karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 milena0 napisał(a):a tak a propos , nie wiem czy przypadkiem nie od Was (tzn z Boguchwały) była kiedyś Celinka , taka mała biało brązowa , właściciel zmarł i było tam chyba trzy pieski, pojechała do adopcji do sanoka. Była, była Celinka to malutka, smutna mikro suczka.:lol: Quote
majuska Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 tak miloeno, Celinka była od nas, a pozostałe psiaki ( bo faktycznie trzy ich było ) Zenek i Cekinka, pojechały razem aż do Niemiec też do super domku :) Wiem, że Państwo z Zabrza już dzwonili znów dziś do Aguli pytać o Strzepana, tak więc może wszystko się jakoś uda...najpierw jednak wizyta. Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 majuska napisał(a): Wiem, że Państwo z Zabrza już dzwonili znów dziś do Aguli pytać o Strzepana, tak więc może wszystko się jakoś uda...najpierw jednak wizyta. Taka szansa...mocno trzymam.:thumbs: Quote
baster i lusi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ARDNAS napisał(a):Witam :) nie ma problemu w weekend mogę zrobić wizytę, a jeśli zależy na czasie to w tygodniu mogę poprosić mojego TZta. Proszę o adres i info na temat chętnych na PW. Teraz schodzę z kompa, ale jutro przejrzę wątek. Trzymam kciuki żeby był to ten dom :) Jeśli zależy na wizycie szybciej to TZ Sandry może wcześniej podjechać. Quote
milena0 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 w takim razie gorące pozdrowienia od Celinki :) Celyna lub Celiśka jak to ja na nią mówię była wzięta przez moją mamę, zresztą ja tam też wtedy byłam. wszystko u niej dobrze, tyle że jest strasznie gruba, ale to nie z przejedzenia tylko chyba jakaś choroba, ale żeby ją porządnie zbadać trzeba by ją trochę pomęczyć badaniami , a ona już stara bidulka i każdy wyjazd do weta jest dla niej męczący i stresujący dlatego staramy się jak najrzadziej ją gdzieś wozić. ale generalnie wesoła, pogodna i bardzo wierna z niej "kruszyna" , myślę że bardzo dobrze jej u rodziców. codziennie buziaki dostaje , bimba w swoim koszyczku i dwa razy dziennie porcja jedzonka. ma też kumpla, mniej więcej półtora roku temu chyba od Pań ze stonzu trafił do moich rodziców taki rudy piesek, bojaźliwy kurczaczek , teraz się chłop z niego zrobił, zmężniał wyglądowo ale nadal łatwo go wystraszyć. i tak sobie żyją razem w swoim pokoju, który właśnie jest remontowany. kiedyś fotki wrzucę, narazie nie umiem. i trzy kotki , w tym jedna albinoska głucha + jakieś 5 kotów codziennie przychodzi na jedzonko :) ale się rozpisałam, przepraszam, to nie miejsce pozdrawiam Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Jakie super wiadomości od Celinki naszej kluseczki!! Fajnie, to czekamy na jakieś fotki, ona była i jest taka słodka!! A Pan już znowu dzwonił, a rano córka, mówię, że przecież już mówiłam córce, że jest osoba do sprawdzenia, a ten Pan, ale ona nie dzwoni!!! Normalnie jajo zniosą, a ja pytam się, dlaczego państwo tacy niecierpliwi, a Pan, bo córka bardzo chce tego pieska, no w życiu takiej desperacji nie widziałam ;) kurcze, tylko żeby to był fajny domek!! Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 A Ty Milenko zaglądaj do nas zaglądaj na nasze wątki i wyściskaj od nas Celinkę :loveu::razz: Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 majuska napisał(a):Agula no to kiedy wizyta?? Właśnie?:cool3: Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 majuska napisał(a):Agula no to kiedy wizyta?? Nie wiem, ale napisałam już do...nie pamiętam niku tutaj bo jest na wcześniejszej stronie, z prośbą żeby się z nimi skontaktowała, bo oni jajo zniosą. Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Agula99 napisał(a):Nie wiem, ale napisałam już do...nie pamiętam niku tutaj bo jest na wcześniejszej stronie, z prośbą żeby się z nimi skontaktowała, bo oni jajo zniosą. Jak mieliśmy brać Łajkę to tez myślałam ze mnie rozniesie. Myślę, ze to dobry sygnał.;) Quote
majuska Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 milena0 no to ten świat jest strasznie mały:evil_lol:...to ja przywoziłam wtedy do Was Celinkę, cieszę się , że tak jej dobrze. Zajrzyj w takim razie na jej wątek, zapraszam : http://www.dogomania.pl/threads/176398-Celinka-osamotnina-paróweczka-znowu-szczęśliwa-ma-domek!!!/page7 a dziewczyny od bezdomniaków z Sanoka też mają swój wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/207528-Podopieczni-STOnZ-w-Sanoku-Potrzebujemy-wolontariuszy!!!! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 U dziewczyn z Sanoka Milena jest, bo jest DT :lol:. Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jak mieliśmy brać Łajkę to tez myślałam ze mnie rozniesie. Myślę, ze to dobry sygnał.;) Oby, oby, trochę mnie uspokajasz Karolcia, wiesz jak ja zżyta z Terrutkiem, on jest taki słodki, te jego oczka, to jak się cieszy jak przychodzę, jak skacze po mnie, sadzi piruety, lgnie do głaskania, normalnie to taki słodziak, musi mieć fajny domek i już!!! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Agula99']Oby, oby, trochę mnie uspokajasz Karolcia, wiesz jak ja zżyta z Terrutkiem, on jest taki słodki, te jego oczka, to jak się cieszy jak przychodzę, jak skacze po mnie, sadzi piruety, lgnie do głaskania, normalnie to taki słodziak, musi mieć fajny domek i już!!! I taki będzie miał! :) Quote
majuska Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 karolciasz28 napisał(a):U dziewczyn z Sanoka Milena jest, bo jest DT :lol:. ach już widzę, widzę:lol:...ja to teraz wszystko tak na raty ogarniam:shake::lol: Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 majuska napisał(a):ach już widzę, widzę:lol:...ja to teraz wszystko tak na raty ogarniam:shake::lol: Paćka daje popalić?;) Quote
baster i lusi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Rozmawiałam z Sandrą .Jutro zadzwoni do państwa i ustali termin.Bo jeśli tak zależy na czasie to pojedzie jej TZ.On też robi przedadopcyjne. Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 baster i lusi napisał(a):Rozmawiałam z Sandrą .Jutro zadzwoni do państwa i ustali termin.Bo jeśli tak zależy na czasie to pojedzie jej TZ.On też robi przedadopcyjne. Baster i Lusi - jesteś super :lol: Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 baster i lusi napisał(a):Rozmawiałam z Sandrą .Jutro zadzwoni do państwa i ustali termin.Bo jeśli tak zależy na czasie to pojedzie jej TZ.On też robi przedadopcyjne. Wysłałam jej WP, ale nie odpowiedziała. A nie mogłaby zadzwonić dzisiaj?? Bo obawiam się, że od jutra rana znowu będę miała zestaw telefonów z pytaniem dlaczego ta pani nie dzwoni??? Nie może skontaktować się dzisiaj?? Quote
majuska Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No to Agula powiesz panu, że będzie dzisiaj ( czyli jutro ) ta pani na pewno dzwonić, spokojnie ;) Quote
Czaruś Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Teraz odczytałam PW. Nie wiem czy wypada dzwonić o 21, ale na pewno zadzwonię jutro o 9 rano i umówię się na jutro na wizytę, żeby w razie czego można było na weekend szykować transport. Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 O fajnie. To ja już trzymam kciuki. :) Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja wprawdzie Terremu nie robilam ogloszeń ale i tak jestem ciekawa na jakim portalu został wypatrzony ? Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 barb napisał(a):Ja wprawdzie Terremu nie robilam ogloszeń ale i tak jestem ciekawa na jakim portalu został wypatrzony ? Na żadnym portalu, córka państwa zobaczyła go w Metrze. Quote
Recommended Posts