Agula99 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dziewczyny, Szczepan jest w dzisiejszym Metrze! :) Może teraz coś ruszy... W tym warszawskim??? Czy jeszcze gdzie indziej Metro też jest?? Quote
karolciasz28 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agula99 napisał(a):W tym warszawskim??? Czy jeszcze gdzie indziej Metro też jest?? Metro wychodzi jeszcze Poznań, Kraków i jeszcze inne miasta, o ile się nie mylę. A dzwonił ktoś Agula? Quote
Agula99 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dziewczyny, Szczepan jest w dzisiejszym Metrze! :) Może teraz coś ruszy... Dzwonił dziś pan z Wawki, ale ja byłam w pracy, taki był huk że ja nic nie słyszałam, nie wiem gdzie on był ale on też nic nie słyszał. Powiedział, że zadzwoni po 15, jak dotąd ciiisza!!! Quote
karolciasz28 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agula99 napisał(a):Dzwonił dziś pan z Wawki, ale ja byłam w pracy, taki był huk że ja nic nie słyszałam, nie wiem gdzie on był ale on też nic nie słyszał. Powiedział, że zadzwoni po 15, jak dotąd ciiisza!!! Jak będzie mu zależało to zadzwoni. Quote
Agula99 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No właśnie jak będzie i żeby był sensowny, jakoś nie widzę ostatnio ludzi którym zależy...:( Quote
Roszpunka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zaglądam do Strzepanka :) Oby odezwał się jeden, sensowny domek :thumbs: Quote
figa33 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Terry w metrze , bardzo ładny opis , szkoda ,ze pan już nie zadzwonił... kiedyś metro miało mega odzew , jak psiak dostał się do gazety , to telefony się urywały ...ech... Quote
Agula99 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 I dalej cisza, a to psisko takie kochane, tak lgnie do człowieka, tak się cieszy i tak się smuci jak się go samego zostawia, tak strasznie chciałby mieć swojego człowieka...:shake: Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Strasznie mi Terrutek leży na sercu, to takie radosne, skoczne psisko, tak by chciało do człowieka, ale przy tej ilości inwentarza nie jestem mu w stanie poświęcić dużo czasu :shake: Quote
Becia66 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 mimo jego niewątpliwej urody spodziewam się, że będziemy mieć problem z adopcją jak z naszym Terrym... Quote
majuska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Becia66 napisał(a):mimo jego niewątpliwej urody spodziewam się, że będziemy mieć problem z adopcją jak z naszym Terrym... Fakt..nie wiem czemu, ale teriery raczej nie "schodzą"..no może z wyjątkiem yorkshire terierów;) Quote
Irka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Strzepan - a ty kiedy draniu do jakiegoś domku fajnego pojedziesz ???? Takie masz piękne portfolio z tych zdjęć - prawie jak paszport europejski dziewczynki ci zrobiły i na co ty czekasz??? piruety dalej krecisz głuptasie zamiast jakiś domek w myślach czarować :) Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Terrutek jest naprawdę poszkodowany, musi siedzieć w tym boksie i siedzieć, zastanawiam się czy nie można by go zostawiać na noc na wybiegu, trochę by odżył, bo jak Ozik pojechał, to nie ma kogo zostawiać, dziś biega dziaduś Dingo, ale można by na zmianę z Terrutkiem, tylko czy on coś nie wymyśli??? Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Terri był dzisiaj taki smutny, leżał zobojętniały przy kracie boksu. Budrys wypuszczony rzucił sie na te kraty, a Terrutek wtedy przerażony szybciutko schował sie za budę:shake:. Quote
figa33 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no tak Terrutek yorkiem nie jest , ani też jamniczkiem czy ogólnie szczeniaczkiem ...ech.. ale jest kochany i na pewno znajdzie domek , musi , nie ma innej opcji.. Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Biedny szczotek... pozostaje tylko wierzyć, że jak już w końcu znajdzie dom, to najlepszy na świecie. Quote
Agula99 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Pilne!!!!! Potrzebujemy kogoś do sprawdzenia domu dla naszego Szczepanka kochanka w ZABRZU!!! Kto kogoś zna z tych okolic??? Zgłaszać się!!!!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Z Zabrza jest Halbina http://www.dogomania.pl/members/15790-halbina Quote
rozio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja mam tam kumpla (Zabrze-Mikulczyce), ale on psów nie lubi i nie wiem czy nie jest na morzu w pracy akurat. Jak nikt się konkretny nie znajdzie do weekendu to mogę do niego wykręcić i jak będzie tylko na miejscu to mi na pewno nie odmówi i sprawę załatwi. Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 rozio napisał(a):Ja mam tam kumpla, ale on psów nie lubi i nie wiem czy nie jest na morzu w pracy akurat. Jak nikt się konkretny nie znajdzie do weekendu to mogę do niego wykręcić i jak będzie tylko na miejscu to mi na pewno nie odmówi i sprawę załatwi. Jak nie lubi psów to trochę bez sensu. Na pewno się ktoś z dogo znajdzie. Quote
Becia66 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) sprawdzić dom to nie problem, stamtąd jest halbina, pati_zabrze, Gosiara. Problemem jest cała logistyka transportowa, a ja się tego nie podejmuję, mówię szczerze, sama nie mam na to siły, chyba ze ktoś pomoże.. Jak jest ktoś chętny to bardzo proszę. Edited March 13, 2012 by Becia66 Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Przycupnę cichutko i poczekam na (dobre) wieści :) Z Zabrza są: Mysia_ pati_zabrze Beatkaa halbina Edited March 13, 2012 by Roszpunka Quote
rozio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Jak nie lubi psów to trochę bez sensu. Na pewno się ktoś z dogo znajdzie. O.K. - tez myślę, że się znajdzie. Czy lubi psy czy nie lubi to chyba nie ma znaczenia - co maiłby sprawdzić to by pewnie sprawdził :-) Quote
Recommended Posts