Jump to content
Dogomania

*** Milusia już w DS - trzymajmy kciuki! --> dziękujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Jasza']Ja mam szelki, ale też mniejsze...
Jak minęła noc?[/QUOTE]

Noc była z małymi niespodziankami. W nocy było siku ,koopka,pomimo,że spacerek ostatni był dosć póżno .Mysle jednak,że pomału ,pomału nauczy sie wołać. Rano tańcowała po przedpokoju do drzwi wyjsciowych i bardzo się cieszyła ,ze wychodzi.Szeleczki kupie u nas . Wybieramy sie z Figanną w środę do Milusi w odwiedzinki.

Zdjecia będą popołudniu. Siostrzeniec odsypia wesele.

Edited by Javena
Posted (edited)

Pewnie ,że sie stara. Nie martwcie sie . To poczatki . Podobno bardzo dużo rozumie ,jak sie do niej mówi I TAK MĄDRZE PATRZY.

Edited by Javena
Posted

mam nadzieje ze z załatwianiem szybko się nauczy ze od tego są spacerki:) ! tak, tak mądra jest to widać:) jak tankowaliśmy w drodze do Jaworzna to Milusia tak patrzyla gdzie Janusz idzie, i ciagle wypatrywala czy juz wraca:)! tak jakbysmy sie znali z nia od dawna:)

Posted (edited)

Mam zdjęcia ,ale niestety, są tak ciemne ,ze praktycznie nic nie widać. Będą jeszcze ,ale póżniej. Widać,że nie robił ich profesjonalista.:) No i aparatem komórkowym :)

[FONT="Arial Black"]Ona ma chyba lepsze łóżeczko .Trzeba sprawdzic.[/FONT]:evil_lol:

Edited by Javena
Posted

o jakie słodkie:)! widać że im razem dobrze! a i zamieniły się posłaniami hihi, Milusia pewnie wolała takie z zapaszkiem psim niż takie nowe sklepowe a Perełka odwortnie:evil_lol: najważniejsze że się dogadały:D

Posted (edited)

aż się wzruszyłam:) jak ją zobaczyłam u tej kobiety (co ją chciała wyrzucić) w tej łzience ciemnej, jeszcze do kaloryfera przywiązana jakby jej tam Bóg wie co miała zrobić:shake::shake:.. a teraz!!! u Pani Marysi jak dama na salonach się prezentuje:loveu::lol::cool3:

Edited by Figanna
Posted

[quote name='ania shirley']To wiem, ale dlaczego??? Czemu nawet światło jej wyłączyła? Tak się jej nie podobała??[/QUOTE]

Oszczędzała na oświetleniu :diabloti: szkoda dla psa świecić ...

Posted

nie wiem, widocznie chciała zaoszczędzić. Nie rozmawiałam z tymi ludźmi jak po nią przyszłam, nie było sensu..

oni chyba naprawdę by chcieli takiego psa dokładnie jak ich poprzedni. ale nawet jak jakiś tak będzie wyglądał to nie będzie się przecież identycznie zachowywał.. i co wtedy z nim?

na wizycie pokazali że bardzo chcą pieska, bo czują się samotni, taka pustka w domu.. popłakali się nawet za tamtą sunią.. ale identycznej jej kopii nie znajdą.. mogli od razu mówić że szukają TAKIEJ DOKŁADNIE SAMEJ SUNI.. ECH

Posted

Nie piszcie mi o tej babie, bo nie wytrzymam....
Sama jest ciemna.
Dałyście ja na Czarne Kwiatki?
Koniecznie z dopiskiem, że będzie szukała klona swojego psa.

Kurcze, mała jest cudowna, ale z takimi zdjęciami to dobrych ogłoszeń nie zrobimy...
Javena, jaka jest szansa na dobre zdjęcia robione dobrym aparatem?

A wzrok Perełki na drugim zdjęciu - mowi wszystko ;-) "Skończcie już tą sesję i dajcie spać".
Fajnie się zakolegowały :-)

Posted

Faganna z Javeną jadą chyba w srodę to zrobią fotki.A że jeszcze była przywiązana to nie wiedziałam.
jak z nią w piątek rozmawiałam może byłam zbyt ostra ale i tak miała szczęście bo mam chrypkę. Jednak i tak powiedziałam co o niej myslę.
Teraz to jak tak patrzę na to wszystko to chyba ten mąż to nie ma nic do powiedzenia i może dlatego dał swoją komórkę , może zeby z nim porozmawiac ale po co.
Wtedy jak mi powiedział ze już nie może z nią wytrzymać bo nie ma psa, ja to obróciłam w zart a on nie zartował

Posted

na czarne kwiatki umiescilam ja jeszcze w piatek zanim po nia pojechalam.

zdjecia beda w srode, poniewaz w srode sie wybieramy ja odwiedzic:)

na glowie są slady po otarciach, strupki i male powierzchowne ranki -- poniewaz w schronisku wkladala glowe miedzy kraty