Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm. Czyli wychodzi, że 5 psiaków trzeba byłoby zawieść. Zapytam się mamy co i jak. Czy by mogła jechać jak tak to w tedy wyliczymy ile kosztowałoby paliwo :) Ile to mniejwiecej kilometrów jest z Olsztyna do Starogardu Gdańskiego?

Posted

Obliczyliśmy wczoraj z mamą, że na paliow potrzebujemy 150 złotych :) Myśle, że to dobre rozwiazanie, bo pociagiem to i tak musi jechac wecej niz jedna osoba, bo na jednego psa jest potrzebny jeden opiekun, nawet na szczeniaka, nawet jak by byl w transporterku :) Moja mama mówi ze mogłaby pojechac w poniedzialek lub wtorek, Tylko teraz jest pytanie, czy zdazymy uzbierac 150 zlotych, bo u mnie to kiepsko z kasa jest :)

Pajunia, sprostowanie - do Starogradu jest niecałe 300 kilometrów w dwie strony. Wczoraj siedzieliśmy z mama i liczyliśmy :)

Posted

Hm, mozliwe. ja podalam w Auto Roucie i tyle mi pokazalo. A Zelgoszcz jest 16 km za Starogardem, wiec trzeba by jeszcze 32 km dodac. Kurcze, kupa kasy, ja tez na razie gola jestem. Co by tu wykombinowac? :placz: I malo czasu jest.:placz:

Posted

Nom. Moja mama powiedziała, że jak będzie pieniądze 150 złotych na paliwo to jedzie na 100% Powiedziała, że za jedzenie ona zapłaci. Możliwe, że będe zabierał jeszcze jednego psa, ale nie jestem pewien. Pies nazywa sie Iskierka. :) I może jakoś wszyscy damy rade. Zostały jeszcze 5 lub 6 dni. I co dalej robimy?

Posted

O której mamy być w schronisku w poniedziałek? Zawozimy od Was 6 psiaków. Gałek, Mona z 3 psiakami i Iskierka. A więc najlepiej by było jakbyscie mieli dwa transporterki, one by trafiły spowrotem tego samego dnia :) Mona ze szczeniakami moze siedziec z Tyłu bez transporterka :) Iskierka w transporterku, i Gałek też. Teraz jak się umówić z kimś w Tczewie od Iskierki? Hmmm. Mój numer to 513 079 775. Niech może jutreo do mnie zadzwoni po 13 (jak może) Iskierke miała zawozić czoko, ale jak ja jade to nie bedzie trzeba :) Napiszcie co i jak, bo ja sie juz gubie we własnych rozeznaniach :)

Posted

Jak to Mona bez transporterka z tyłu?....
nie rozumiem...a jak mama przyhamuje to maluchy pospadają?...chyba, że nie wiem jaki tył masz na mysli...

ok...logistyką niestety musisz się sam zając...bo ja fizycznie juz nie dam rady...