pajunia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Galka , jak na razie jeszcze u Michaeli na tymczasie, ale to bedzie juz staly tymczas.:evil_lol: Przestalismy szukac domku dla niego, gdyz nigdzie lepiej nie bedzie mial, tam juz jest dlugo, wszystkich kocha i wszyscy go kochaja, wiec tam zostanie do konca. Ale z pewnoscia jeszcze dlugo, gdyz Galka jest bardzo zywotnym strauszkiem , a po tym, gdy zostal wykastrowany i zrobione zostaly zabki, to odmlodnial i bardzo dobrze sie czuje. Jedynie co, to tabletki na serce bedzie musial do konca zycia brac, bo serduszko juz nie najlepsze. Quote
Matusz Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 pajunia napisał(a):Galka , jak na razie jeszcze u Michaeli na tymczasie, ale to bedzie juz staly tymczas.:evil_lol: Przestalismy szukac domku dla niego, gdyz nigdzie lepiej nie bedzie mial, tam juz jest dlugo, wszystkich kocha i wszyscy go kochaja, wiec tam zostanie do konca. Ale z pewnoscia jeszcze dlugo, gdyz Galka jest bardzo zywotnym strauszkiem , a po tym, gdy zostal wykastrowany i zrobione zostaly zabki, to odmlodnial i bardzo dobrze sie czuje. Jedynie co, to tabletki na serce bedzie musial do konca zycia brac, bo serduszko juz nie najlepsze. no to nasz młodziak w pełni sił:loveu::loveu: a możemy liczyć na jakieś fotki przystojniaka ?:razz: Quote
pajunia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Na razie nie, bo cos mi sie pokicialo z Frickiem, z ktorego zdjecia wstawialam, i nie wiem, gdzie indziej jakiegos serwera szukac, aby zdjecia tam umieszczac. A z fotosikiem cos mi nie wychodzi, probuje je sciagac i wciaz dostaje informacje, ze blad i mam skonsultowac admina. Wiec nie wiem, jak bede je wklejala. A zreszta obiecalam sobie i innym , mi " bardzo zyczliwym" ze juz nic o psach, ktorym domy znalazlam, na dogo pisac nie bede. Ew powysylam na maila, gdy nowe dostane, tylko Galka sie wlasciwie nic nie zmienil.:evil_lol: Quote
Matusz Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='pajunia']Na razie nie, bo cos mi sie pokicialo z Frickiem, z ktorego zdjecia wstawialam, i nie wiem, gdzie indziej jakiegos serwera szukac, aby zdjecia tam umieszczac. A z fotosikiem cos mi nie wychodzi, probuje je sciagac i wciaz dostaje informacje, ze blad i mam skonsultowac admina. Wiec nie wiem, jak bede je wklejala. A zreszta obiecalam sobie i innym , mi " bardzo zyczliwym" ze juz nic o psach, ktorym domy znalazlam, na dogo pisac nie bede. Ew powysylam na maila, gdy nowe dostane, tylko Galka sie wlasciwie nic nie zmienil.:evil_lol: to wyślij, [email protected] Quote
pajunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A wiec jeszcze pare newsow o Galce. Galka ostatecznie zostaje u Michaeli , jako w domku stalym. Jest kochany i wszyscy go uwielbiaja. Galka odkryl w sobie zdolnosci aktorskie. Wie, ze gdy zacznie jeczec lub plakac, to Michaela go zaraz na rece bierze i mizia. Wiec, co robi Galka? Jasne, udaje np, ze go lapka boli. lata po podworku, jak maly szczeniak, a gdy Michaela wychodzi, przylatuje do niej i udaje, ze tylko na trzech lapkach moze chodzic. Za pierwszym razem to sie Michaela naprawde przestraszyla, ale potem, gdy widziala, jak on po dworze z innymi psami szaleje, ( na czterech lapkach) a potem udaje, ze go lapka boli ( i za kazdym razem inna:evil_lol:) to przejrzala jego talenty aktorskie:evil_lol: Galka byl z Michaela i Nelly na urlopie w Ost Friesland, tam byli na jarmarku swiatecznym. Galka dostal plaszczyk podwatowany sztucznym futerkiem i podobno bajkowo wyglada. Czekam na zdjecia Galki w plaszczyku, wtedy wkleje. W imieniu Galki, jego psich, kocich, kroliczych i konskich towarzyszy, Michaeli, Oliego ( maz Michaeli) zycze Wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego 2008 Roku.:tree1::tree1::tree1: Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 to niezły aktor z tego Gałki :loveu::evil_lol::loveu: Quote
pajunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 a zerknijcie tutaj, to tez mala niespodzianka swiateczna:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36900&page=24 Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='pajunia']a zerknijcie tutaj, to tez mala niespodzianka swiateczna:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36900&page=24 a widziałem już i czytałem ;) Quote
pajunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A ktory to Galka?:evil_lol: Poznajecie?:loveu: Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 pajunia napisał(a): A ktory to Galka?:evil_lol: Poznajecie?:loveu: ten z tyłu:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jakie cudowne!!! :) Wesołych Świąt, a w Nowym Roku dużo zdrowia, pomyślności i wszystkiego co najlepsze!!!!:multi: Quote
Recommended Posts