Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Galka zaprosil swoja ulubiona Nelli . ( Neli, to mala sunieczka ze Slowacji, ktora Galka pokochal ponad zycie. Galka nasladuje Nelli na kazdym kroku i robi wszystko, co tylko Nelli zrobi) Dostal obrozke z niebieska chusteczka, a Nelli z czerwona. I tak pomaszerowali do restauracji. Galka zachowal sie wzorowo. Zapomnialam napisac, ze Galka jeszcze wczoraj zostal wykapany. Ma bardzo miekka sierc i Oliver ( maz Michaeli) stwierdzil, ze jeszcze mu zabki sie wyczysci, diamant na zabku przyklei :evil_lol: i bedzie galant pierwszej klasy.
Dzis Galka zaliczyl swoja pierwsza mysz. Tzn zlapal ja, Michaela chciala mu ja odebrac, to tak zaczal plakac, ze mu ja oddala, a on ja zjadl.:evil_lol:
Galka jest bardzo swiata ciekawy. Tzn. gdy sobie cos wbije do glowy, ze chce to zobaczyc, to musi to skontrolowac i wtedy mozna go wolac, i wolac, on ale wtedy Galka jest gluchy.:evil_lol: Ale tak ogolnie, jest posluszny, cala noc spokojnie przesypia. Galka nie ma tez zadnych problemow z kotami,wrecz przeciwnie. lubi koty. Bedziemy szukali dla Galki domu, tylko z ogrodem. I najlepiej w malej miejscowosci, gdzie nie ma duzo ruchu i gdzie bardzo blisko sa pola. i laki. Galka sie absolutnie nie nadaje do mieszkania. On uwielbia ganiac po dworze, po lakach, po polach jest bardzo ciekawski. I uwielbia grzebac dziury.

Posted

Na razie nowe zdjecia Galki, Mony i szczylkow mozna tu zobaczyc. Niestety nie dam rady ich sciagnac, mam dzis dostac te zdjecia mailem, to je wkleje. na razie zobaczcie tutah, szczegolnie polecam zdjecie galki na drugiej stronie z MYSZA w pysiu:evil_lol: Trofeum lowieckie

http://www.photoshelter.com/

, tam gdzie jest find, podajcie Schapp, wtedy otworza sie zdjecia.

Posted

No niestety, na razie to tymczas i pozostanie tymczasem.:placz: Dla Galki szukamy domu.
No i nic nie piszecie o Nelli, przyjaciolki Galki. To ta mala, czarno biala sunia, ktora z nim biega. I o mysczce w pysiu Galki, tez nic nie piszecie. :placz: Ach, jestem rozczarowana:placz:

Posted

pajunia napisał(a):
No niestety, na razie to tymczas i pozostanie tymczasem.:placz: Dla Galki szukamy domu.
No i nic nie piszecie o Nelli, przyjaciolki Galki. To ta mala, czarno biala sunia, ktora z nim biega. I o mysczce w pysiu Galki, tez nic nie piszecie. :placz: Ach, jestem rozczarowana:placz:

Czym jesteś rozbczarowana? O co chodzi :cool3:

Posted

pajunia napisał(a):

Pajuniu kochana!!! Zdjęcia są przepiękne, aż się wzruszyłam!!! Gałeczka wreszcie moze się wyhasać!!! Widać, że jest bardzo szczęśliwy!!!:multi: :multi: :multi:
DZIĘKUJEMY!!!:loveu:

/a myszki troszkę mi żal...:oops: /

Posted

Czym jesteś rozbczarowana? O co chodzi

Juz Asia napisala pieknie o zdjeciach. Rozczarowana bylam, ze nikt Galki tak naprawde nie podziwia na tych zdjeciach, a on taki sliczny i rozbrykany. To raczej bylo w formie zartu.:oops: :eviltong:

Posted

pajunia napisał(a):
Juz Asia napisala pieknie o zdjeciach. Rozczarowana bylam, ze nikt Galki tak naprawde nie podziwia na tych zdjeciach, a on taki sliczny i rozbrykany. To raczej bylo w formie zartu.:oops: :eviltong:

Pajuniu, zachwycałabym sie juz dawno, ale nie było mnie na Dogo:). Gałeczka jest naprawdę piękny i taki radosny!!!:multi:

Posted

wzruszyły mnie te zdjęcia:oops: najcudowniejsze chwile tu na dogo....i w ogóle w życiu gdy starszy psiak wychodzi ze schroniska....

pięknie wygląda na tych zdjęciach....taka wypięta pierś do przodu....

SUPER...

dziękuję:oops:

Posted

Gałeczek bardzo sie zmienił od wyjscia ze schroniska. Jest bardziej weselszy :) no i co najważniejsze chodź to do m tymczasowy, ale jest szczęśliwy. Zdjecia mówią same za siebie :)

Posted

tak mi tez łezka w oku się zakręciła...

uwielbiam takie momenty, to w życiu każdego dogomaniaka najważniejsze i najszczęśliwsze chwile w życiu:loveu:

Posted

Gosia, zapraszam chetnie do przyjazdu do jego rodzinki zastepczej i ogladniecia kawalera. Na PW chetnie podam adres. Niestety, ze wzgledow czasowych ( okolo 150 psow, ktotym w tej chwili domow szukam) nie jestem w stanie codziennie zdawac relacji z wszystkich tu wyadoptowanych, lub przebywajacych na DT - pisakach.