżyły !!! Jestem przeszczęśliwa patrząc na nie :)

Edited by lula85