Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są śliczne, ale padł mi program do zmniejszania (tak naprawdę to ja coś porobiłam w ustawieniach i trzeba przeinstalować :oops:) i dlatego musicie poczekać do przyszłego tygodnia, albo ktoś inny wstawi :cool3:.

Posted

Piękna, na zapałkę ostrzyżona dziewczyna. I boczki jakby okrąglejsze ;) A nie dość że piękna, to jeszcze odważna, wody się nie boi, ani tego, co wodę tylko przypomina, a wypełnia kanałek. Super zdjęcia, jak pluska się z kaczuchami :loveu:

Posted

Dziekuje Ci kochana za wklejenie zdjec Tinki:)
Tinka wczesniej bardzo bala sie wody ale odkad zainteresowaly Ją kaczki nad kanalkiem zaczela wchodzic do wody az po sama szyje:) bardzo chciala sie z kaczkami zaprzyjaznic az do tego stopnia ze biegala nad kanalkiem z 5 godzin od brzegu do brzegu szczekajac jakby chciala powiedziec: hallo kaczki przyszlam sie z Wami zaprzyjaznic:) ale kaczki byly sceptycznie nastawione z wiadomych wzgledow:) Faktycznie Tina potrzebowala wiecej czasu zeby zaadoptowac sie w nowych okolicznosciach, nowym miejscu, z nowa Pancia ( czyli mna) i nowym zyciem. Zajelo Jej to troche czasu ale teraz na prawde widze ze jest bardzo szczesliwa. Poznala juz wszystkie zwyczaje, obyczaje i chyba sluzy Jej nowe zycie ze mna- mam taka nadzieje. Sarka i Tinka bardzo sie pokochaly, jedyne spory miedzy Nimi sa o miejsce na fotelu wieczorem:)
Nie maja nawet problemu zeby jesc z misek obok siebie. Ba! na spacerach jedna chroni druga:) np. przed duzymi psami. Kochane stado!:) Jestem szczesliwa.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.

Posted

Karolinko,
dziekujemy za dobre wiesci i przepiekne zdjecia :klacz: Ciocia Zurdo super wkleila, zebysmy sie mogli cieszyc Tinka.

Tinka wyglada na bardzo szczesliwa :loveu: jest przecudna...:loveu: zniknela gdzies ta niepewnosc, niesmialosc, smutek...:p

Ciesze sie, ze dogaduja sie z Sarusia. To tak jak moje dziewczynki, na poczatku troche byly zazdrosne, ale teraz nie moga zyc bez siebie :evil_lol:

Posted

Dziekuje ciociu Zurdo:)
Tak, Tinka bardzo sie zmienila- jest teraz pewna siebie, odwazna i szczesliwa.
Obcielam dziewczynki na poczatku lata a teraz juz im wlosy odrosly.
Pozdrawiam

Posted

Ulka18 napisał(a):
Karolinko, wszystko byloby ok, tylko ta milosc do kaczek mnie martwi :eviltong:

właśnie, właśnie, mnie też... To jest passe, a poza wszystkim źle się kończy :evil_lol:
A Tinka naprawdę pięknie wygląda i widać, ze pysior roześmiany. Widocznie ten typ tak ma, że potrzebuje czasu, żeby się przekonać do nowego życia i nowego środowiska. Ale jak już się przekona...:loveu: :loveu: :loveu:

• 3 months later...
Posted

Witajcie moje kochane dogomaniaczki:)
Przepraszam ze pisze tak pozno ale zycze Wszystkim Dogomaniakom szczesliwego nowego roku bogatego w milosc i zdrowie nasze i naszych pupilow:)
Pozdrawiamy,
Karolina Sarka i Tinka:)

• 1 month later...
Posted

:)
Dziewczynki moje kochane serduszka bardzo dobrze sie maja:)
Sa teraz w odwiedzinach u mojej mamy i chyba sie w Niej zakochaly:)
Maja tam pod nosem ogromny las i jezioro i biegaja jak wariatki kazdego dnia na dlugie spacery. Tinka gania w lesie wiewiorki- oczywiscie w towarzystwie Sary. Wyjadaja sobie z misek co lepsze jedzenie:) Niedlugo zrobie sesje zdjeciowa i oczywiscie wrzuce dla Was Dogomaniaczki:)
Pozdrawiam
K.D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...