Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niestety Gałganowi dzisiaj się nie poszczęściło i dalej siedzi w schronisku...
Było dosyć dużo adoptujących, jedni nawet pytali o kudłacza, ale Gałgan dżentelmen i Marinka poszła do nowego domu:)

Spacerkowo było, wybieg był:) dalej jest taki kochany... zdarza mu się warczeć na inne psy (ale to dlatego że właśnie ktoś go głaska ... jest zazdrosny o człeka:roll:)
w domu tak nie reagował... więc przypuszczam że schronisko tak na biedaka działa:oops:

Troszkę Agility dzisiaj ćwiczyliśmy;) nawet nawet mu wychodzi... jak oczywiście nikt go nie rozprasza:evil_lol:

zdjęcia na śniegu sami wiecie jak wychodzą;)
ale bez też się zdarzyło:multi:

zaraz będę zmieniać opis... no i nowe ogłoszenia się przydadzą:)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malina98 napisał(a):
to moze będzie następny mistrz agiliti jak mu dobrze idzie, a z rozpraszaniem na pewno sobie poradzicie :D Gałgan do domku :)

nad agility pomyślimy bo ma potencjał chłopak;)

Kasiu, zmieniłam troszeczkę opis na Picassie i chciałabym cię prosić o zmianę zdjęcia na to:

Posted

dziękujemy soboz za filmik;) co prawda pierwszy raz Gałgan był na Agility, ale kto wie... może pomyślimy nad lekcjami:D

[video]https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/GaGan21123Lata10Kg40Cm04012012RAniaPiotrowska#5700 145475769086674[/video]

Posted

Tak, właśnie weszłam na fb i przeczytam, że pani Dorota mi napisała na pw, że Gałganek od wczoraj jest z nimi. Jest kochany i lubi się z kotami.
:)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak, właśnie weszłam na fb i przeczytam, że pani Dorota mi napisała na pw, że Gałganek od wczoraj jest z nimi. Jest kochany i lubi się z kotami.
:)

super:) a mogłabym liczyć na PW z mailem? ... chętnie bym napisała do pani i poprosiła o jakieś fotki Gałgana i jakieś info:loveu:
ewentualnie ja mogę posłać ci swojego żeby pani się odezwała jak czas będzie miała

jeszcze raz dziękuje za fb:multi: bo dzięki temu Gałganek już w domu:loveu:
dzięki dzięki :Rose:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Napiszę do pani Doroty na pw na fb, że są osoby bardzo zainteresowane losem psiaczka i prosimy o zdjęcia i info o nim :).

dzięki bardzo :Rose: no i czekamy niecierpliwie:)