Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Na żadnym portalu, córka państwa zobaczyła go w Metrze.

A jak się tam znalazl ? To znaczy dzięki komu ?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
A jak się tam znalazl ? To znaczy dzięki komu ?

Tego to już nie pamiętam, ktoś go tam wstawił, tylko kto??? Może ktoś się przyzna ;)

Posted

Sandra dziękujemy Ci bardzo za gotowośc do wizyty, widzisz jakie nam się tu cisnienie zrobiło ;) :)

Nie wiem jak to jest z tym Metrem, ale kiedyś trafiały tam losowo ogłoszenia z cafeanimal, ale czy dalej tak jest ??

Posted

majuska napisał(a):

Nie wiem jak to jest z tym Metrem, ale kiedyś trafiały tam losowo ogłoszenia z cafeanimal, ale czy dalej tak jest ??

Może Karolciasz będzie coś na ten temat wiedzieć ?

Posted

figa33 napisał(a):
dokładnie tak , psiaki umieszczane w cafeanimal , trafiają do metra ( jak mają szczęście oczywiście )

Nawet te, ktore maja ogłoszenia zwykle, nie wyróżnione też moga tam trafić ?

Posted (edited)

jasne , nigdy nie robiłam wyróżnionych ( nawet nie wiedziałam, że są wyróżnione ) , nie wiem jakim kluczem się kierują ,
czasem trafiają potem psiaki do metra i kiedyś to naprawdę był mega odzew , teraz już nie taki niestety
ja Terrutkowi nie robiłam cafeanimal , obstawiam Karolcię :lol:

Edited by figa33
Posted

figa33 napisał(a):
jasne , nigdy nie robiłam wyróżnionych ( nawet nie wiedziała, że są wyróżnione ) , nie wiem jakim kluczem się kierują ,
czasem trafiają potem psiaki do metra i kiedyś to naprawdę był mega odzew , teraz już nie taki niestety
ja Terrutkowi nie robiłam cafeanimal , obstawiam Karolcię :lol:

Też myślę, że to Karol :lol:

Posted

Czyli jednak Metro jeszcze ma jakiś odzew:).
Tak, tak ja zrobiłam Strzepankowi cafeanimal, wiecie często robię psiakom świeże z nadzieję,że im się poszczęści, no i Strzepanowi się poszczęściło.:lol:

Posted

Rozmawiałam z córką Państwa, umówiona jestem na ok. 18. Na obecną chwilę mogę stwierdzić, że bardzo mało rozmowna :( No ale nie każdy musi być gadatliwy ..... :eviltong:
Trzymajmy mocno kciuki aby był to właśnie ten dom :)

Posted

ARDNAS napisał(a):
Rozmawiałam z córką Państwa, umówiona jestem na ok. 18. Na obecną chwilę mogę stwierdzić, że bardzo mało rozmowna :( No ale nie każdy musi być gadatliwy ..... :eviltong:

Sandra serdecznie dziękuję.:buzi:

Posted (edited)

ARDNAS napisał(a):

zapytaj koniecznie czy są tam miejsca spacerowe i czy będzie miał możliwość wybiegania się bo nie wyobrazam sobie aby pies z temperamentem Terriego był do końca życia prowdzony na krótkiej smyczy wsród betonowych bloków i osiedlowych ławek. Z tego też powodu nie dałam wcześniej naszego Ozziego do adopcji. Lepiej sie nie śpieszyć i znaleźć ten właściwy dom.

Edited by Becia66
Posted

No niestety to nie dom dla Terrego, Agula może ciut więcej napisze ale rozwodzić się nie będziemy. Wiem że własnie rozmawia z Państwem i delikatnie próbuje ich spławić.
Milena0 - bardzo chcemy ci podziękować za pomoc jaką oferowałaś przy ewentualnym transporcie i wielkie serce przekazując swój prezent urodzinowy dla Terrego. Jesteś kochana :loveu: , a teraz lekkim krokiem możesz iść na zakupy :diabloti:.

Posted

Chciałam bardzo podziękować ARDNAS za wizytę u państwa, dodam bardzo wnikliwą, profesjonalną, rzetelną wizytę!!!
Zawsze będziemy pamiętać, że mamy tam taką profesjonalną osobę do sprawdzania i prześwietlania domków! :) :) :)
Niestety, domek nie spełnia naszych oczekiwań i Terrutek - Szczepanek zostaje nadal pod naszymi czułymi skrzydłami! Mam nadzieję, że znajdzie wreszcie chłopak swoje przeznaczenie i swój domek! :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Taki nieodpowiedni domek niech spada na drzewo!

Agula, uchyl rąbka tajemnicy - co z domkiem jest nie tak?

Ludzie pewnie nie są źli ale całokształt nie spełnia wymogów dla naszego Strzepka.