Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dziewczyny, Szczepan jest w dzisiejszym Metrze! :) Może teraz coś ruszy...

W tym warszawskim??? Czy jeszcze gdzie indziej Metro też jest??

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dziewczyny, Szczepan jest w dzisiejszym Metrze! :) Może teraz coś ruszy...

Dzwonił dziś pan z Wawki, ale ja byłam w pracy, taki był huk że ja nic nie słyszałam, nie wiem gdzie on był ale on też nic nie słyszał. Powiedział, że zadzwoni po 15, jak dotąd ciiisza!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Dzwonił dziś pan z Wawki, ale ja byłam w pracy, taki był huk że ja nic nie słyszałam, nie wiem gdzie on był ale on też nic nie słyszał. Powiedział, że zadzwoni po 15, jak dotąd ciiisza!!!

Jak będzie mu zależało to zadzwoni.

Posted

Terry w metrze , bardzo ładny opis , szkoda ,ze pan już nie zadzwonił...
kiedyś metro miało mega odzew , jak psiak dostał się do gazety , to telefony się urywały ...ech...

Posted

I dalej cisza, a to psisko takie kochane, tak lgnie do człowieka, tak się cieszy i tak się smuci jak się go samego zostawia, tak strasznie chciałby mieć swojego człowieka...:shake:

Posted

Strasznie mi Terrutek leży na sercu, to takie radosne, skoczne psisko, tak by chciało do człowieka, ale przy tej ilości inwentarza nie jestem mu w stanie poświęcić dużo czasu :shake:

Posted

Becia66 napisał(a):
mimo jego niewątpliwej urody spodziewam się, że będziemy mieć problem z adopcją jak z naszym Terrym...

Fakt..nie wiem czemu, ale teriery raczej nie "schodzą"..no może z wyjątkiem yorkshire terierów;)

Posted

Strzepan - a ty kiedy draniu do jakiegoś domku fajnego pojedziesz ???? Takie masz piękne portfolio z tych zdjęć - prawie jak paszport europejski dziewczynki ci zrobiły i na co ty czekasz??? piruety dalej krecisz głuptasie zamiast jakiś domek w myślach czarować :)

Posted

Terrutek jest naprawdę poszkodowany, musi siedzieć w tym boksie i siedzieć, zastanawiam się czy nie można by go zostawiać na noc na wybiegu, trochę by odżył, bo jak Ozik pojechał, to nie ma kogo zostawiać, dziś biega dziaduś Dingo, ale można by na zmianę z Terrutkiem, tylko czy on coś nie wymyśli???

Posted

Terri był dzisiaj taki smutny, leżał zobojętniały przy kracie boksu. Budrys wypuszczony rzucił sie na te kraty, a Terrutek wtedy przerażony szybciutko schował sie za budę:shake:.

Posted

no tak Terrutek yorkiem nie jest , ani też jamniczkiem czy ogólnie szczeniaczkiem ...ech..
ale jest kochany i na pewno znajdzie domek , musi , nie ma innej opcji..

Posted

Ja mam tam kumpla (Zabrze-Mikulczyce), ale on psów nie lubi i nie wiem czy nie jest na morzu w pracy akurat. Jak nikt się konkretny nie znajdzie do weekendu to mogę do niego wykręcić i jak będzie tylko na miejscu to mi na pewno nie odmówi i sprawę załatwi.

Posted

rozio napisał(a):
Ja mam tam kumpla, ale on psów nie lubi i nie wiem czy nie jest na morzu w pracy akurat. Jak nikt się konkretny nie znajdzie do weekendu to mogę do niego wykręcić i jak będzie tylko na miejscu to mi na pewno nie odmówi i sprawę załatwi.

Jak nie lubi psów to trochę bez sensu. Na pewno się ktoś z dogo znajdzie.

Posted (edited)

sprawdzić dom to nie problem, stamtąd jest halbina, pati_zabrze, Gosiara. Problemem jest cała logistyka transportowa, a ja się tego nie podejmuję, mówię szczerze, sama nie mam na to siły, chyba ze ktoś pomoże.. Jak jest ktoś chętny to bardzo proszę.

Edited by Becia66
Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jak nie lubi psów to trochę bez sensu. Na pewno się ktoś z dogo znajdzie.

O.K. - tez myślę, że się znajdzie. Czy lubi psy czy nie lubi to chyba nie ma znaczenia - co maiłby sprawdzić to by pewnie sprawdził :-)