RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Droga ginaviki po Twojej wypowiedzi widzę, że nie czytałaś co napisałam w 1 poście, więc bardzo proszę o powrócenie do niego jeszcze raz.. Zuziu na razie trzymamy, a nie skaczemy jeszcze:evil_lol::eviltong: Ja tam swoje wiem:loveu: Po taki skarbeczek pewnie kolejka stoi:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 I, że Ty jeszcze nie stoisz?:evil_lol::eviltong: Quote
paniMysza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):I, że Ty jeszcze nie stoisz?:evil_lol::eviltong: może stoi:):):) ale tak niesmiało:) Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Z filmu widać tylko ciemność. Głos jest. Pozostanę więc przy zdjęciach. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Heheheh z boczku, przy końcu??:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 paniMysza napisał(a):może stoi:):):) ale tak niesmiało:) Tak na jednej nóżce i:evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a): Z dotychczasowych obserwacji dodam jeszcze że Tequilka trochę z rezerwą odnosi się do mężczyzn. Może kiedyś spotkała ja jakaś krzywda z ich strony? Tak Tequilka podchodzi do mojego męża gdy ją zawoła Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ahahahaha :D czekaj pójdę to sprawdzić...:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Aguś smutno... ale przełamie się, jak zobaczy, że nic jej nie grozi. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Tak Tequilka podchodzi do mojego męża gdy ją zawoła Biedactwo.Mam nadzieję,że znajdzie najlepszy domek na świecie. Quote
mshume Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tam gdzie była miała mały kontakt z facetami, mogę zapewnić,że nikt jej nie bił. One są jednak słabiej socjalizowane, jak to psiaki ze stada,ale z autopsji wiem, że jej to przejdzie (potrzebny przymilny pańcio i kawałeczki paróweczki cielęcej ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Trzymamy.A o której godzinie będzie coś wiadomo? Quote
paniMysza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mshume napisał(a):Tam gdzie była miała mały kontakt z facetami, mogę zapewnić,że nikt jej nie bił. One są jednak słabiej socjalizowane, jak to psiaki ze stada,ale z autopsji wiem, że jej to przejdzie (potrzebny przymilny pańcio i kawałeczki paróweczki cielęcej ;) zgadzam sie, mielismy przez tydzień sunie ze schroniska na dt - pchełka była bita, bała sie każdego, sikała pod siebie gdy ktos sie do niej zbliżał. ale troche cierpliwości i powoli zaczęła sie otwierać. teraz jest juz w ds:) Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) To mi ulżyło, że to tylko bojaźń z nieznajomości. faceci wiadomo są z natury mniej delikatni jeśli chodzi o sposób poruszania się, gesty, ton głosu. Jesli nie ma złych skojarzeń to powinno być łatwo wyrobić jej pozytywne nastawienie. Dziś załatwiała się tylko na polu - żadnej wpadki Edited January 19, 2012 by Agnieszka Co. Quote
monia&nero Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Witaj Teqilko! Super, że mała dziś nie załatwiła się w domu oby dalej takie postępy:multi::multi::multi: A do Pańcia się przekona popieram pomysł z parówkami cielęcymi:cool3: Quote
WWiola Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ale śliczna maleńka:) jak bym miała taką księżniczkę na DT, to za nic bym już jej nie oddała:) Quote
mshume Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Witaj WWiolu, pamiętam,że kiedyś korespondowałyśmy, pisałaś mi,że miałaś kiedyś białego ralterka :) Szukasz psiaka do adopcji :)?WWiola napisał(a):ale śliczna maleńka:) jak bym miała taką księżniczkę na DT, to za nic bym już jej nie oddała:) Quote
WWiola Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) jeszcze nie, nie mogę unieszczęśliwiać swojego przyszłego przyjaciela. Nie przeszkadza mi to podziwiać takie właśnie kruszynki. Oczywiście, również się witam:) Edited January 19, 2012 by WWiola oj, zapomniałam się przywitać Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Witam wszystkie Cioteczki:loveu: Niestety nie mam żadnych wieści:roll: a miały być wieczorem..:roll: No nic, dobranoc Tequilko:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Brak wieści jest lepszy niż złe wieści. Pozostaje mieć nadzieję i spać z zaciśniętymi kciukami Quote
ginaviki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja właśnie czekam na jakieś wieści o tequili ;) chciałabym już się szykować na wizytę przedadopcyjną.... mam nadzieję, że moje marzenia się spełnią i psinka zostanie jednym z członków mojej rodzinki :) Dobranoc Wszystkim :) Quote
Recommended Posts