malagos Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Ryjonek']Zostanie psem cywilizowanym:)[/QUOTE] Nie ma innego wyjscia :) Na jutro na godz. 16 umówieni jesteśmy na sterylizację, w Ostrołęce. Jutro głodówka, tego bardzo nie lubię, będę musiała dać reszcie psów obiad gdzieś w ukryciu. Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) [quote name='Ziutka']ohhh Kochana moja :loveu: I przepraszam naszego malagoska, ale : [CENTER][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]Zapraszam na bezkarne poużywanie sobie na moderatorze!!! :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Taka okazja może się nie powtórzyć!!! :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222360-Rzuć-POMIDORA-w-MODERATORA!-Hit-Dogomanii-ZEMSTA-dla-Fifi-i-Kumpla-do-14-lutego.?p=18566147#post18566147[/URL][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE] [CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Tylko nie walcie za mocno tymi pomidorami w Viris bo ona porządna dogociotka! :razz: [quote name='mari23']już spieszę na ratunek...:mad::lmaa::stop::2gunfire::chainsaw::boom::snipersm::-x:olympic:.........:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Oj, to ja chyba :scared: Edited February 6, 2012 by Gosiapk Quote
auraa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Oj, wesoło tu u cioci malagos na czarnym wątku a u mnie pusto:shake:. Śliczna ta Nocka i wcale nie wygląda na przestraszoną! Quote
Mazowszanka13 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ale masz tempo, Malagos. :) Już jutro sterylka to pewnie zaraz i do swojego domu pojdzie. Quote
Mazowszanka13 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zapraszam wesołe towarzystwo na mój nowy bazarek ! :) Quote
malagos Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='auraa']Oj, wesoło tu u cioci malagos na czarnym wątku a u mnie pusto:shake:. Śliczna ta Nocka i wcale nie wygląda na przestraszoną![/QUOTE] Auraa, zaraz i do Ciebie zajrzymy, co, ciotki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/215018-Pani-j%C4%85-bierze-bo-powiesz%C4%99!-Szukamy-domu.-Prosz%C4%99-o-wsparcie-na-karm%C4%99!/page16[/url] Quote
mari23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='malagos']Auraa, zaraz i do Ciebie zajrzymy, co, ciotki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/215018-Pani-j%C4%85-bierze-bo-powiesz%C4%99!-Szukamy-domu.-Prosz%C4%99-o-wsparcie-na-karm%C4%99!/page16[/url][/QUOTE] pewnie, że zajrzymy! Quote
wegielkowa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Nockówna głoduje sama:roll: w siłowni, czy Opiekunka dla towarzystwa głoduje do rana też ? :razz: Wczoraj dzwoniłam, pan miły powiedział, że dziś wysyła szelki. Edited February 6, 2012 by wegielkowa Quote
Lobaria Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Wesoło tu u Was, siuper, że sunia się otwiera, jest śliczna, taka Bluniopodobna:loveu: Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 to skoro można tak dogociotki zapraszać na swoje wątki, to ja też zapraszam (A co!) Szukamy DS dla 2 małych suniek, jedna ma chorą łapkę, więc małe prawdopodobieństwo powodzenia. No i zbieramy po 5zł na karmę :) Proszę kliknąć banerek w moim podpisie :p Nie krępujcie się dogociotki :mad: :diabloti: Quote
malagos Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Ja już tam zajrzałam (po co usg chcą robić tej jednej, szkoda 60 zł) A pościć będzie tylko ta czarna, ja kocham jeść :) Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='malagos']Ja już tam zajrzałam (po co usg chcą robić tej jednej, szkoda 60 zł) A pościć będzie tylko ta czarna, ja kocham jeść :)[/QUOTE] Też mnie zastanawia, dlatego zapytałam co wet chce w ten sposób sprawdzić. Na razie brak odpowiedzi. Quote
Ziutka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Biedna Nocusia...siedzi o suchym pysku w siłowni a Malagosek się pewnie opycha:eviltong: czymś pysznym na kanapie :evil_lol: I gdzie tu sprawiedliwość ? Quote
sleepingbyday Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a jest szansa na filimk z nocką, zeby zobaczyć jak się rusza i w ogóle? a nie mowiłam wam, że będzie ok!? Quote
wegielkowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Znalazłam list otwartyRzeszowskiego SOZ [URL]http://www.rsoz.org/[/URL] i ich apel do nas wszystkich.[B] Jeśli chcemy choć trochę zmienić świat i pomóc w respektowaniu ustawy, to, cytuję:[/B] Apelujemy do wszystkich, którzy zgadzają się z nami, a nie godzą się ze stanowiskiem prezentowanym przez Prezydenta o przesłanie tego listu w swoim imieniu na adres - [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000cd][email protected][/COLOR]l[/EMAIL] – Urzędu Miasta Stalowa Wola. Pokażmy, że nie pozwolimy i nie godzimy się na lekceważenie tego problemu. Wegielkowa już napisała:smile: Quote
Akrum Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 odwiedzam piękną nockę :) bidulka dzisiaj pości, ale przynajmniej będzie miała to już za sobą... moja Pati, do której też serdecznie ciocie zapraszam - link w podpisie ;););) w sobotę była sterylizowana i po zabiegu patrzyła na mnie z takim wyrzutem, że aż mi serce pękało... Ale w niedzielę i wczoraj już była radosna, wesoła i apetyt wrócił :) Quote
malagos Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 no właśnie, najgorszy dla mnie to ten powrót z lecznicy, to biedne ciałko zawinięte w kocyk, potem oczy takie umęczone spod kocyka.... Przygotowałam posłanie w kuchni, przy kaloryferze, żeby Nocka miała ciepełko w nocy, i kubraczek czeka na wszelki wypadek. Jak wróce zpracy, szybki obiad dla nas, spacer z sukami i w drogę, musimy wyjechać kwadrans po godz. 15. Sbd, czekam na kuriera z nowym telefonem, może mi się uda nakręcić filmik z Noculem i jej gonitwami z Dalią (moja stara Nokia nagrywa tylko 3 sek.). Quote
emilia2280 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='wegielkowa']Malagoszczu, cyrkówko kochana, powiedz, ach powiedz, kto Ci dokucza:shake:. Już ja mu pokażę:mad:. Obronię Ciebie oraz wszystkie Twoje zmarszczki własną piersią:razz: przed diabelskimi istotami:lol:. Jak bum bum;)[/QUOTE] hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! [quote name='malagos']Nie ma innego wyjscia :) Na jutro na godz. 16 umówieni jesteśmy na sterylizację, w Ostrołęce. Jutro głodówka, tego bardzo nie lubię, będę musiała dać reszcie psów obiad [B]gdzieś w ukryciu[/B].[/QUOTE] wyobrazam sobie jak kryliscie sié po kátach :) oby tylko nie zaszkodzilo tym nieposzczácym! Quote
mari23 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='sleepingbyday']prezydent cacuszko......[/QUOTE] dostałam dzisiaj dowcip na temat ACTA - podzielę się w oczekiwaniu na Nocke i Malagos... Ojciec - starszy pan - postanowił posadzić pomidory w ogródku, ale zdrowie nie to, pisze więc maila do syna: - Synku, przyjedź jak najszybciej, aby skopać mi ogródek, bo chce posadzić pomidory. - ależ tato, nie ruszaj ogródka w żadnym wypadku, nie pamiętasz, że zakopaliśmy tam parę ciał? - odpowiedź mailowa syna Następnego dnia do ogródka ojca wpadły odpowiednie służby poszukujące zakopanych ciał, przeszukano dokładnie teren.... i odjechali... a syn pisze maila do taty: Teraz, tato możesz posadzić te swoje pomidory... Quote
malagos Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dooooooooooobre :) Jesteśmy już w domu, Nocka po operacji. Wszystko dobrze, leży w kuchni, na noc ją tam zamknę - bo już łazi po pokojach, a tego nie chcemy. Ciecie dość małe, ale szew wzmocniony. Na razie kaftanika jej nie założę, ale jutro rano, na czas naszego wyjścia do pracy chyba tak, dla spokoju sumienia. Quote
wegielkowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No to suka ma problem z głowy. Licytuję majtasy dla Ciebie na bazarku Rudzi. Walczę z Roszpunką o ten cenny przedmiot, podarowany przez mariuszapp. Quote
Roszpunka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='wegielkowa']No to suka ma problem z głowy. Licytuję majtasy dla Ciebie na bazarku Rudzi. Walczę z Roszpunką o ten cenny przedmiot, podarowany przez mariuszapp.[/QUOTE] Podarowany, ale nie obfocony na modelu :roll: To tak strasznie się bić o nie będę :diabloti: Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='wegielkowa'] Licytuję majtasy dla Ciebie na bazarku Rudzi. Walczę z Roszpunką o ten cenny przedmiot, podarowany przez mariuszapp.[/QUOTE] Dla Nocki czy Malagoska te majtasy ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts