Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opowiemy wam bajkę o psotnicy Lorci :)

Była sobie taka lorka hmm już chyba z 7-8 letnia,która bardzo kochała siedzieć na kolanach...

Były też dni kiedy królewiczce było nie wygodnie i musiała się rozwalić jak hrabianka..

Były również dni kiedy namiętnie chciała rozdawać buziaki wszystkim

Ale jako ze Ona wszystko sama i sama to najlepiej wychodziła jej ranna gimnastyka przed spacerem i miską..

Posted

No,ale były też dni kiedy Lorinka bardzo chciała się bawić..

A zabawie zdarzało jej się zapomnieć ,że lepiej wielkie przedmioty się omija niż przeskakuje

• 2 weeks later...
Posted

sylwija napisał(a):
fajnie się Lorka prezentuje - radony z niej psiak chyba?

Aż za radosny,a jak dostaje,,korby,, to tylko otwieram i zamykam drzwi na podwórko a ona sobie wchodzi i wychodzi i przynosi mi jakieś patyki,kamyki i inne..

Posted

sylwija napisał(a):
dobrze, to się zadomowiła :) ale za to coraz bardziej atrakcyjna i dla potencjalnego nowego domku.. może się znajdzie w końcu amator

Amator niskiego podwozia :)

Wczoraj zaniosłam komplet ogonków do weta na przegladzik panienka jak na swój wiek trzyma się dobrze,wet obmacał ja cała i nic nie po wyczuwał by pannie dolegało,zęby mam tylko troszkę lipne(ale jak na swój wiek i tak dobre) zaszczepił,odrobaczył,odpchlił i skasował 47zł

Jostel-Lora przyła z książeczką czy tylko zaświadczeniem p.wściekliźnie ? bo zaświadczenie mam,ale książeczki za cholerę nie mogłam znaleźć..

Posted

Paju, Lorinka z pewnością przyjechała tylko z zaświadczeniem p. wściekliźnie.

A ludź na Lori czeka i nie może się podobno doczekać.
Rok temu zadzwonila do mnie pewna pani, że wypatrzyli Lori w internecie i od razu zapadła im w serce. Zapytała, czy mogliby ją zarezerwować na "za rok", bo dopiero wtedy będą się przeprowadzać do swojego domu. Stwierdziłam, że jednak rok to za długo, bo może wcześniej znajdzie się dobry dom.
Niedawno pani odezwała się znowu - bardzo zdenerwowana. Czemu? Bo okazało się, że oni całą rodziną (małżeństwo z dwójką dzieci) cały czas - już prawie rok - o Lori myślą, cały czas oglądają jej zdjęcia i bardzo się bali, że Lori już została adoptowana. Z niecierpliwością czekają na wizytę przedadopcyjną. :smile:

Kochani, pomóżcie znaleźć osobę, która zrobiłaby tę wizytę z Legnicy :modla:
Może to jest właśnie ta rodzina, na którą Lori cały czas czeka...

Posted

cavani napisał(a):
Paju, Lorinka z pewnością przyjechała tylko z zaświadczeniem p. wściekliźnie.

A ludź na Lori czeka i nie może się podobno doczekać.
Rok temu zadzwonila do mnie pewna pani, że wypatrzyli Lori w internecie i od razu zapadła im w serce. Zapytała, czy mogliby ją zarezerwować na "za rok", bo dopiero wtedy będą się przeprowadzać do swojego domu. Stwierdziłam, że jednak rok to za długo, bo może wcześniej znajdzie się dobry dom.
Niedawno pani odezwała się znowu - bardzo zdenerwowana. Czemu? Bo okazało się, że oni całą rodziną (małżeństwo z dwójką dzieci) cały czas - już prawie rok - o Lori myślą, cały czas oglądają jej zdjęcia i bardzo się bali, że Lori już została adoptowana. Z niecierpliwością czekają na wizytę przedadopcyjną. :smile:

Kochani, pomóżcie znaleźć osobę, która zrobiłaby tę wizytę z Legnicy :modla:
Może to jest właśnie ta rodzina, na którą Lori cały czas czeka...

To dobrze,myślałam iz znów coś zgubiłam ;)

Ludz na Lorine czeka słyszycie ciotki??? Pomóżcie cioteczki !!!

Posted

Bardzo chętnie zrobię wizytę przed adopcyjną - mieszkam w Legnicy - podałam numer telefonu do siebie w odpowiedzi na maila, wiec czekam na telefon i nie ma sprawy....

Posted

Tyle czasu ogłaszania... Też mi szkoda Lorinki było (choć wiadomo - u Paji jak w niebie), że nikt jej bidy nie chce.... Może wreszcie przyniesie to efekt :)
Mocno trzymam kciuki - oby rodzina okazała się najlepsza!:)