Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Droga ginaviki po Twojej wypowiedzi widzę, że nie czytałaś co napisałam w 1 poście, więc bardzo proszę o powrócenie do niego jeszcze raz..

Zuziu na razie trzymamy, a nie skaczemy jeszcze:evil_lol::eviltong:

Ja tam swoje wiem:loveu: Po taki skarbeczek pewnie kolejka stoi:eviltong:

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):

Z dotychczasowych obserwacji dodam jeszcze że Tequilka trochę z rezerwą odnosi się do mężczyzn. Może kiedyś spotkała ja jakaś krzywda z ich strony?

Tak Tequilka podchodzi do mojego męża gdy ją zawoła

Posted

Tam gdzie była miała mały kontakt z facetami, mogę zapewnić,że nikt jej nie bił. One są jednak słabiej socjalizowane, jak to psiaki ze stada,ale z autopsji wiem, że jej to przejdzie (potrzebny przymilny pańcio i kawałeczki paróweczki cielęcej ;)

Posted

mshume napisał(a):
Tam gdzie była miała mały kontakt z facetami, mogę zapewnić,że nikt jej nie bił. One są jednak słabiej socjalizowane, jak to psiaki ze stada,ale z autopsji wiem, że jej to przejdzie (potrzebny przymilny pańcio i kawałeczki paróweczki cielęcej ;)

zgadzam sie, mielismy przez tydzień sunie ze schroniska na dt - pchełka była bita, bała sie każdego, sikała pod siebie gdy ktos sie do niej zbliżał. ale troche cierpliwości i powoli zaczęła sie otwierać. teraz jest juz w ds:)

Posted (edited)

To mi ulżyło, że to tylko bojaźń z nieznajomości. faceci wiadomo są z natury mniej delikatni jeśli chodzi o sposób poruszania się, gesty, ton głosu. Jesli nie ma złych skojarzeń to powinno być łatwo wyrobić jej pozytywne nastawienie.

Dziś załatwiała się tylko na polu - żadnej wpadki

Edited by Agnieszka Co.
Posted

Witaj WWiolu, pamiętam,że kiedyś korespondowałyśmy, pisałaś mi,że miałaś kiedyś białego ralterka :) Szukasz psiaka do adopcji :)?

WWiola napisał(a):
ale śliczna maleńka:) jak bym miała taką księżniczkę na DT, to za nic bym już jej nie oddała:)

Posted (edited)

jeszcze nie, nie mogę unieszczęśliwiać swojego przyszłego przyjaciela. Nie przeszkadza mi to podziwiać takie właśnie kruszynki.
Oczywiście, również się witam:)

Edited by WWiola
oj, zapomniałam się przywitać
Posted

Ja właśnie czekam na jakieś wieści o tequili ;) chciałabym już się szykować na wizytę przedadopcyjną.... mam nadzieję, że moje marzenia się spełnią i psinka zostanie jednym z członków mojej rodzinki :)
Dobranoc Wszystkim :)