ulvhedinn Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :laola: :laola: Fantastycznie się czyta o tym, jak staruszki odzyskuja wolę i radość życia!!!! Quote
pajunia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wczoraj Galka zaprosil swoja ulubiona Nelli . ( Neli, to mala sunieczka ze Slowacji, ktora Galka pokochal ponad zycie. Galka nasladuje Nelli na kazdym kroku i robi wszystko, co tylko Nelli zrobi) Dostal obrozke z niebieska chusteczka, a Nelli z czerwona. I tak pomaszerowali do restauracji. Galka zachowal sie wzorowo. Zapomnialam napisac, ze Galka jeszcze wczoraj zostal wykapany. Ma bardzo miekka sierc i Oliver ( maz Michaeli) stwierdzil, ze jeszcze mu zabki sie wyczysci, diamant na zabku przyklei :evil_lol: i bedzie galant pierwszej klasy. Dzis Galka zaliczyl swoja pierwsza mysz. Tzn zlapal ja, Michaela chciala mu ja odebrac, to tak zaczal plakac, ze mu ja oddala, a on ja zjadl.:evil_lol: Galka jest bardzo swiata ciekawy. Tzn. gdy sobie cos wbije do glowy, ze chce to zobaczyc, to musi to skontrolowac i wtedy mozna go wolac, i wolac, on ale wtedy Galka jest gluchy.:evil_lol: Ale tak ogolnie, jest posluszny, cala noc spokojnie przesypia. Galka nie ma tez zadnych problemow z kotami,wrecz przeciwnie. lubi koty. Bedziemy szukali dla Galki domu, tylko z ogrodem. I najlepiej w malej miejscowosci, gdzie nie ma duzo ruchu i gdzie bardzo blisko sa pola. i laki. Galka sie absolutnie nie nadaje do mieszkania. On uwielbia ganiac po dworze, po lakach, po polach jest bardzo ciekawski. I uwielbia grzebac dziury. Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ale fajne wieści o Gałku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pajunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Na razie nowe zdjecia Galki, Mony i szczylkow mozna tu zobaczyc. Niestety nie dam rady ich sciagnac, mam dzis dostac te zdjecia mailem, to je wkleje. na razie zobaczcie tutah, szczegolnie polecam zdjecie galki na drugiej stronie z MYSZA w pysiu:evil_lol: Trofeum lowieckie http://www.photoshelter.com/ , tam gdzie jest find, podajcie Schapp, wtedy otworza sie zdjecia. Quote
Matusz Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 śliczne zdjęcia Gałki, jaki on dostojny w tych szeleczkach :loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 stare psy najbardziej potrafią sie odwdzięczyć... życzymy samych szcześliwych chwil w nowym domku Quote
pajunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No niestety, na razie to tymczas i pozostanie tymczasem.:placz: Dla Galki szukamy domu. No i nic nie piszecie o Nelli, przyjaciolki Galki. To ta mala, czarno biala sunia, ktora z nim biega. I o mysczce w pysiu Galki, tez nic nie piszecie. :placz: Ach, jestem rozczarowana:placz: Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pajunia napisał(a):No niestety, na razie to tymczas i pozostanie tymczasem.:placz: Dla Galki szukamy domu. No i nic nie piszecie o Nelli, przyjaciolki Galki. To ta mala, czarno biala sunia, ktora z nim biega. I o mysczce w pysiu Galki, tez nic nie piszecie. :placz: Ach, jestem rozczarowana:placz: Czym jesteś rozbczarowana? O co chodzi :cool3: Quote
Asia_M Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pajunia napisał(a):No niestety, na razie to tymczas i pozostanie tymczasem.:placz: Dla Galki szukamy domu. No i nic nie piszecie o Nelli, przyjaciolki Galki. To ta mala, czarno biala sunia, ktora z nim biega. I o mysczce w pysiu Galki, tez nic nie piszecie. :placz: Ach, jestem rozczarowana:placz: Pajuniu kochana!!! Zdjęcia są przepiękne, aż się wzruszyłam!!! Gałeczka wreszcie moze się wyhasać!!! Widać, że jest bardzo szczęśliwy!!!:multi: :multi: :multi: DZIĘKUJEMY!!!:loveu: /a myszki troszkę mi żal...:oops: / Quote
pajunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czym jesteś rozbczarowana? O co chodzi Juz Asia napisala pieknie o zdjeciach. Rozczarowana bylam, ze nikt Galki tak naprawde nie podziwia na tych zdjeciach, a on taki sliczny i rozbrykany. To raczej bylo w formie zartu.:oops: :eviltong: Quote
Asia_M Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pajunia napisał(a):Juz Asia napisala pieknie o zdjeciach. Rozczarowana bylam, ze nikt Galki tak naprawde nie podziwia na tych zdjeciach, a on taki sliczny i rozbrykany. To raczej bylo w formie zartu.:oops: :eviltong: Pajuniu, zachwycałabym sie juz dawno, ale nie było mnie na Dogo:). Gałeczka jest naprawdę piękny i taki radosny!!!:multi: Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Muszę się przyznać, że ja dopiero teraz zobaczyłem fotki Gałeczki. Sa przepiekne. Gałęk wygląda na zadowolonego :) :multi: Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wzruszyły mnie te zdjęcia:oops: najcudowniejsze chwile tu na dogo....i w ogóle w życiu gdy starszy psiak wychodzi ze schroniska.... pięknie wygląda na tych zdjęciach....taka wypięta pierś do przodu.... SUPER... dziękuję:oops: Quote
Gosiapk Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Aż trudno uwierzyć, że to 'nasz' Gałka! Taki lśniący i wesoły. Aż się łezka w oku kręci. Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gałeczek bardzo sie zmienił od wyjscia ze schroniska. Jest bardziej weselszy :) no i co najważniejsze chodź to do m tymczasowy, ale jest szczęśliwy. Zdjecia mówią same za siebie :) Quote
Matusz Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 tak mi tez łezka w oku się zakręciła... uwielbiam takie momenty, to w życiu każdego dogomaniaka najważniejsze i najszczęśliwsze chwile w życiu:loveu: Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To prawda :) Bardzo lubie takie zakończenia :) Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To mało powiedziane. Wygląda na bardzo, ale to bardzo szczęśliwego :multi: Quote
Rybka_39 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Co tu dużo mowic.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ciociu Neverend, miło Cię widzieć on-line :) Troszkę się stęskniłam :) Quote
pajunia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Gosia, zapraszam chetnie do przyjazdu do jego rodzinki zastepczej i ogladniecia kawalera. Na PW chetnie podam adres. Niestety, ze wzgledow czasowych ( okolo 150 psow, ktotym w tej chwili domow szukam) nie jestem w stanie codziennie zdawac relacji z wszystkich tu wyadoptowanych, lub przebywajacych na DT - pisakach. Quote
Recommended Posts