Bejotka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja zaglądam!! :) Zdrówka życzę dziecinie! I Mamie :) Quote
jostel5 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 I ja! :) Dziewczyny,trzymajcie się!W końcu zły los musi się odwrócić! Quote
Paja Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 opowiemy wam bajkę o psotnicy Lorci :) Była sobie taka lorka hmm już chyba z 7-8 letnia,która bardzo kochała siedzieć na kolanach... Były też dni kiedy królewiczce było nie wygodnie i musiała się rozwalić jak hrabianka.. Były również dni kiedy namiętnie chciała rozdawać buziaki wszystkim Ale jako ze Ona wszystko sama i sama to najlepiej wychodziła jej ranna gimnastyka przed spacerem i miską.. Quote
Paja Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 No,ale były też dni kiedy Lorinka bardzo chciała się bawić.. A zabawie zdarzało jej się zapomnieć ,że lepiej wielkie przedmioty się omija niż przeskakuje Quote
Paja Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ale fajnie,oby częściej cioteczki zapraszam do Lorci.. Quote
sylwija Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 fajnie się Lorka prezentuje - radony z niej psiak chyba? Quote
Paja Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 sylwija napisał(a):fajnie się Lorka prezentuje - radony z niej psiak chyba? Aż za radosny,a jak dostaje,,korby,, to tylko otwieram i zamykam drzwi na podwórko a ona sobie wchodzi i wychodzi i przynosi mi jakieś patyki,kamyki i inne.. Quote
Mortes Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Przepraszam że ja nie na temat ale gorąco zapraszam do odwiedzenia naszych psiaków , może jakaś dobra dusza będzie w stanie im jakoś pomóc :roll: Każda pomoc jest na wagę złota ...choćby dobra rada http://www.dogomania.pl/forum/thread...A-NA-CITO-!!!? http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post20753470 http://www.dogomania.pl/forum/threads/242557 http://www.dogomania.pl/forum/thread...-żyć Quote
monika083 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Trafilam z bazarku do panienki, fajna psinka:) Quote
Paja Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 monika083 napisał(a):Trafilam z bazarku do panienki, fajna psinka:) Super zostań z nami :) Bo Lorina to super psina:) Quote
brzośka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 poznałam dziś Lorkę - jest przesympatyczna :) miła i ładna, nie rozumiem dlaczego nie ma swego ludzia :shake: choć u Paji ma na pewno dobrze ;) Quote
sylwija Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 dobrze, to się zadomowiła :) ale za to coraz bardziej atrakcyjna i dla potencjalnego nowego domku.. może się znajdzie w końcu amator Quote
Paja Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 sylwija napisał(a):dobrze, to się zadomowiła :) ale za to coraz bardziej atrakcyjna i dla potencjalnego nowego domku.. może się znajdzie w końcu amator Amator niskiego podwozia :) Wczoraj zaniosłam komplet ogonków do weta na przegladzik panienka jak na swój wiek trzyma się dobrze,wet obmacał ja cała i nic nie po wyczuwał by pannie dolegało,zęby mam tylko troszkę lipne(ale jak na swój wiek i tak dobre) zaszczepił,odrobaczył,odpchlił i skasował 47zł Jostel-Lora przyła z książeczką czy tylko zaświadczeniem p.wściekliźnie ? bo zaświadczenie mam,ale książeczki za cholerę nie mogłam znaleźć.. Quote
cavani Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Paju, Lorinka z pewnością przyjechała tylko z zaświadczeniem p. wściekliźnie. A ludź na Lori czeka i nie może się podobno doczekać. Rok temu zadzwonila do mnie pewna pani, że wypatrzyli Lori w internecie i od razu zapadła im w serce. Zapytała, czy mogliby ją zarezerwować na "za rok", bo dopiero wtedy będą się przeprowadzać do swojego domu. Stwierdziłam, że jednak rok to za długo, bo może wcześniej znajdzie się dobry dom. Niedawno pani odezwała się znowu - bardzo zdenerwowana. Czemu? Bo okazało się, że oni całą rodziną (małżeństwo z dwójką dzieci) cały czas - już prawie rok - o Lori myślą, cały czas oglądają jej zdjęcia i bardzo się bali, że Lori już została adoptowana. Z niecierpliwością czekają na wizytę przedadopcyjną. :smile: Kochani, pomóżcie znaleźć osobę, która zrobiłaby tę wizytę z Legnicy :modla: Może to jest właśnie ta rodzina, na którą Lori cały czas czeka... Quote
Paja Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 cavani napisał(a):Paju, Lorinka z pewnością przyjechała tylko z zaświadczeniem p. wściekliźnie. A ludź na Lori czeka i nie może się podobno doczekać. Rok temu zadzwonila do mnie pewna pani, że wypatrzyli Lori w internecie i od razu zapadła im w serce. Zapytała, czy mogliby ją zarezerwować na "za rok", bo dopiero wtedy będą się przeprowadzać do swojego domu. Stwierdziłam, że jednak rok to za długo, bo może wcześniej znajdzie się dobry dom. Niedawno pani odezwała się znowu - bardzo zdenerwowana. Czemu? Bo okazało się, że oni całą rodziną (małżeństwo z dwójką dzieci) cały czas - już prawie rok - o Lori myślą, cały czas oglądają jej zdjęcia i bardzo się bali, że Lori już została adoptowana. Z niecierpliwością czekają na wizytę przedadopcyjną. :smile: Kochani, pomóżcie znaleźć osobę, która zrobiłaby tę wizytę z Legnicy :modla: Może to jest właśnie ta rodzina, na którą Lori cały czas czeka... To dobrze,myślałam iz znów coś zgubiłam ;) Ludz na Lorine czeka słyszycie ciotki??? Pomóżcie cioteczki !!! Quote
monika083 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) o kurcze to trzeba szybciorem kogos na wizyte szukac, zaraz napisze na wroclawskim . edit: napisalam do osoby z Legnicy. Edited May 2, 2013 by monika083 Quote
MARI0121 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Bardzo chętnie zrobię wizytę przed adopcyjną - mieszkam w Legnicy - podałam numer telefonu do siebie w odpowiedzi na maila, wiec czekam na telefon i nie ma sprawy.... Quote
Bejotka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tyle czasu ogłaszania... Też mi szkoda Lorinki było (choć wiadomo - u Paji jak w niebie), że nikt jej bidy nie chce.... Może wreszcie przyniesie to efekt :) Mocno trzymam kciuki - oby rodzina okazała się najlepsza!:) Quote
Paja Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dzięki cioteczki już przekazałam numer dalej :) Quote
Recommended Posts