lookata Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no.. ale czyżby Gałka nie miał szans na domek na te ostatnie lata życia? :( Quote
Asia_M Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ciociu Gosiu, to nie tak daleko znowu :) Ja mam trzy razy dalej :shake: Quote
neverend Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 lookata napisał(a):no.. ale czyżby Gałka nie miał szans na domek na te ostatnie lata życia? :( Ma, jak każdy psiak...i nie wolno w to wątpić... Quote
pajunia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 prosze, szukajcie transportu do mnie. Mam max. 10 dni czasu, aby do mnie dojechal, wraz z Mona i szczylkami. Kto moze pomoc?. Quote
Asia_M Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 O jejku! Gałeczka ma szansę na dom!!!:multi: :multi: :multi: Podnoszę!!! Kto może pomóc? Quote
Asia_M Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dobre i to :) Pajuniu, a co tam słychać u Juleczka? Quote
neverend Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ojej, mamy 10 dni, tak?...Ja we czwartek jadę do Poznaina, ale wiem że Matuszko do Szczecina jedziechyba też w czwartek, więc...... Quote
DarkAngels Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hmmm. No ja niestety nie mogę jechać :-( Chyba, że poprosze moją mamę, to pojade samochodem, ale będzie trzeba oddac kase za paliwo :) A kto by jechał? Gałek, Mona i .... :) Quote
DarkAngels Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hmmm. Czyli wychodzi, że 5 psiaków trzeba byłoby zawieść. Zapytam się mamy co i jak. Czy by mogła jechać jak tak to w tedy wyliczymy ile kosztowałoby paliwo :) Ile to mniejwiecej kilometrów jest z Olsztyna do Starogardu Gdańskiego? Quote
Matusz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja jde w piątek do szczecina ale ten pociąg nie jedzie przez starogard.... bo to pośpiech jest. Quote
DarkAngels Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Obliczyliśmy wczoraj z mamą, że na paliow potrzebujemy 150 złotych :) Myśle, że to dobre rozwiazanie, bo pociagiem to i tak musi jechac wecej niz jedna osoba, bo na jednego psa jest potrzebny jeden opiekun, nawet na szczeniaka, nawet jak by byl w transporterku :) Moja mama mówi ze mogłaby pojechac w poniedzialek lub wtorek, Tylko teraz jest pytanie, czy zdazymy uzbierac 150 zlotych, bo u mnie to kiepsko z kasa jest :) Pajunia, sprostowanie - do Starogradu jest niecałe 300 kilometrów w dwie strony. Wczoraj siedzieliśmy z mama i liczyliśmy :) Quote
pajunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hm, mozliwe. ja podalam w Auto Roucie i tyle mi pokazalo. A Zelgoszcz jest 16 km za Starogardem, wiec trzeba by jeszcze 32 km dodac. Kurcze, kupa kasy, ja tez na razie gola jestem. Co by tu wykombinowac? :placz: I malo czasu jest.:placz: Quote
DarkAngels Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nom. Moja mama powiedziała, że jak będzie pieniądze 150 złotych na paliwo to jedzie na 100% Powiedziała, że za jedzenie ona zapłaci. Możliwe, że będe zabierał jeszcze jednego psa, ale nie jestem pewien. Pies nazywa sie Iskierka. :) I może jakoś wszyscy damy rade. Zostały jeszcze 5 lub 6 dni. I co dalej robimy? Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tak jak pisałam na jakimś wątku (chyba Iskierki)...kasa będzie ...od cudownej Ciotki...:iloveyou: Quote
DarkAngels Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A więc psiaki jada do Tczewa i Starogardu? :multi: To teraz jak to zrobimy? Quote
DarkAngels Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 O której mamy być w schronisku w poniedziałek? Zawozimy od Was 6 psiaków. Gałek, Mona z 3 psiakami i Iskierka. A więc najlepiej by było jakbyscie mieli dwa transporterki, one by trafiły spowrotem tego samego dnia :) Mona ze szczeniakami moze siedziec z Tyłu bez transporterka :) Iskierka w transporterku, i Gałek też. Teraz jak się umówić z kimś w Tczewie od Iskierki? Hmmm. Mój numer to 513 079 775. Niech może jutreo do mnie zadzwoni po 13 (jak może) Iskierke miała zawozić czoko, ale jak ja jade to nie bedzie trzeba :) Napiszcie co i jak, bo ja sie juz gubie we własnych rozeznaniach :) Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jak to Mona bez transporterka z tyłu?.... nie rozumiem...a jak mama przyhamuje to maluchy pospadają?...chyba, że nie wiem jaki tył masz na mysli... ok...logistyką niestety musisz się sam zając...bo ja fizycznie juz nie dam rady... Quote
Recommended Posts