Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

zapisuję :)

zaraz (czyt. za jakieś 20-30 min) allegro będzie :):)

EDIT:

no cóż jednak nie będzie, mała awaria ;/

Edited by kimiji
Posted (edited)

[quote name='soboz4']Tak, Gałgan dostaje antybiotyk!
dzięki soboz :Rose:

a ja jestem tak wkurzona...:angryy: wszystko na czwartek miałam zaplanowane, po 16 byłabym w schronie.
a tu wykładowca mi oznajmuje że w czwartek odrobimy dzisiejsze zajęcie, nie da nam zaliczenia... dopiero w czwartek:mad: od 16:00 do 18:00

tak więc będę musiała prosić Agatę albo Darię żeby wzięła Gałgana na spacer:bigcry:

przepraszam ale gdzieś musiałam się wyżyć.... padło na dogo:evil_lol:

Edited by saphira18
Posted

zdarza się, nie denerwuj się, zostaw na gorsze sytuacje, może Agata, która odprowadziła Gałgana do schroniska z nim wyjdzie???

Ty się skup na zaliczeniu, bo nam raport zdasz...

Innej oceny niż 5 nie przyjmujemy do wiadomości!!!

Posted

Nie przejmuj się Saphirko, wykładowcy już tak mają :)

Na pocieszenie przesyłam przeróbki Gałgana i Lali :)

I jeszcze sam Gałgan bez tła - do firmówek :)

Posted

soboz4 napisał(a):
zdarza się, nie denerwuj się, zostaw na gorsze sytuacje, może Agata, która odprowadziła Gałgana do schroniska z nim wyjdzie???

Ty się skup na zaliczeniu, bo nam raport zdasz...

Innej oceny niż 5 nie przyjmujemy do wiadomości!!!

nie dziękuje;)
ale zawsze mnie to denerwuje jak ktoś na siłę zmienia Ci plany... tyle że jestem spokojniejsza bo wiem że Gałganek wyjdzie.

ariel bardzo dziękuje za przeróbki :Rose: na pewno użyje w ogłoszeniach, tyle że myślę że Lala pójdzie osobno i to wcześniej od Gałgana... obym się myliła;)

Posted

Oba są urodziwe, ale Lala jest wyjątkowo słodka, ale nie jestem obiektywna, bo ona mi przypomina z pyszczka Igunię, więc jak dla mnie to skończona piękność...

Też tak uważam niestety!

Posted

saphira18 napisał(a):
ariel bardzo dziękuje za przeróbki :Rose: na pewno użyje w ogłoszeniach, tyle że myślę że Lala pójdzie osobno i to wcześniej od Gałgana... obym się myliła;)

Może zrobimy im łączone ogłoszenia? "Lala i Gałgan - przyjaciele na całe życie szukają kochającego domu" :)

Posted

Ja Wam powiem szczerze, że według mnie one nie są ze sobą aż tak zżyte... porównując z Bolkiem i Lolkiem, Cindy i Candy, a z owcami to w ogóle....
no ale nie mnie decydować...

Posted

aeriel napisał(a):
To mam im zrobić ogłoszenia razem czy osobno? :roll:

ogłoszenia hmmm.. saphira robiła gałganowi samemu i dopisywała, że trafił do schroniska z Lolą i fajnie by było gdyby dom razem znalazły, ale dodawała ze to niekonieczne... ja Loli robiłam samej...

Posted

Lala ma zrobione zdjęcie bez tła na Picasie jakby ktoś chciał skorzystać do firmówki) :) To jest Lola czy Lala? Bo się pogubiłam :D

Uzgodniłam z Saphirką, że zrobię ogłoszenia łączone dla Gałgana i Lali ale zaznaczę, że mogą iść osobno :)

Posted

[quote name='saphira18']dzięki soboz :Rose:

a ja jestem tak wkurzona...:angryy: wszystko na czwartek miałam zaplanowane, po 16 byłabym w schronie.
a tu wykładowca mi oznajmuje że w czwartek odrobimy dzisiejsze zajęcie, nie da nam zaliczenia... dopiero w czwartek:mad: od 16:00 do 18:00

tak więc będę musiała prosić Agatę albo Darię żeby wzięła Gałgana na spacer:bigcry:

przepraszam ale gdzieś musiałam się wyżyć.... padło na dogo:evil_lol:

Ależ jak najbardziej jestem chętna!! Ponieważ ja akurat w jutrzejszy czwartek jak nigdy będę mogła być już w schronie na 16.00. Tak więc mam nadzieję, że soboz4 kochana przydzieli mi na ten dzionek Gałganiarstwo :) Już ja się nim zaopiekuję Aniu - nie płacz kochana!!!:eviltong:

Posted

saphira18 napisał(a):
nie dziękuje;)
ale zawsze mnie to denerwuje jak ktoś na siłę zmienia Ci plany... tyle że jestem spokojniejsza bo wiem że Gałganek wyjdzie.

No ja też tak sądzę... Moje serce jest przy Gałganiarstwie zaś - jest słodkim psiakiem. Gdybym w domu była częściej, albo przynajmniej mąż mój nie na obczyźnie - nie wiem czy bym się nie zdecydowała ... Ania gdyby Gałgan miał długo w Schronie siedzieć to ja go wezmę na tymczas na moją działeczkę. Jest oddalona 3 minuty od mojego bloku, duża i ładna, jak wspominałam zakupiłam piękną, dużą, ciepłą budę, dokupię ciepły siennik - będę do niego chodzić 3 razy dziennie (a po 16.00 to na 1 godzinkę przynajmniej) na noc to go mogę nawet brać do domu - o i tak by było lepiej. Będzie miał lepiej niż w schronie a ogłoszenia będą szły dalej jak z tymczasu. Taki jest plan awaryjny gdyby znalezienie domku się przeciągało. Co Ty na to?

Posted

Od nowego roku zmieniły się przepisy i na dt możemy zabierać psy bardzo młode do 6 tygodnia, albo starsze powyżej 6 lat oraz takie które mają problemy socjalizacyjne lub zdrowotne i dostaniemy dla nich od weterynarza informację, że powinny przebywać w dt, inaczej możemy tylko wykupić psa...

Posted

dzięki za opiekę na Gałganem:)

co do dt, to nie jest mu na razie potrzebny... ojj niektóre psiaki siedzą już ponad rok(na szczęście ich coraz mniej!) ... znajdziemy mu na pewno wcześniej domek:razz:

soboz to jest w ustawie czy jakieś rozporządzenie z miasta?- sorki ale ja i prawo:evil_lol:
ale w ferie odrobię zaległości:lol: