barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Agula99 napisał(a):Na żadnym portalu, córka państwa zobaczyła go w Metrze. A jak się tam znalazl ? To znaczy dzięki komu ? Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 barb napisał(a):A jak się tam znalazl ? To znaczy dzięki komu ? Tego to już nie pamiętam, ktoś go tam wstawił, tylko kto??? Może ktoś się przyzna ;) Quote
majuska Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Sandra dziękujemy Ci bardzo za gotowośc do wizyty, widzisz jakie nam się tu cisnienie zrobiło ;) :) Nie wiem jak to jest z tym Metrem, ale kiedyś trafiały tam losowo ogłoszenia z cafeanimal, ale czy dalej tak jest ?? Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 majuska napisał(a): Nie wiem jak to jest z tym Metrem, ale kiedyś trafiały tam losowo ogłoszenia z cafeanimal, ale czy dalej tak jest ?? Może Karolciasz będzie coś na ten temat wiedzieć ? Quote
figa33 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dokładnie tak , psiaki umieszczane w cafeanimal , trafiają do metra ( jak mają szczęście oczywiście ) Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 figa33 napisał(a):dokładnie tak , psiaki umieszczane w cafeanimal , trafiają do metra ( jak mają szczęście oczywiście ) Nawet te, ktore maja ogłoszenia zwykle, nie wyróżnione też moga tam trafić ? Quote
figa33 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) jasne , nigdy nie robiłam wyróżnionych ( nawet nie wiedziałam, że są wyróżnione ) , nie wiem jakim kluczem się kierują , czasem trafiają potem psiaki do metra i kiedyś to naprawdę był mega odzew , teraz już nie taki niestety ja Terrutkowi nie robiłam cafeanimal , obstawiam Karolcię :lol: Edited March 14, 2012 by figa33 Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 figa33 napisał(a):jasne , nigdy nie robiłam wyróżnionych ( nawet nie wiedziała, że są wyróżnione ) , nie wiem jakim kluczem się kierują , czasem trafiają potem psiaki do metra i kiedyś to naprawdę był mega odzew , teraz już nie taki niestety ja Terrutkowi nie robiłam cafeanimal , obstawiam Karolcię :lol: Też myślę, że to Karol :lol: Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Czyli jednak Metro jeszcze ma jakiś odzew:). Tak, tak ja zrobiłam Strzepankowi cafeanimal, wiecie często robię psiakom świeże z nadzieję,że im się poszczęści, no i Strzepanowi się poszczęściło.:lol: Quote
Czaruś Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Rozmawiałam z córką Państwa, umówiona jestem na ok. 18. Na obecną chwilę mogę stwierdzić, że bardzo mało rozmowna :( No ale nie każdy musi być gadatliwy ..... :eviltong: Trzymajmy mocno kciuki aby był to właśnie ten dom :) Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jeszcze się rozgada :D Trzymam mocno!:kciuki: Quote
baster i lusi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ARDNAS napisał(a):Rozmawiałam z córką Państwa, umówiona jestem na ok. 18. Na obecną chwilę mogę stwierdzić, że bardzo mało rozmowna :( No ale nie każdy musi być gadatliwy ..... :eviltong: Trzymajmy mocno kciuki aby był to właśnie ten dom :) Sandra serdecznie dziękuję.:buzi: Quote
Becia66 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) ARDNAS napisał(a):Rozmawiałam z córką Państwa, umówiona jestem na ok. 18. Na obecną chwilę mogę stwierdzić, że bardzo mało rozmowna :( No ale nie każdy musi być gadatliwy ..... :eviltong: Trzymajmy mocno kciuki aby był to właśnie ten dom :) zapytaj koniecznie czy są tam miejsca spacerowe i czy będzie miał możliwość wybiegania się bo nie wyobrazam sobie aby pies z temperamentem Terriego był do końca życia prowdzony na krótkiej smyczy wsród betonowych bloków i osiedlowych ławek. Z tego też powodu nie dałam wcześniej naszego Ozziego do adopcji. Lepiej sie nie śpieszyć i znaleźć ten właściwy dom. Edited March 15, 2012 by Becia66 Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 oj też siedzę jak na drożdżach i trzymam kciuki... Quote
milena0 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 musimy cierpliwie czekać na relacje :) oby dobrą Quote
Becia66 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No niestety to nie dom dla Terrego, Agula może ciut więcej napisze ale rozwodzić się nie będziemy. Wiem że własnie rozmawia z Państwem i delikatnie próbuje ich spławić. Milena0 - bardzo chcemy ci podziękować za pomoc jaką oferowałaś przy ewentualnym transporcie i wielkie serce przekazując swój prezent urodzinowy dla Terrego. Jesteś kochana :loveu: , a teraz lekkim krokiem możesz iść na zakupy :diabloti:. Quote
Agula99 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Chciałam bardzo podziękować ARDNAS za wizytę u państwa, dodam bardzo wnikliwą, profesjonalną, rzetelną wizytę!!! Zawsze będziemy pamiętać, że mamy tam taką profesjonalną osobę do sprawdzania i prześwietlania domków! :) :) :) Niestety, domek nie spełnia naszych oczekiwań i Terrutek - Szczepanek zostaje nadal pod naszymi czułymi skrzydłami! Mam nadzieję, że znajdzie wreszcie chłopak swoje przeznaczenie i swój domek! :) Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Taki nieodpowiedni domek niech spada na drzewo! Terrutku, nic się nie martw, wkrótce znajdzie się ten odpowiedni. Agula, uchyl rąbka tajemnicy - co z domkiem jest nie tak? Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Terrutku łeb do góry znajdziemy ten jeden jedyny! :) Quote
Becia66 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Roszpunka napisał(a):Taki nieodpowiedni domek niech spada na drzewo! Agula, uchyl rąbka tajemnicy - co z domkiem jest nie tak? Ludzie pewnie nie są źli ale całokształt nie spełnia wymogów dla naszego Strzepka. Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Becia66 napisał(a):Ludzie pewnie nie są źli ale całokształt nie spełnia wymogów dla naszego Strzepka. A rokują jako domek dla innego psiaka? Czy raczej nie? Quote
Recommended Posts