Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Galka , jak na razie jeszcze u Michaeli na tymczasie, ale to bedzie juz staly tymczas.:evil_lol: Przestalismy szukac domku dla niego, gdyz nigdzie lepiej nie bedzie mial, tam juz jest dlugo, wszystkich kocha i wszyscy go kochaja, wiec tam zostanie do konca. Ale z pewnoscia jeszcze dlugo, gdyz Galka jest bardzo zywotnym strauszkiem , a po tym, gdy zostal wykastrowany i zrobione zostaly zabki, to odmlodnial i bardzo dobrze sie czuje. Jedynie co, to tabletki na serce bedzie musial do konca zycia brac, bo serduszko juz nie najlepsze.

Posted

pajunia napisał(a):
Galka , jak na razie jeszcze u Michaeli na tymczasie, ale to bedzie juz staly tymczas.:evil_lol: Przestalismy szukac domku dla niego, gdyz nigdzie lepiej nie bedzie mial, tam juz jest dlugo, wszystkich kocha i wszyscy go kochaja, wiec tam zostanie do konca. Ale z pewnoscia jeszcze dlugo, gdyz Galka jest bardzo zywotnym strauszkiem , a po tym, gdy zostal wykastrowany i zrobione zostaly zabki, to odmlodnial i bardzo dobrze sie czuje. Jedynie co, to tabletki na serce bedzie musial do konca zycia brac, bo serduszko juz nie najlepsze.

no to nasz młodziak w pełni sił:loveu::loveu:

a możemy liczyć na jakieś fotki przystojniaka ?:razz:

Posted

Na razie nie, bo cos mi sie pokicialo z Frickiem, z ktorego zdjecia wstawialam, i nie wiem, gdzie indziej jakiegos serwera szukac, aby zdjecia tam umieszczac. A z fotosikiem cos mi nie wychodzi, probuje je sciagac i wciaz dostaje informacje, ze blad i mam skonsultowac admina. Wiec nie wiem, jak bede je wklejala. A zreszta obiecalam sobie i innym , mi " bardzo zyczliwym" ze juz nic o psach, ktorym domy znalazlam, na dogo pisac nie bede. Ew powysylam na maila, gdy nowe dostane, tylko Galka sie wlasciwie nic nie zmienil.:evil_lol:

Posted

[quote name='pajunia']Na razie nie, bo cos mi sie pokicialo z Frickiem, z ktorego zdjecia wstawialam, i nie wiem, gdzie indziej jakiegos serwera szukac, aby zdjecia tam umieszczac. A z fotosikiem cos mi nie wychodzi, probuje je sciagac i wciaz dostaje informacje, ze blad i mam skonsultowac admina. Wiec nie wiem, jak bede je wklejala. A zreszta obiecalam sobie i innym , mi " bardzo zyczliwym" ze juz nic o psach, ktorym domy znalazlam, na dogo pisac nie bede. Ew powysylam na maila, gdy nowe dostane, tylko Galka sie wlasciwie nic nie zmienil.:evil_lol:

to wyślij, [email protected]

Posted

A wiec jeszcze pare newsow o Galce. Galka ostatecznie zostaje u Michaeli , jako w domku stalym. Jest kochany i wszyscy go uwielbiaja. Galka odkryl w sobie zdolnosci aktorskie. Wie, ze gdy zacznie jeczec lub plakac, to Michaela go zaraz na rece bierze i mizia. Wiec, co robi Galka? Jasne, udaje np, ze go lapka boli. lata po podworku, jak maly szczeniak, a gdy Michaela wychodzi, przylatuje do niej i udaje, ze tylko na trzech lapkach moze chodzic. Za pierwszym razem to sie Michaela naprawde przestraszyla, ale potem, gdy widziala, jak on po dworze z innymi psami szaleje, ( na czterech lapkach) a potem udaje, ze go lapka boli ( i za kazdym razem inna:evil_lol:) to przejrzala jego talenty aktorskie:evil_lol:
Galka byl z Michaela i Nelly na urlopie w Ost Friesland, tam byli na jarmarku swiatecznym. Galka dostal plaszczyk podwatowany sztucznym futerkiem i podobno bajkowo wyglada. Czekam na zdjecia Galki w plaszczyku, wtedy wkleje.
W imieniu Galki, jego psich, kocich, kroliczych i konskich towarzyszy, Michaeli, Oliego ( maz Michaeli) zycze Wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego 2008 Roku.:tree1::tree1::tree1:

• 4 months later...
  • 4 years later...
  • 8 months later...